Kerrohan unesi, niin ...

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Olimme siskoni kanssa ravintolassa. Ei vaikuttanut kovin ruuhkaiselta paikalta, mutta silti tarjoilijalla tuppas olemaan kiirettä ja tilaukset viivästymään.
Siskoni sai kohtuullisen odottelun jälkeen eteensä tiilen kokoisen kimpaleen hyvin kuivaksi paistettua tonnikalaa. Oma annokseni sen sijaan viipyi. Ja viipyi ja viipyi. Kunnes se viipyi vielä lisää. Vain viipyäkseen edelleen. Havahduin hereille ja kaksi ensimmäistä valveajatustani olivat: a) missä mun tilaamani ruoka-annos viipyy ja b) on muuten nälkä.
Ahisti ja itketti.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Näinpä mielenkiintoista unta vallan tyystin lain.

Kaveri oli ostanut uuden prosessorin ja se hälle piti koneesensa vaihtaa. Ei uskonut sitten millään, että hopeatahna sotkee vaatteet ihan huolella ja lopullisesti, vaan mähnäsi sitä työpöydälleni ja sen kautta paitaani.

Paidan sotkeutuminen päätettiin hyvittää siten, että sain murskata hänen polvilumpionsa teleskooppipampulla.

Hieno hetki oli se, kun kaveri huusi tuskissaan yhden lumpion menettäneenä ja minä pohdin, että käyhän tuota miestä vähän sääliksi, mutta miten me muuten saataisiin tilit tasan ja *naps*.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Viime yönä näin unen jossa voitin mäkihypyn continental cupin osakilpailun johon en edes ollut ilmoittautunut ja voitto tuli siitä huolimatta, että en ollut mäkihyppääjä lainkaan enkä ollut koskaan harrastanut mäkihyppyä.

Kisaan pääsin osallistumaan vain siksi, että olin kisan aikana päätynyt jotenkin hyppyrimäen torniin jossa minua ilmeisesti luultiin mäkihyppääjäksi, koska minulle annettiin mäkihyppysukset ja lähetettiin odottamaan hyppyvuoroani oikeiden mäkihyppääjien luokse.

Ihme kyllä minua ei hylätty vaikka en käyttänyt mäkihyppyhaalaria hypätessäni vaan hyppäsin farkkuihin ja gollegepaitaan pukeutuneena ja vieläpä ilman kypärää.
 

Örfil

Guest
Olen nyt toistuvasti (= kaksi kertaa) herännyt aamuisin muka jossain hotellissa ja olen myöhästynyt lentokoneesta.

On helpotus havaita olevansa Mansessa.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Viime yönä näin unen jossa vaeltelin metsässä ja jotenkin päädyin Budapestin esikaupunkialueella olevaan saunamökkiin.

Saunamökin eteisessä ollessani sinne tuli kolme nuorta naista jotka katselivat hetken minua ja menivät sen jälkeen saunaan.

Naisten mentyä saunaan lähdin vaeltelemaan kaupungille päätyen kiertoajelulle jonka aikana bussi ajoi linnan ohi jonka kiertoajelun vetäjä esitteli Schönbrunnin linnaksi ja siinä vaiheessa tajusin, että enhän minä missään Budapestissä ole vaan Wienissä.

Schönbrunnin linnan puisto oli jostain syystä täynnä autoja aivan kuin se olisi muutettu parkkipaikaksi.

Hetkeä myöhemmin olin jäänyt pois kiertoajelulta ja vaeltelin kadulla huomaten Wienin olevan muuttuneen sen ollessa täynnä rapistuneita kerrostaloja ja basaareja, jonka seurauksena Wien näytti olevan pikemminkin valtava islamilainen slummi kuin kukoistava keskieurooppalainen suurkaupunki.

Yhtäkkiä huomasin, että eräältä basaarilta lähti kolme tummaihoista miestä tulemaan minua kohti ja päätin siksi jatkaa matkaa, koska kyseisestä kolmikosta näki, että heillä oli pahat mielessä.

Pahat kyseisellä kolmikolla olikin mielessä, koska heidän ehdittyä kadulle basaarilta he päättivät ryöstää kaksi ohikulkijaa kerralla joista minä olin toinen ja minun perään kolmikosta lähti pienikokoinen kaveri puukko kädessään.

Minun kohdalla ryöstö jäi yritykseksi, koska pienikokoinen roisto ei pärjännyt lainkaan minulle kaksinkamppailussa ja sain helposti puukon otettua pois häneltä.

Tämän jälkeen uni sitten loppuikin.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Olin linnan omistaja ja sinne oli hyökkäämässä ties keitä valtausaukeissa.

Ensin hyökkäsi lohikäärme selässään kaksi amatsonia. Pleikkarin ohjaimella ammuin säteitä, jotka osuessaan tuhosivat amatsonien vaatekertoja. Lopulta liika alastomuus häiritsi liikaa ja lensivät pois.

Kohta sen jälkeen lähdin väijymään I kopan Golfia. Sopivalla hetkellä heitin jollain vanteella takalasiin ja siihen tulikin säröä. Nuori mieskuksi äityi ja pakitti tietä pois.

Hetken päästä sainkin lukea läppäriltä jotain tweettien tapaisia, joissa tämä Golfia kuskannut tyyppi kertoi koko maailmalle miten minä olen yhteiskunnan tuilla elävä loinen, joka vain rikkoo paikkoja. Kirjoitti jotain viestejä minullekin mihin vastasin tyyliin: "Ette olisi hyökänneet, mutta jos pistän satasen rikkoutuneesta tuulilasista?".

Huoneeseen tuli kaveri ja aloinkin kertoa innostuneena seikkailuistani. Uni päättyi lopilta feidaukseen.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Olin Venäjällä jonkun epämääräisen revohkan kanssa reissussa.

Erinäisten vaiheiden jälkeen itse Putin otti meidät vastaan Talvipalatsia muistuttavaan residenssiinsä. Jotain liipalaapaa lätistiin ja vierailu päättyi. Kun kävelimme kohti autoamme kesäisessä kelissä, palatsin nashi-nuorista koostuvat puolisotilaalliset vartijat alkoivat tuijottaa meitä melko murhanhimoisilla katseilla. Vartijoita oli 5m välein palatsin pihatien varrella, kaikilla mustat vaatteet ja musta kalashnikov. Lisäksi jotain leijonapaitojen paikallisia vastineita jokaisella.

Kun saattaja-automme lähti viemään meitä jonnekin hornan tuuttiin, keli oli muuttunut yhtäkkiä tyypilliseksi Itä-Euroopan harmaaksi loskatalveksi. Samalla kun kritisoin ääneen Putinia ja touhujaan, autonkuljettajan vieressä ollut vierailuisäntä alkoi kuunnella tarkemmalla korvalla, vaikkei edes tietääkseni osannut suomea. Isäntä alkoi jutella kuskin kanssa vinkaten meihin päin. Tämän jälkeen kuski alkoi ajaa melko kovaa ja irtosohjokaan tien päällä ei herättänyt luottamusta tulevan suhteen, vaarallisia ohituksia tuli tämän tästä.

Lopulta kuljettaja menetti mersun hallinnan ja auto alkoi pyöriä vaakapiruetteja 150km/h vauhdista. Tuntui, että pyöriminen ei lopu koskaan ja pientareen puut alkoivat lähestyä. Viimein auto pysähtyi ja lähdin työntämään jotta pääsemme pois pöpeliköstä. Auto pääsi liikkeelle, mutta minä jäin kyydistä. Hetken päästä auto kuitenkin pysähtyi odottamaan minua ja jatkoimme matkaa metsässä kulkevalla paikallistiellä.


Heräsin tämän jälkeen. Olisi kyllä oikeasti kiinnostanut tietää, mihin olimme menossa.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Muutama yö sitten näin unen jossa aluksi olin kävelemässä luontopolulla parin lähisukulaiseni kanssa.

Yhtäkkiä huomasin, että kävelemisen sijaan olinkin autoa ajamassa samat lähisukulaiset kyydissäni ja hetkeä myöhemmin jostakin syystä ajoin auton suoraan järveen jonne se upposi muutamassa sekunnissa.

Tässä vaiheessa uni sitten loppui, joten epäselväksi jäi se selvisikö kukaan autossa olleista hengissä.
 
Ylös