Kerrohan unesi, niin ...

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Viime yön unessa Alppu ja Jusban.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Tapahtumapaikkana Bouvet vaiko Kilpisjärvi?
Paikkaa en tiedä. Oli kesä ja oltiin menossa festareille.
Istuttiin henkilöauton takapenkillä, ja Alppu halusi, että laitamme toisemme samoihin turvavöihin kiinni. Istuin Alpun ja Jusbanin keskellä.
Jusban pyysi, että korjaan hänen silmälasinsa. Jollain teippitaitoksilla laitoin linssin paikoilleen.

-sitä en tiedä mistä Jusban tuli uniini, mutta Alppu tuli varmaan siitä, kun hän tuli eräältä keikalta (!) lauantaiyönä ja puhuttiin puhelimessa kun hän oli autossa, Mersussa, jota niin moneen kertaan korostettiin.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Uni oli piirretty seikkailuelokuva, päähenkilöt jonkun kuningaskunnan prinssejä ja prinsessoja ja kliseitä oli unessa muutenkin kosolti. Juoni lyhykäisyydessään jotakuinkin näin: Hyvisprinssi on aikeissa kosiskella erästä Prinsessaa ja Pahisprinssi ei sellaisesta toiminnasta tykkää. Tosipahis, siis ei Pahisprinssi vaan tarinan todellinen pahis, tulee ja kaappaa suurlunnaiden toivossa Hyvisprinssin ja Prinsessan ja vie kauas pois. Pahisprinssi lähtee perään aikeena hakea Prinsessa takaisin ja jättää Hyvisprinssi kaapatuksi. Mutta takaisinkaappausreissun edetessä Pahisprinssi kohtaa tärkeitä elämänoppeja ja muuttuu Toiseksi Hyvisprinssiksi ja pelastaa kaikki ja sitten on kaikilla kivaa.
Hyvisprinssi saa Prinsessansa ja Toinen hyvisprinssi löytää itselleen Toisen Prinsessan.
Muita hahmoja oli mm. laiska kilpikonna, mun yks työkaveri, täysikokoinen Hellboy, puolimetrinen Hellboy, Jutta Urpilainen, mun isä ja setä (olivat välillä unen kommentaattoreina) ja mä itse olin välillä unen katsoja ja välillä Pahisprinssi/Toinen Hyvisprinssi.
Taustamusiikkina Star Warsin musa.
Unessa oli eräs pitkitetty, tylsä kohtaus jonka mä olin jo muka nähnyt ja onnistuin sen jotenkin pikakelaamaan.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Hyvisprinssi saa Prinsessansa ja Toinen hyvisprinssi löytää itselleen Toisen Prinsessan.
Muita hahmoja oli mm. laiska kilpikonna, mun yks työkaveri, täysikokoinen Hellboy, puolimetrinen Hellboy, Jutta Urpilainen, mun isä ja setä (olivat välillä unen kommentaattoreina) ja mä itse olin välillä unen katsoja ja välillä Pahisprinssi/Toinen Hyvisprinssi.
Taustamusiikkina Star Warsin musa.
:D:D:D
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
BURB! :D Olis lentänyt juomat suusta, jos olis juomia ollut suussa.

Täytyy sanoa, että omat unet on suht tylsiä, mutta toissa yönä just ennen heräämistä oli taas valistusaiheinen uni:

Tapahtumapaikkana oli sairaala. Kävin vessassa kusella ja käsiä pesemättä takaisin ja tohtori Gregory Housen näköinen ja oloinen hahmo suomeksi rupesi siinä valistamaan, että on jo useamman kerran kiinnittänyt huomionsa siihen, etten pese käsiäni vessassakäynnin yhteydessä ja täällä sairaalassa on elintärkeää nykyisessä infektiotilanteessa (sairaala oli täynnä potilaita ja kaikki oli jotain vatsatautia tai infektioita tms) pitää äärimmäistä puhtautta yllä. Taisin sanoa siihen, että mä pidän mulkkuni puhtaana... House meinas läväyttää kepillään, mutta sanoi sitten siihen, että "no käyhän se niinkin tietysti". Tuon jälkeen tapahtui jotain vielä ehkä puolen minuutin verran, mutta sitten heräsin... ja menin kuselle.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Mitähän unta olin nähnyt? Yöllä olin herännyt kysymään vaimolta: "Mihin ne viisi tyyppiä menivät?"
 

Mehe Rienarsuo

Lupaavin tulokas
Liittynyt
9.3.1999
Viestit
20163
Sijainti
Konnektikuti
Olin delfiininä delfinaariossa. Muut delfiinit olivat naaraita. Teimme päivät pitkät temppuja. Se oli huikeeta, huikeeta.
 

Thunder

Vihan aiheuttaja
Liittynyt
20.1.2002
Viestit
7970
Tein unessa viittomakielellä siellä sairaalassa. Sänkynaapuri pelkäsi minua viittomiseni takia.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Näin pitkästä aikaa varsin oudon ja epämääräisen painajaisen.

Homma lähti jotenkin liikkeelle siitä, että olin jonkun miehen (mahdollisesti eno) kanssa matkalla autolla jonnekin mökille, jossa oli tämän miehen (heh, eno) sukulaisia, jotka oli tosi ärsyttäviä. Sen tiesin, että olin yöpynyt tuolla mökillä ennenkin, koska ainakin kahdessa aikaisemmassa unessa on sama maatilaa muistuttava mökkirakennus pienen koivuisen saaren keskellä ollut. Pikkuisia mökkiteitä ajeltiin ja sitten yhtäkkiä auto muuttui veneeksi ja tippui putouksesta.

Tässä vaiheessa unta tapahtua hirveästi asioita ja tosi nopeasti, enkä pysty enää muistamaan kaikkea, mutta päädyttiin lopulta kuin alkuperäisen Prince of Persia -pelin kaltaiseen dungeoniin. Isoja muurattuja kiviä ja kovin sokkeloinen (kolmiulotteinen) ja kolkko paikka oli. Semmonen kylmän kostea ja kalsea paikka. Luurankoja en nähnyt, mutta hyvin voisin niitä tuohon paikkaan kuvitella.

No ensin edettiin varsin tavallisia portaita pitkin, mutta pikku hiljaa "kentät" vaikenivat ja joutui hyppimään mm. kielekkeiden yli. Lopulta päädyttiin oletettavaan umpikujaan, mutta itse sitten huomasin, että yhden kielekkeen yli hypättyä (n 2m hyppy) takana oli semmonen pieni onkalo, jossa oli vettä. No homma tietysti jatkui sukaltamalla. Ja tässä tulikin sitten unen karmein hetki.

Menin itse edeltä sukeltamaan vesionkaloon. Tilaa siis oli sillai sopivasti, että seinät olivat toisistaan ehkä noin metrin etäisyydellä, joten mitään välitöntä klaustrofobiaa ei tullut.

En ollut päässyt uimaan onkaloa eteenpäin kuin ehkä jonkun metrin, kun vastaan uiskenteli jonkinlainen RITARI haarniskapuvussa ja sillä oli kädessä jotain avaimia. Mun piti valita avaimista yksi, jolla ritari alkoi avata onkalon seinässä olevia tosi vettyneen ja sammaleen ja kaiken kuonan peittämiä lukkoja. Tässä vaiheessa mulla alkoi ilma keuhkoista loppua ja pieni paniikki iski. Käännyin ja se perkelee eno oli ekana vastassa haittona. Hänet ohitettuani suuntavaistoni petti täysin ja uin kerran harhaan, palasin ja uin ylös, mutta vastassa olikin vain vedentäyttämä onkalo. Enhän mä enää edes tienny missä oli pinta. Pään kopsahdettua onkalon kattoon, en voinut enää pidättää vaan ola pakko vetää vedet keuhkoon.

...Heräsin siihen kun vedin ilmaan niin paljon kerralla keuhkoihin, kuin ihminen pystyy ja tästä lähti melko paniikin omainen ääni. Samanlainen ääni kuin syvyyssukeltajajan noustessa usean minuutin sukelluksen jälkeen pintaan. Se oli elämän pelastava henkäisy ja niin voimakkaan äänen päästin että koirankin säikähti ja heräsi. Sitä kun kuvitteli vetävänsä keuhkot täyteen vettä, niin ihmetys oli suuri kun se olikin ilmaa.

Meni puolituntia, että pääsin paniikinomaisesta hukkumisentunteesta yli ja sain taas unta. Kello oli noin 4:30.
 
Viimeksi muokattu:

Quasimodo

Well-known member
Liittynyt
30.6.2008
Viestit
5455
Sijainti
Helsinki
Muistin juuri kirjoittaneeni ylös viime syksynä erään unen:

"22.9.08

Katselen jonkin näköistä F1-lähetystä Nürburgring Nordscleifelta ja lueskelen myös F1-forumia. Ohjelmassa käy selville, miten jossain paikoissa turvallisuus on varsin hyvää, kun taas jossain heikkoa, kuten eräässä hitaassa mutkassa, jossa joku auto pyörähti ympäri ja ratareunuksen toiselle puolelle. Auto jäi sinne katolleen. F1-forumilla puolestaan Vice kirjoittaa jotain Barrichellosta ja Hondista."

Että tällainen uni. Toivottavasti Vice seuraa vapaan puolen keskustelua ja näkee tämän :D
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Viime yönä tietyn sävyinen uni Horatio Cainesta.....:eek:
...ja eräästä forumilaisesta vähän rohkeampi uni.
 
Ylös