Nummi-Pusulalla menee hyvin...

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Runar ja Kyllikki sanoi:
Mitä mä sanoin sulle silloin...kaikki ei ole niin, että Poroila ois se ainoa syypää asioihin.
Älä nyt luule, että minä mustavalkoiseen maailmankuvaani tuon tiedon ottaisin!
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Njoo, ei olekaan mainittu, että edellisviikolla kunnantalollemurtauduttiin. Kylillä liikkuu villejä huhuja, kuka/ketkä olivat asian takana.

Tossa hetki sitten olin perheineni eräissä juhlissa, joissa myös oli nykyinen kunnanhallituksen puheenjohtaja Päivi Alanne. Nyt elän pelossa, koska se alkaa tehdä musta keskustanuorta... :rolleyes: Jotain sen suuntaista se kun oli äidilleni sanonut, että mua voisi kysyä. Äiti siihen sitten kertoi mun olleen tekijänoikeuslain vastaisessa miekkarissa, mutta ei kuulemma ollut uskaltanut sanoa, että mulle tulee Libero... :D
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Ykkösen Aamutv:n uutisissa puhuttiin ahdingossa olevista kunnista. Paljon kuvamateriaalia Nummi-Pusulasta.:D
Unto Murto vastasi kysyttäessä, onko Nummi-Pusulassa kaluttu juustohöylä loppuun, että nyt on käytössä jo tiehöylä.

Tai ainakin jotenkin tonnepäin se meni, kiitos Jr-:lle, joka aamulla mulle sätissä antoi kehotuksen tv:n äärelle. :)
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Poroila on muuten nyt sitten siinä nälkälakossaan jo seitsemättä päivää.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Nälkälakko on historiaa, mutta tämä uutisen arveltiin viittaavan tähän.:
Länsi-Uusimaa sanoi:
Lohjan käräjäoikeus sulki yksityishenkilön nettisivut

LU-Jukka Nurmilaakso

Lohjan käräjäoikeus on tehnyt alueellaan ainutlaatuisen ja jopa valtakunnallisesti hyvin poikkeuksellisen ratkaisun määrätä lohjalaisen yksityishenkilön omat nettisivut suljettaviksi.

– Tämä on ensimmäinen tapaus Lohjalla ja kyllä nämä ovat aika harvinaisia koko Suomessa.

– Joskus määräyksiä on annettu, mutta kysymys on lähinnä ollut lapsipornosivuista. Ei kuitenkaan Lohjalla, Lohjan käräjäoikeuden laamanni Markku Brax toteaa.

Lohjan käräjäoikeus joutui ottamaan asiaan kantaa, kun Lohjalla asuvan miehen omilla nettisivuilla oli julkaistu nimeltä mainiten yksityishenkilöitä loukkaavaa aineistoa.

Tässä vaiheessa käräjäoikeuden päätös koski palvelimen ylläpitäjälle annettua määräystä nettisivujen sulkemisesta. Toukokuussa nettisivujen pitäjälle luetaan oikeudessa syytteet kolmesta törkeästä kunnianloukkauksesta.

Braxin mukaan käräjäoikeuden ratkaisu perustuu lakiin sananvapauden käyttämisestä joukkoviestinnässä. Pykälässä käsitellään verkkoviestin jakelun keskeyttämistä.

Tuomioistuin voi virallisen syyttäjän, tutkinnanjohtajan tai asianomistajan hakemuksesta määrätä julkaisijan, ohjelmatoiminnan harjoittajan, lähettimen, palvelimen tai muun laitteen ylläpitäjän keskeyttämään julkaistun verkkoviestin jakelun.

– Näin voidaan tehdä, jos viestin sisällön perusteella on ilmeistä, että sen pitäminen yleisön saatavilla on säädetty rangaistavaksi, Brax kertoo.

Juttu käsitellään käräjäoikeudessa tuomiolauselmaa lukuun ottamatta salaisena
http://www.lansi-uusimaa.fi/lehti/1633445.shtml
 

Runar ja Kyllikki

Next door to Alice
Liittynyt
9.4.2000
Viestit
45727
Sijainti
Suami
S.A sanoi:
Nälkälakko on historiaa, mutta tämä uutisen arveltiin viittaavan tähän.: http://www.lansi-uusimaa.fi/lehti/1633445.shtml
Onpa muuten melko kova veto.
Ei kyllä ihan heti tule mieleen toista tapausta Suomesta, että olisi yksityishenkilön sivu suljettu oikeuden päätöksellä. Ei edes jumalanpilkkasivustoa, josta luettiin oikeudessa syytteet ja tuomio, suljettu missään vaiheessa.
Hassua, etä sivu suljettiin ennenkuin edes päätettiin onko Poroila syyllinen vai syytön kunnianloukkaukseen. Jos asiaa tarkkaan ajattelee, niin tuo on täysin epäloogista. Sitäpaitsi Poroilan jutut oli hyvin pitkälle perusteltuja faktoja ulkopuolisen silmillä katsottuna. Loput oli mielipiteitä, joiden suhteen Suomessa on ilmaisunvapaus. Mun mielestä tämäkin episodi todistaa osaltaan, että Poroilaa kyllä potkitaan päähän ihan oikeasti.
Kertonee myös siitä, minkä ennakkoasenteen oikeus on ottanut vasta vireillä olevassa kunnianloukkausasiassa jos Suomen lain mukaan (vielä) syyttömän miehen sivut suljetaan hänen syyllisyytensä siten vahvistaen. Tuomittu ja sen mukaan toimittu jo ennen tuomiota.

Mikäs sen nälkälakon lopetti?
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Turun hovioikeus kumosi Lohjan käräjäoikuden päätöksen.
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Nummi-Pusulan suunnistuskisoista puhuminen antaa hivenen harhaanjohtavan kuvan. Kyseessä oli siis Fin5-suunnistusviikko, josta osa oli Nummi-Pusulankin puolella, vaikka Lohjan Fin5:na tuosta puhuttiin. Epäilty on nelikymppinen hyvinkääläismies.
 

Örfil

Guest
Meillä hissanmaikka löi kirjalla päähän. Jos ei sillä mennyt tieto kalloon niin ei sitten millään.

Pummi-Nusula - heh :D
 
Ylös