Kerrohan unesi, niin ...

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Olin yhden tuttavan kämpillä, talossa jossa oli niin jyrkät portaat että jos olisi liukastunut eteenpäin portaiden yläpäässä niin olisi varmaan tippunut suoraan maahan. Sitten pidin porukoille myös erikoisen käyrätorvisoolon jossa onnistuin tuottamaan torveen äänen pitämällä kiinni torven putkesta ja samalla jännittämällä kättä silleen jännästi; porukka taputti mulle ja oli ihmeen euforinen olo. Lopulta aiheutin myös sähkökatkoksen kun menin ajattelemattomasti painamaan jonkun sulakkeen pois päältä.
Hetken ihmettelin ennenkuin huomasin, että ei tämä ollutkaan merkityksettömien ilmoitusten ketju.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Viime yönä nukuin varmaan vaan tunnin verran, mutta siltikin uni jäi taas kerran vaivaamaan. Alkaa mennä jo pikkuhiljaa surrealistisuuden puolelle.


Oltiin Princen konsertissa Tampereen Ammattikorkeakoulun tiloissa. Yleisöä oli vain nimeksi paikalla, vaikka maailmanluokan stara oli tulossa esiintymään.

Sitten yhtäkkiä piha oli täynnä romuttuneita autoja. En ollut vielä edes kerennyt vilkaisemaan ulos kun järjestyksenvalvoja sanoi "lopeta autojen tuijottaminen tai sinulle käy huonosti". No okei, ei tuijotettu sitten niitä autoja. Sitten sama poke tuli uudelleen sanomaan "Älä katso seurueesi naisia tai sinulle käy huonosti". No ei naisonnikaan ollut sitten kohdallaan.

Yhdessä vaiheessa revin hiustuppoja irti mustasta peruukista ja viskelin niitä lavalle ennen keikkaa. En tiedä mistä ko. "päähine" oli peräisin, mutta joka tapauksessa näin.

Sitten keikka meni jostain syystä pikakelauksena ja muistankin vain yhden biisin jonka Prince veti (New Power Generation). Keikan jälkeen kikkailtiin pihamaalla, oli kevät ja porukka selvästi juhli jotain (vappu?). Työkaveri tuli vastaan uuden muijansa kanssa itsekin muijaksi pukeutuneena. En kiinnittänyt vaatetukseen mitään erityistä huomiota vaan jauhettiin vain muina miehinä paskaa siinä. Seuraavassa hetkessä (?) olinkin sitten etsimässä jakotukin paikkaa mummolassa kaukolämpöasennuksen suunnittelun lomassa...

..ja herätyskello soikin jo.
 
Viimeksi muokattu:
Liittynyt
12.4.2008
Viestit
5797
Sijainti
Kerava
Miks teillä on noin mielenkiintoisia unia. Itsehän riitelin jonkun (en muista kenen) kanssa siitä, onko jokin esine (en muista mikä) punainen vai oranssi.
 

72

Well-known member
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
16061
Näin unta, että mulla oli "tule luo" -toppi päällä, mallasin peilin edessä, laskin kaula-aukkoa alaspäin, kun katsoin miltä mun bosat näyttää. Sitten huomasin, että mullahan on rintojen välissä ky*rpä, se oli osa mua. Siinä sitten ihmettelin, kun olin siinä tatti tanassa. Semmosta.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Ollapa kunnollinen musiikinteko-ohjelma ja syntikka. Tuli kuultua unessa niin oudon mielenkiintoinen biisi, että voisin vääntää sen muidenkin kuultavaksi.

Sisältäisi mm. seuraavia elementtejä:

-Hyönteisten korkeavireistä surinaa
-Sotilasmarssin tapaisen rumpikompin
-Taustana pahaenteistä huminaa
-Vanhojen pöytäpuhelimien nappien painalluksesta kuuluvan piippailun kaltainen ääni, joka muodostaisi varsinaisen melodian
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Ollapa kunnollinen musiikinteko-ohjelma ja syntikka. Tuli kuultua unessa niin oudon mielenkiintoinen biisi, että voisin vääntää sen muidenkin kuultavaksi.

Sisältäisi mm. seuraavia elementtejä:

-Hyönteisten korkeavireistä surinaa
-Sotilasmarssin tapaisen rumpikompin
-Taustana pahaenteistä huminaa
-Vanhojen pöytäpuhelimien nappien painalluksesta kuuluvan piippailun kaltainen ääni, joka muodostaisi varsinaisen melodian
Siitä tulisi hieno kappale. Aloin hyräillä sitä ja yhtäkkiä huomasinkin, että minulla seisoi ensimmäistä kertaa viikkokausiin.
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Ihan ihme uni tuli nähtyä. Törmäsin pikkubroidin kaksoisolentoon jossain kuuden tähden hotellissa ja tuli sitten kirjoitettua siitä viesti forumille. Suureksi epäonnekseni lara oli jo ehtinyt kuulemma kirjoittaa aiemmin täysin samanlaisen postauksen ja syytti meikäläistä kopioinnista/plagioinnista ja valitti modeille aiheesta (puhuttiin jostain identtisestä ISS-koodista!). Yritin puolustautua, mutta lara tylysti haukkui sen tyhjänpäiväiseksi; sitten löysinkin Pyryfin ilmoituksen jossa meikäläiselle oli lätkäisty kahden päivän banni foorumille.
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Näin loppuyöstä unta, että Sébastien Loeb on kuollut onnettomuudessa. Lieköhän tuota myötävaikuttanut se seikka, että iltalukemisiksi tutkiskelin vähän forumin historiaa ja silmiini osui kahden edesmenneen forumistin muistoketjut.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Näin tässä eräänä yönä sellaista unta, että olin (taas) Australiassa ja kävelemässä työpaikalle tai jotain. Yht'äkkiä sää alkoi sää menemään synkemmäksi ja synkemmäksi. Kävelin portaita ylöspäin ja tuuli yltyi yltymistään. Pompahtelin portaalta toiselle ja askel alkoi kevenemään yllättävän paljon ja aloin näkemään yhä mustempaa keliä. Päätin kääntyä takaisin ja juoksin portaita alaspäin minkä kerkisin. Vilkaisin taaksepäin ja näin tornadon lähestyvän. Juoksin henkeni edestä ja sain jostain liikennemerkistä kiinni ja käännyin katsomaan tornadoon päin. Se viuhui metrien etäisyydeltä ohi...
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Minähän näin aikoinaan unta siitä, että Kimi Räikkönen kuoli Torniossa ajetussa F1-katuratakisassa. Olin aivan myrtynyt ja luulin pitkään että se oli totta. Vasta jonkun aikaa heräämisen jälkeen tajusin että se oli unta.

Se liittyi kyllä jotenkin myös hiihtoon. Olisko Kimi ollut samalla myös hiihtäjä? Jotain sellaista.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Huomenta!

Tuntuu, etten koko yönä käynyt kunnolla unessa, koska olin koko ajan tietoinen radion ohjelmasta jne. Näin kuitenkin siinä ohessa unta, että olin saanut lisätehtävän, jonka takia minun piti neljään perheeseen viedä aamulla työmatkalla lämmintä ruokaa ja siniristiliput. Yksi näistä 'ruokittavista' oli markoj ja hän asui Heinisuolla Eemeli Peltokankaan autoliikkeessä. En kuitenkaan unille tyypilliseen tapaan tahtonut millään tokeentua matkaan. Ruoka jäähtyi, siniristilippujen sininen väri haaleni ja huomasin myöhästyväni oikeista töistäkin. :eek:

Siitäpä sitten päätin sitten nousta ylös harjoittelemaan heräämistä.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Viime- tai toissayönä olin BOB:n taistelussa siellä saarroksissa, johon menivät vitosjakson lopussa. Taistelutarvikkeistahan siellä oli pulaa ja lopulta tuli älytön määrä TVÄL-pakkauksia. Pakkaukset kaikki sisälsivät kuitenkin vain kenttälapioita joista sai taittamalla pöytälampun.
Minulle jäi käteen sitten viimeinen kappale, joka olikin pelkkä pöytälamppu.
Sitä sitten tovin ihmettelin ja koitin poteroa kaivaa. Ei tullut hyvä.
 

Andy

Jalkarannan Yannickdalmas
Liittynyt
15.8.2002
Viestit
5756
Sijainti
Ypäjä
Kiirehdittiin avokkini kanssa lentokoneeseen ja ehdittiinkin juuri ja juuri. Laitoin itse kabiinin oven kiinni kun ketään muita ei ollut enää tulossa. Ovi ei mennyt ihan kunnolla kiinni, mutta ajattelin ettei se haitanne. Kone lähti melkein saman tien, ja heti kun pyörät olivat irronneet maasta, lentäjä alkoi puhumaan kuin papupata. Siis tyyliin savolainen onnikkakuski, tosin ilman savon murretta.

Kertoi että lentoyhtiöllä on kilpailu, jossa päivän aikana eniten hyvää palautetta saanut lentäjä saa jonkin palkinnon, ja muistutti täyttämään palautelomakkeen ja jättämään sen perillä palauteluutikkoon. Lentäjä siis pajatti koko ajan, ja lensi niin matalalla että joutui koko ajan väistelemään kumpareita ja rakennuksia. Ajatteli varmaan, että nämä toimet auttavat positiivisen palautteen saamisessa.

Hyvinkään kohdalla mentiin sitten jopa niin matalalle, että oltiin koneella autoliikenteen seassa. Mietin että mahtaa olla hankala sompailla konetta liikenteen seassa olkoonkin, että kone ei ollut kovin iso, joku syöttöliikenne-Embraer tms. Sitten lopulta kuuluikin tumahdus koneen alta. Pilotti parkkeerasi koneeen Hyvinkään satamalaiturille tutkimaan, mikä oli vialla. Matkustajat pakkautuivat uteliaina myös ulos. Koneen alle laskutelineisiin oli jumittunut kaksi täytettyä eläintä sekä tämän törmäyksen seurauksena koneesta oli irronnut muutama julmetun kokoinen pultti.

Lentäjä otti puhelimen ja soitti huoltoon, että onko turvallista jatkaa matkaa vaikka koneesta oli irronnut pultteja ja laskutelineisiin oli jumiutunut täytetty apina ja gepardi. Matkustajat alkoivat jo hermostua että myöhästyvätkö Affenanmaalta lähtevältä jatkolennolta. Olivat menossa kuulemma Kitzbüheliin. Kysyin avovaimolta, minne me olimme menossa ja koska meidän jatkolentomme lähtee. Hän sanoi, että ollaan Thaimaahan menossa ja jatkolento lähtee Ahvenanmaalta vasta ysiltä. Aloin jo miettimään, että ysiksi sinne kerkeäisi vaikka VR:llä ja aloin miettimään, missä Hyvinkäällä on VR:n lippupiste ja asema.

Pilotti ja huolto pääsivät kuitenkin lopputulemaan että koneella voi jatkaa matkaa, joten pakkauduttiin taas kyytiin ja minä olin taas se joka laittoi oven (puolittain) kiinni. Tämän jälkeen oli pakko herätä. Heräsin myöhässä koska olin ilmeisesti painanut torkkua monta kertaa notta saisin tietää, miten näin mielenkiintoinen uni päättyy. No, loppuun asti en sitten tässä rainassa päässyt.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Minä touhusin viime yönä omalaatuisen auto-ongelman kanssa. Se tapahtui maallamaalla meidän naapurin lahonneessa romahtamaisillaan olevassa navettarakennuksessa. Siellä oli vasikkakarsina ja karsinassa kaksi vasikkaa. Siellä karsinassa oli erään forumillekin kirjoittavan henkilön auto. Autosta puuttui renkaat ja se oli muutenkin aika väsyneessä kunnossa. Kattokin puuttui. Minun olisi pitänyt etsiä autosta meisseleitä ja muita työvälineitä, enkä meinannut löytää mitään. Jonkin puupäisen meisselin löysin, mutta ei se kelvannut. :eek:
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Oltiin vaimon kanssa tulleet kutsutuiksi Mylliksen ja vaimonsa luokse illanviettoon. Siinä sitten juteltiin olkkarissa (minä ja vaimo enimmäkseen kertoiltiin meille ajankohtaisista aiheista). Jossain vaiheessa Myllis sitten kysäisi: "Miltäs kuulostaisi, jos alkaisit mulle henkilökohtaiseksi assistentiksi? Tiedän kyllä, ettei se ole sitä, mitä oot varsinaisesti tehnyt tässä viime aikoina, mutta mä tarttisin tuollaisen kaverin, joka saa asiat hoitumaan. Palkka olis hyvä ja matkapäiviä olis vuodessa jonkin verran, mutta siihenhän sä olet jo tottunut nykyisessä duunissasi". Mä olin hetken aikaa ihan vaiti ja ennenkuin ehdin mitään sanoa, niin niille tuli jotain tekemistä, kun keittiöstä alkoi kuulua jonkun uunin tms hälytyksen ääniä. Myllis sanoi, että ei mitään kiirettä, harkitse ihan rauhassa. Just ennenkuin ne ehti keittiöön, kyselin, että oonko mä ainoa, kenelle tätä paikkaa on kaavailtu. Kuulemma en, mutta alle kourallinen ihmisiä olis tulossa haastatteluun.

Loppu-uni meni lähinnä siihen, että juteltiin vaimon kanssa aiheesta. En päässyt ratkaisuun asti, joten jatko-osia odotellessa. Otanko haastattelukutsun vastaan? Jos otan, niin kenet Myllis valitsee? Onko se minä vai joku muu F1-Forumilainen, vai joku muu vai jättääkö Myllis kokonaan valitsematta? Nyt kalvaa epätietoisuus lailla kesken jääneen Lost:in (tai ehkä paremminkin FastForward:in).
 

Lugera

Well-known member
Liittynyt
21.12.2007
Viestit
1592
Kahtena viimeyönä olen nähnyt unta, että olen saanut sovittuani riitani erään ystävättäreni kanssa (ei siis hän, jonka kanssa tanssin, hänen kanssaan en ole riidellyt ikinä) mutta on se vittumaista aina herätä ja tulla kouluun, ja huomata kuinka se kaunis, normaalisti niin mukava ystäväni katsoo minua murhaavalla ja vihaisella ilmeellä. Olen taas mennyt sotkemaan yhden ystäväsuhteen käytökselläni. :nope:

EDIT: Äsken se meni tosta luokan ohi, juoksin sen perään ja huusin: "Iida, odota! Anteeksi!". Kuka arvaa mitä sain vastaukseksi?

Missä polli!?
 
Viimeksi muokattu:
Ylös