Kerrohan unesi, niin ...

Örfil

Guest
Näen unia nykyään jopa liikaa. Joka aamu heräilee sekalaisissa mielentiloissa :eek:

Viime yönä olin voittanut ilmaiset vaateostokset jossain tavaratalossa, se oli jokin Jonin järjestämä juttu.
Joni oli hakenut jo omat kamansa ja esitteli niitä muille mutta minä hortoilin ympäri tavarataloa ja etsin että missä on se myyjä jonka piti antaa mulle ne mun ilmaisostokset.

Loppujen lopuksi olin ulkona, jostain syystä Parolassa ja tavaratalon naulakko oli siirretty ulkotiloihin, josta tuuli vei takkini ja sekin hukkui. Heräsin siis ilman takkia :thumbfh:
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Olin viime yönä huumepoliisina. Opin nopeasti, että jos pihalla kaksi nuorta kukonpoikaa (siis lintuja) pelaa sievää neitisulkapalloa pukeutuneina keltaiseen ja lilaan, niin talo on huumesellainen.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Olipa kammottava painajainen. Unessa nykyinen koti (korkea kerrostalo) romahti ja tietysti minä ja koko meidän perhe oltiin sisällä. Osittain se oli myös kotikoti. Koko meidän perhe (äiti ja isäkin, vaikka ovat poisnukkuneet) istui samassa huoneessa, kun huomasin, että seiniin alkoi tulla murtumia/rakoja. Sitten isän selän takaa seinästä tipahti iso lohkare. Heti sen jälkeen notkahti katto ja kaikki romahti alas. Mitään ei ollut tehtävissä.

Ehdin siinä jo hätäillä sitäkin, että ollaan näin alhaalla ja yläpuolelta tulee päälle monen kerroksen romut. Satuin kuitenkin oven kohdalle ja pääsin jollain konstilla ulos. Pihalla ajattelin, että olenkin kehunut tätä taloa komeaksi ja hyväksi ja tässä se nyt nähdään. Huomasin, että olin melko vajavaisesti pukeutunut. Raunioiden viereltä olisi pitänyt soittaa apua, mutta ainoa puhelin oli jollain lapsella, joka jokelteli siihen omia juttujaan.

Sitten me veljen kanssa huomattiin, että minun asunto oli täynnä ohutta hiekkaa ja alettiin lapioida sitä pois. Sieltä paljastui sementtiset rakenteet ja lopulta paljastui, että se oli lapsuuskodin kamari. Kokeiltiin saisiko sieltä nettiyhteyttä mihinkään, mutta se läppäri ei ottanut kuin kaksi ensimmäistä merkkiä osoitteesta ja sitten jumittui.

Sitten hoksattiin, että oli rakennettu jo jonkinlainen lattia, vaikka sen alapuolella oli kaikki meidän tavarat samanlaisen hienon hiekan peittämänä. Sinne oli vain pieni aukko, eikä niitä saisi sieltä hiekan seasta mitenkään pois.

Jäipä siitä unesta huono mieli. :frown:
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Kylläpä tuo alitajunta laittaa viestiä vahvaa melko selkokielistäkin.

Näin unta missä olin exän kanssa suihkussa ja halittiin. Tuntui se vartalo huiman hienolta omaani vasten ja häpykumpu karvoineen kihnui reittäni. Se oli lievästi eroottista, mutta unessakaan ei kyrpä noussut hälle enää.

Tajusin mikä elämästä puuttuu, läheisyys tuolla tavoin, ei paneminen, mutta läheisyys ja naisen vartalon tunteminen itseään vasten.

Kaikenlaisia abstrakteja unia tulee yleensä nähtyä ja samantien unohdettua, ilman järjen häivää, mutta nyt alitajunnan viesti oli niin selkeä että huutomerkkejä perään pukkasi. Kun muistan tuon unen niin selvästi vielä iltapäivälläkin, se on siksi merkityksellinen oikeaan olemiseen. Siksi ja seksi sekä uutta matoa.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Olin saanut jostain aivan tajuttumon pinkan rahaa. Suurin osa oli viiskymppisiä ja loput kakskymppisiä. Rahojen alkuperä ei ollut sen tarkemmin tiedossa muuten kuin että ei se ihan rehellinen ollut, koska pelkäsin poliisin tulevan ja vievän ne pois. Täten ovelasti jemmailin osan ties minne, ainakin auton aurinkolasilokeroon meni vähän. Kuitenkin, mulla oli vieläkin takin taskussani ihan kiitettävä nippu seteleitä.

No minähän menin tietysti S-markettiin rahojeni kanssa. Mietin, että mitäköhän sitä ostaisi näin rikkaana miehenä, no vohveleita nyt ainakin. Jos on vohveleita niin tarvitsee myös siirappia. Menin siirappihyllyn eteen ja huikkasin ohimenevällä myyjäNAIKKOSELLE että hei, missä on siirappia. Hänhän oli oikein mukava ja nätti tapaus ja näytti eri siirappilaatuja. Tätä tehdessään hän taisi huomata pinkan taskussain', kun alkoi huomaamatta mainostamaan Bonus-järjestelmää.

"Eikö olis kiva, jos olis nyt jotkut oikein isot juhlat, että vois tehdä paljon ostoksia niin saisi TOOOSI paljon boonuksia?" Palautun tytön maan pinnalle. "Niin, itsehän kävisin Lidlissä ostoksilla ja säästäisin satasia." S-kaupan työntekijänäkin hän tuntui tajuavan pointin, mikä muistaakseni hämmästytti minua. Vähän se naureskeli, että joo näinhän se on. Olin tyytyävinen itseeni, että sain kyykytettyä mafiakaupan mainostajaa. Jälkikäteen ajateltuna sehän varmaan vaan koitti pitää yllä jutustelua, olinhan rikas ja komea. Siinä sitten vielä puhuttiin mukavia jonkun aikaa, kunnes lähdin kassalle, maksoin vohvelini ja siirappini viisikymppisellä, ja lähdin autooni jatkamaan pakomatkaa.

Ja seuraavaksi jotain aivan muuta...

Tässä nimittäin ei ollut vielä kaikki viime yöltä! Seuraavaksi katsoin Tuubia telkkarista. Vieraana Sami Hedbergin joukkueessa oli Frederik, muita en rekisteröinyt. Eikä niillä niin väliäkään. Jostain syystä taustalle pärähti soimaan Crazy Frog. Siellähän alkoi hirveä bailaus. Hedberg heitti Janne Katajan pois pöydältään jäi seisomaan keskelle tämän visailupöytää nykyttelemään jotenkin tähän tyyliin, mutta vaatteet päällä. Toistaiseksi.

Nimittäin seuraavaksi tapahtui jotain, mitä en uskonut mukahauskassa perheohjelmassa näkeväni: Hedberg otti housuistaan valkoiseksi maalatun pippelinsä esiin ja alkoi pyörittämään helikopteria. Yläkropassa jatkui sama tanssin tahtiin nytkytys. Pöytä oli vielä sillä korkeudelle, että jokaisen kierroksen alavaiheessa kullin pää napsahti pöytälevyyn, mutta siitähän koomikko ei edes hätkähtänyt. Lerssi oli tosiaan maalattu miimikkomaalilla valkoiseksi, että ihan heti siitä ei arvannut mikä se oli, mutta kyllähän sen tunnisti.

Eikä tässä vielä mitään. Seuraavaksi kamera leikkasi Frederikiin, joka nyt seisoi toisen visailupöydän keskellä. Ja mitäs sitten tapahtui. No, Frederik tempaisi oman, kullan väriseksi maalatun, kullinsa esiin, ja alkoi huitoa samanlaista rinkiä. Giguli oli paljon Hedbergin vastaavaa isompi, ja kameramies otti välillä lähikuvia siitä. Sitten leikkaus Reetun naamaan, jolla oli tämä perinteinen machovirnistys ja vähän naureskeli välillä koomikon naurettavalle varustukselle. Sitten leikkaus Hedbergin naamaan, pippeliin, takas naamaan, Frederikin kikkeli, ja sitten Frederikin naama. Jonkun minuutin jälkeen taustamusiikiksi vaihtui Frederikin Tahdon takoa sun markkinarakoa. Totesin jonkin aikaa tätä showta seurattuani, että onpa yllättävän rohkeaa huumoria näin yhdeksän aikaan valtakunnan verkossa. Mutta eikai siinä.

Totta joka sana.
 
Viimeksi muokattu:

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Aamulla käänsin hetkeksi kylkeä torkutettuani herätyskelloa, josta kymmenen minuutin pikauni:


Oltiin jollain vanhalla tehdas/makasiinialueella sotimassa. Mm. yksi lähimmistä työkavereista samassa ryhmässä.
Vihollisesta ei hajua, mutta ilmeisesti itse edustimme suomea. Itselläni aseina vain kaksi ysimillistä pistoolia gangstatyyliin. Kypäriä/päähineitä ei käytetty, pelkkä maastopuku ja panosvyö.

Alueen vyörytys sujui menestyksekkäästi, kunnes herätyskello soi uudelleen. :mad:
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näin unta että kakatti. Sitten heräsin ja huomasin että kakattaa. Kävin kakalla ja jatkoin nukkumista näkemättä unia.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
unen näin. Nyt hieman kismittää.

Olen muuten aikas monesti - no, ehkä noin 5:uusi kertaa - nähnyt unessa tulevat lottonumerot samanmoisin "ota nyt nämä talteen"- kehotuksin. Ja aina olen ollut, että ei nyt tuon takia jaksa nousta, kyllä mä ne aamulla muistan. Ja arvaa muistanko.
Varmaan pidätte mua nyt aivan hulluna mutta se ei haittaa, sillä se on silkkaa faktaa.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Viime yön produktiossa kohtasin naisen jonka kanssa tuli eripuraa siitä millä tavoin poistuisimme bussin näköisestä paikallisjunasta. Naisella oli aivan mielettömän vihreät silmät ja hän oli syvästi uskonnollinen. Jälkeenpäin mulle tehtiin tiettäväksi että jopa lyhyt, eripurainen kanssakäyminen voi lahkossaan tarkoittaa sitä että olisimme jatkossa seurusteleva pari ja vakaasti muljahtamassa kohti aviota. Aloin vänkäämään vastaan ja sain kommenteillani naisen äidin itkemään.
 

Örfil

Guest
Olen muuten aikas monesti - no, ehkä noin 5:uusi kertaa - nähnyt unessa tulevat lottonumerot samanmoisin "ota nyt nämä talteen"- kehotuksin.
Sä voi tulla meille nukkumaan pariks viikkoa noin niinku kokeeks alkuun. Katotaan että kattaako tulot sun menot, niin päätetään sitten jatkosta.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Olin takaisin vanhalla yläasteellani. Siinä käytävällä aamunavausta odotellessa kerroin vieruskaverilleni tämän vitsin. Tuntui uppoavan oikein hyvin: tälle tuli aivan hillitön naurukohtaus, johon kuului lattailla kierimistä ja itkunsekaista hohohotusta. Eihän tuota katsellessa pokka pitänyt, joten repsahdin mukaan hekottelemaan omalle vitsilleni. Aamunavaus peruttiin, koska meno oli liian hysteeristä.

Kaikista oudointahan tässä on se, että en edes tiennyt ko. vitsiä ennen viime yötä. Tai olin saattanut sen jostain lukea, mutta sitten se jäänyt niin alitajunnan piiloon kuin voi olla.
 
Viimeksi muokattu:

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Tämän vuoden Vain Elämää- artistit julkistamisjärjestyksessä:

Aarne Tenkanen, Paula Koivuniemi, Samu Haber, Mikael Konttinen, Ari Koivunen, Remu Aaltonen, Sanni.

Lisäksi tänä vuonna mukana on artisteja esityksiinsä sparraava mentor-kaksikko, jona toimivat Neumann ja Anna Abreu.

Antoisia katsomishetkiä.
 
Ylös