Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Örfil

Guest
Luoja maailmaan syntyviä lapsia varjelkoon, etteivät synny Tukiaisten sisarusten lööppilapsiksi.

Aika surullista on myös Julia Tukiaisen haaveet maatilan emännyydestä. Moinen kana ja julkkisbileakka ei kestäisi ko. 'virassa' päivääkään. Tuskin edes tuntia.

No, onneksi Facebook ja iltapäivälehdet jaksavat näillä jutuilla mouhota.
Emäntä tarkoittaa täsä tapauksessakin EMÄNTÄä eli joka istuu kartanon kuistilla ja komentaa muuta väkeä. Piiat ja rengithän ne hommat hoitaa ;)
 

Siggeboi

Banned
Liittynyt
6.9.2006
Viestit
4475
Sijainti
Puskassa
Voi isä kissan vittu. Pyysivät soittaan *tonne noin* tänään välillä 9-10, mutta henkilö joka pitää tavoittaa on nyt tämän päivän varattu.

Voi saatana.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Uskomatonta pilkun*ssintaa ja tärkeilyä. Tuttu mies, ihan hyvä kaveri, pyyti että voisinko tehdä hälle palveluksen. Pitäisi kastella kukat kun hän on pari viikkoa matkoilla huomisesta lähtien. Tottakai!

Enpä ollut tajunnut miten tärkeitä ne huonekasvit ovat. Kivan näköisiä ja mukavan oloinen asunto, mutta se kastelun tarkkuus. Kasveja on erinäköisiä ympäri ikkunalautoja ja kaikilla erinlainen rytmi, ainakin kavereini mielestä.

Jokaiselle orkidealle oli oma hoito-ohjelmansa. Millilitrojen tarkkuudella annostettavia nestemäisiä lannoitteita. Suoraan sanoen sairasta että jotakin toista pyytää tuollaista hoitamaan. Mieletön vaiva ihan turhasta.

Ehdotin, että kastelen kukat parin päivän välein ihan vaan kraanavedellä. Se ei käynyt, tuntui olevan loukkaus melkein, ei vaan käy niin ja se olisi pitänyt ymmärtää.

Heppu nyt kuitenkin sai apua ongelmaansa. Palkkasi siivousliikkeen millilitroja mittailemaan kukilleen. Toivottavasti voi nyt lomailla rauhassa.
 
Ylös