Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
On epsanjassakin internet. Ja jos sulla ei muuta sanottavaa musta oo, niin voit laittaa mut suoraan ignoreen ja jättää ne vittuilut niille jotka sen osaa. :frank:
Voit ottaa tuon kunnianosoituksena, tarjoanhan sinulle lähtöä Espanjan lämpöön pois Suomen tulevista loskakeleistä. Ja tuskin siellä päin maailmankolkkaa kukaan järjissään oleva ihminen haluaa vääntää itseään F1-forumille umpihitaalla yhteydellä kun vieressä on lomaresorttia ja yökerhoa silmänkantamattomiin :thumbup:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Eilen olisin mieluusti ihmetellyt vanhempien lähimaastossa pyörineitä thaipoimijoita, mutten ehtinyt ajoissa paikalle poimimaan parhaita päältä.

Forumiin liittyen lähinnä ihmettelyni noista aikuisista ihmisistä.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Aamun radiolähetyksen uutisotsikoiden peräkkäisyys aiheutti irvokkaan assosiaation.

"Presidentti on huolissaan suomalaisten suvaitsevaisuuden vähenemisestä"
Voi helvetti ton suvaitsevuuden kanssa saatana. Toi on just sellaisten henkilöiden puhetta kenen ei tarvitse ikinä olla tekemisissä ongelmien/ongelman aiheuttajien kanssa. Helppo huudella että pitäisi suvaita kaikenlaista kun se ei kosketa itseään millään tavalla. Johonkin se raja on vedettävä joka asiassa. Ei sitä nyt kaikkea pidä sietää. Pitäisikö sitä jopa suvaita suvaitsemattomuutta?
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Ylös