Tänne kaikki merkityksettömät ilmoitukset

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Tuomas Enbuske on kyllä loistava esimerkki nokkelasta typeryksestä ja pahimman luokan saivartelijasta. Souvitunrasittavaa.
 

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17752
Sijainti
East of Eden
Hetkellisen notkahduksen jälkeen tiimimme otti taas paikkansa pubivisan kärjessä. Syksyn yhdeksästä visasta kahdeksan voittoa.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
:nope:Citroen Jumpy:nope:
Pakko osittain peesailla. Enolla samanlainen, mutta sillä oon ajellu maalla pelkän koeajon. Kaupungissa ja parkkihallissa Jumpy tuntui kankealta pyöritellä. Varsinkin kun enimmät pakukokemukset on takaveto-hiacesta, jota pyörittää kaivonkannen päällä. Motarilla Jumpy kyllä kulki erittäin hyvin, suorituskykyä turboriisselissä piisasi ihan riittävästi. Ja lyhyen ykkösen ja erittäin pitkän kakkosen ero kummastutti. Vaihdeloota oli myös tunnoton ja keskuslukitusjärjestelmä sekalainen (varmaan toimiva kun tottuu). Tuomio: ei jakelu yms autoksi ahtaisiin paikkoihin, mutta pitkälle maantiesiivulle oiva pakutin.
 

Makkonen

Guest
Viimevuonna käväisin kyläilemässä kaverin kanssa tuttujen luona Palm Springsissä. Äsken tuli kutsu sinne pariksi viikoksi ensi talven aikana.
Kalifornian lämpö kyllä houkuttelisi, laitanpa mitetintämyssyyn...
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Tästähän se äläkkä nousee.
Varmasti. Ymmärrettävä tilanne kuitenkin ja myös ymmärrettävä peruste, moottoriurheilupalstahan tämä on.

Että jos on tiedonsiirtomäärää liikaa, niin tämän aiheen tiimoilta saattaa määrä jonkun verran kasvaa tänä viikonloppuna ;)
 
Viimeksi muokattu:

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
En tiedä pitäiskö odottaa, et joku arvostettu foorum-veteraani ottaa ensin kantaa ja sit sen vuosikymmenenaikainen jarnakaveri on toista mieltä ja sit peesaillaan sitä kumman poterossa ollaan. Vaikea sen kummemmin ottaa kantaa, kun ei ole kuukausihintaa tiedossa. Kuukausihintaa on varmaa vaikea päättää, jos ei ole tietoa maksajien määrästä.

Kertokaas muuten tyhmälle, vaikuttaako nuo kuvat paljonkin tiedonsiirtomäärään? Meinaan, että täältähän vois poistaa tuon kuvanlinkittämismahdollisuuden ja avattaret ja hymiöt myös, jos se yhtään auttaisi.

Nettiaikana on varmaan yhdeltä jos toiseltakin hämärtynyt se todellisuus, että kaikki palvelut maksavat jollekin jotain ja ainaki ennenmuinoin niistä joutui käyttäjä maksamaan. Tulipa tuossa itsekin lopetettua maakuntalehden tilaus, kun näkeehän ne uutiset ilmaisesta verkkolehdestäkin.
 
Viimeksi muokattu:

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Voi paska. Nyt loppui sitten tältä lautaselta syönti... Juuri ne parhaat jarnakaverit on niitä, joilla ei ole varaa kuukausimaksuihin.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Jos tossa yhentoista maissa tai jälkeen pääsis lähtemään maalle. Komia keli ajella. Ois vaan ens viikonkin.

Voi olla outoa tulla koirattomaan taloon? No, sekin muuttuu vajaan parin kuukauden kuluttua.
 
Ylös