Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Iso8

Viisuhullu
Liittynyt
23.7.2011
Viestit
5836
Sijainti
Tampere
Moi taas kaikki.

Olen palannut maan kamaralle ja ihan kivaa oli. Kivointa oli se, kun me ''pikkasen'' revettiin ja tukehduttiin nauruun, kun VP ja Emilia esittivät yhtä jänisjuttua. Siinä se jänis puhui ja se meni rautakauppaa ja se halusi porkkanoita. Sitten se myyjä sanoi, että tämä on rautakauppa ja täällä ei myydä porkkanoita, mutta tuossa Siwassa n.500 metrin päässä myytäisiin, mutta se jänis tuli vain kokoajan takaisin ja siinä muutenkin oli ihan sika hauskoja kohtia.
Muutenkin tuo VP oli aivan sika hauska. Jei sain sen käännettyä Tapparafaniksi. BTW on aika outo mies: Päättää suosikkijoukkueensa logon peruusteella eikä seuraa yhtään sm-liigaa.
Ja me parin muun kanssa huomattiin, että kahdella aikuisella oli hieman... hieman rakkautta ilmassa, mutta kunpikaan ei myöntänyt mitään.
Opin yhden asian aika palavasti: Jos ruat ovat 2-3 tunnin välein niin älä syö itseäsi ähkyyn. Arvatkaa 2000 kertaa teinkö näin..... No jep ja siksi oksensinkin toisena päivänä: Minä olla viksu. No mutta kivaa oli ja minä sanoinkin vitsillä, että vuokraan VP:n Tampereelle huvittamaan meitä, mutta jostain syystä hän ei tähän suostunut.

Älkää kukaan loukkaantuko viestini sisällöstä jooko?
 
Ylös