Kerrohan unesi, niin ...

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4568
Sijainti
Salo
Olipas häiriintynyt uni. Olin ostanut lipun CotA:n FIA WEC-kisaan ja lensin Austiniin. Jostain kumman syystä en ottanut vuokra-autoa heti kentältä vaan otin ensimmäisen bussin mikä lähtee. Muka säästäisi kun vasta Hertzin downtownin konttorilta hakee. Ei tullut selvitettyä reittiä, mikä bussi, mikä suunta.

Kuski ajoi Meksikon rajalle potkaisi ulos kyydistä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Ei saanut Suomi maalia lätkäpelissä. Tolppia tuli ja ylärimoja tuli kyllä. Unessa.
 

jupla

Well-known member
Liittynyt
30.6.2005
Viestit
12416
Sijainti
Kurjala
Olin valtuuskunnan mukana Pietarissa, tutustuimme yliopistoon. Etsin roskista tyhjälle vodkapullolle ja avasin yhden oven, jonka takaa paljastui valtava halli täynnä säntillisissä riveissä työskenteleviä ihanaisia devushkia. Panin oven kiinni ja jälkeenpäin tajusin nähneeni kuuluisan trollitehtaan.

Kävelimme käytäviä pitkin, kun meidät ohjattiin yhteen huoneeseen suuren kansalaisjärjestön johtajan kanssa erilleen muista. Huone oli pimeä kuin Kummisetä-elokuvissa. Kukas muu se siellä olikaan kuin Mr. Putin! Kansalaisjärjestön johtaja meni täysin puihin eikä saanut sanaakaan ulostettua, mutta minä juttelin varsin vapaasti Vovan kanssa. Kysyin onko totta että hän on vepsäläisiä sukujuuria? Totta se kuulemma oli, mutta aika kaukaa ja sekoittunut jo. Sanoin että vepsän kieli oli häviämässä, eikös sen eteen pitäisi tehdä samanlainen tempaus kuin amurintiikerin ja lumikurjen kanssa eli hän ottaa vaan paidan pois ja poseeraa kera vepsän kielen. Hän lupasi ottaa idean harkintaansa.

Putin yllätti ja sanoi, että olet tilastojen mukaan kovasti retkeillyt Venäjällä. Valehtelin, että olin suomalaisen kansanperinteen kerääjän Elias Lönnrotin jalanjäljillä. Ajelimme pitkin Karjalaa ja kauempanakin äänitellen vanhojen isältä perittyjä kertomuksia. Suomessa sitten kun aloin purkamaan nauhoituksia, huomasin että kun luulin panneeni recordin päälle, paninkin sen pauselle. Niinpä sieltä kuuluikin vain suomalaisia humalaisia lauluja, sönkötyksiä ja kiroiluja. Sanoin tekeväni väikkärin aiheesta.

Putinia hymyilytti, mutta kovaääninen nauru kuului nurkasta. Siellä olikin kovasti elämää nähnyt Gerhard Schröder kauheassa kännissä. Schröderhän on Putinin hyvä kamu. Kättelin tyypit ja jatkoimme matkaa.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7206
Viime yönä näin unen jossa Halloween elokuvista tuttu Michael Myers jahtasi minua.

Hetken aikaa paettuani löysin itselleni turvapaikan asunnosta jonka omistaja oli kotona ja melkein heti kun olin saanut vedettyä oven kiinni alkoi Michael Myers takoa puukolla kyseistä ovea tarkoituksenaan tehdä reikä siihen.

Asunnon omistaja oli tässä vaiheessa vähällä aukaista oven, mutta vilkaistuaan ovisilmästä jätti kuitenkin oven avaamatta.

Seuraavaksi löysin seinän vierestä lattialuukun ja avattuani sen huomasin, että sen takana oli salakäytävä jota harkitsin käyttäväni tarvittaessa pakoreittinä.

Tähän kohtaan uni sitten loppuikin.
 

Örfil

Guest
Ei mulla muuta kuin että melatoniinin reilulla uberannoksella näkee todella eläväisiä unia.
Lonkka on mustelmilla ja kipeä, kun toissayönä otin kunnon loikan unissani lattialle.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Melatoniini auttaa uniongelmissa niitä, joilla ei sellaisia ole.
 

Örfil

Guest
Kyllä se mulle on auttanut. Jätin viime vuonna nukahtamislääkkeet ja opahellmoxit pois ja melskuilla nukkunut oikein hyvin nyt.
Tosin kun suositeltu annos on 1 g niin otan 2-5 g. Puolen tunnin jälkeen kun on napannut pillerit, putoaa kirja lattialle. Kohtalotovereita on, jotka ottavat jopa 9 g.

Varmaan se on yksilöllistä että kellä toimii ja kellä ei, onnekseni olen tuosta löytänyt avun ja päässyt eroon reseptilääkkeistä. Niiden kanssa elämä oli aika helvettiä, näin jälkikäteen ajateltuna :thumbfh:
Tavoite on että jossain vaiheessa sais nakattua melskutkin pois.

Tokmannista hankkinut omani, 100 kpl:een purkki "Leader Terveystuotteet pitkävaikutteinen melatoniinivalmiste".
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Mulle on kerrottu, että kolmen millin yli on kaikki turhaa, kun elimistö ei sitä enämpäänsä sulata.
 

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4568
Sijainti
Salo
Itsellä 2 mg toimii ja toisin kuin reseptilääkkeiden kanssa, toleranssia ei kehity. Ja muutenkin ihan tyytyväinen, ettei näitä bentsojohdannaisia tarvitse.
 

Örfil

Guest
Mulle on kerrottu, että kolmen millin yli on kaikki turhaa, kun elimistö ei sitä enämpäänsä sulata.
Kannattaa kokeilla itse.

Olen kyllä huomannut eron että otanko 3 vai 5 mg. Ja kuten edellinen postaaja sanoi, ei kehity riippuvuutta tai toleranssi nouse.

Opiaatit/bentsot on perseestä ja viimeinen keino pysyviin uniongelmiin. Jatkossa mieluummin ammun itseni ennen kuin enää koskaan niitä käytän.
 

ProjectMaster

Well-known member
Liittynyt
17.12.2013
Viestit
1649
Jäi vaivaamaan tuo Pe-La välinen uni, jossa Bianchi teki paluun ja keskeytti, mutta tuuletti silti autonsa päällä kuin voittaja ja yleisö hurrasi paluuta. Aamulla olikin kuollut. Mistähän moinen oli alitajuntaani tullut?
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Max Verstappenin muistotilaisuutta vietettiin asiaankuuluvin menoin Oulun taidemuseossa. Mukana olivat kaikki aktiivifykköskuskit ja vakavailmeinen isä-Jos konsultoi Philippe Bianchin kanssa siitä että miten tällaisesta tragediasta voi selvitä. Nokian kaupunginjohtaja Eero Väätäinen toi tilaisuuteen oman tervehdyksensä. Felipe Massa itki. Isoilla screeneillä pyöri nonstoppina tilanteeseen johtanut tapahtuma, josta en itse saanut juuri muuta tolkkua kuin että Toro Rosso oli aidassa kahtia katkenneena.
Muistan ihmetelleeni, miksi olin ainoa Forumin edustaja tilaisuudessa.
 
Viimeksi muokattu:

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Olin jonkunlaisilla treffeillä länsimaalaisen näköisen intialaisen tytön kanssa Intiassa. Muistan kysyneeni ainakin, että missä päin Intiaa sitä nyt ollaan (en tiedä millä kielellä) niin tyttö käytti jalkateräänsä karttana ja osoitti missä ollaan. Vissiin josssain etelässä. Totesin kanssa hälle, että krikettihän on ihan mesta urheilulaji. Käytiin uimassa ja kun naikkonen yhtäkkiä hävisi ties minne, niin tajusin että kohta loppuu uni ja karu herätys arkeen lähenee. Niinhän siinä sitten kävi.

Mahtavaa, että pääkoppa osaa kehittää tällaista saippuaooppeeraa öiden ratoksi.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Rodney Dangerfield kertoi vitsejä. Muistan vain yhden punchlinen, in English: "... When I was touring with Norm, I was the final act!"

Olen koko aamun koittanut miettiä, että mikäköhän hauska alustus tuossa oli. Muistan nauraneeni unissani kuitenkin tuolle, niin jotain hauskaa siinä oli. Tai sitten se oli vaan se miten alitajuntani kertoi sen itselleni.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Osallistuin kristilliseen pyöräilykilpailuun yhdessä Leo Frimanin, Jenni Jaakkolan ja Taage Laihon kanssa. Kisassa piti mm. laskea Leppäkosken Kukonnokan hyppyrimäki pyörällä alas. Loppunumerona tuli laulaa 'Sua kohti Herrani' ja joku vapaavalintainen virsi tuomariston edessä. Tuomaristossa olivat Laura Voutilainen, Johanna Debreczeni ja Jaani Peuhu.
Olin jo niin kaukana kärjestä, että kieltäydyin vastenmieliseksi kokemastani finaaliesityksestä, mistä nousi suuri kohu. Moninaisten vaiheiden jälkeen Freeman voitti.
 
Ylös