Syön parhaillaan...

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Näkkileipää

Tarkoitus ois duunata jotain lantusta ja lihasta kunhan keksin mitä.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Tee lanttukukkoa.
Siinä ois ideaa, jos vaan ois ruisjauhoja. Voishan tuota vaikka käydä hakemassakin...

edit: Paitsi aika hidasta toi kukon kypsyminen näyttäs olevan. Joskus toiste pitää kokeilla, nyt ei jaksa oottaa.

Kukkoa pidetään 200-225 asteen lämmössä, kunnes se on saanut väriä, minkä jälkeen se kääritään alumiinifolioon. Täytteen pehmentämiseksi on sitä vielä haudutettava miedossa lämmössä noin 4-6 tuntia (100-150 astetta).
 
Viimeksi muokattu:

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Näkkäriä kera juuston, tonnikalahiutaleiden ja valkosipulimaustekurkkujen.

Lisukkeena Forssan lounassalaattia.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Lidtlin perunamuussia pihvejä ja pinaattilettuja.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Helvetin jauhosta perunaa. Huh huh. Pöly nousee, kun koittaa tätä syödä.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Pari lämmitettyä voileipää juuston ja makkaran kera
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Sen verran tekastiin että huomiseksikin pitäis riittää
 
Ylös