Syön parhaillaan...

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Suklaavadelmatäytekakkua :ahem:

Edit: se olikin vadelma eikä mansikka
 
Viimeksi muokattu:

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Itse olin kesästä jouluun noin 95 prosenttisesti ilman pastaa, riisiä, perunaa, leippä (poislukien näkkäri) ja sen sellasia. Perunaa kyllä teki mieli sen eri muodoissa, pastapuolella oikeestaan vain kurskin fotot aiheutti ihan perinteisen makaroonilaatikon kaipuuta. Leivät ei ollu paha rasti, mutta maistuhan ne eri hyvältä tauon jälkeen. Riisin puutosta en pahemmin noteerannu. Puuro tietysti maistu jouluna. Nyt oon pikkuhiljaa taas jättäny pois noita mainittuja aineita ja tommone vähähiilarinen tuntus olevan ihan okei mulle. Sillon alkuu menin aika tiukastikki ilman hiilareita, mutta siitä tuli suh kehnot fiilarit. Kasvispuolella pitää kyllä taas skarpata määrä ja laadun suhteen.
 
Viimeksi muokattu:

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
Mmmmmm. Tein äsken kasler paistia uunissa. Sekaan punasipulia ja valkosipulia.
Huuhtelin marinadit pois ja paistoin klöntin runsaassa voissa ja oliiviöljyssä. Pintaan hieroin suolaa ja mustapippuria. Kaikki pataan ja n.1h 175 asteisessa uunissa. Lisukkeeksi perunasipuli sekoitusta ja minimozzarella salaattia, johon tein itse salaatinkastikkeen heittämällä valkosipulia, oliiviöljyä ja sitruunaa & mausteita mortteliin. Kun liha oli valmista, suurustin paistoliemen ja avot! Hyvää tuli.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Vetelin juuri ennennäkemättömiä/-kokemattomia luomuhapankorppuja. Rapsakoita ovat. Ei paha.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tuli tehtyä "jämäevästä" ja vasta maistettuani tajusin, jotta sehän on paella-annos. Riisiä, ananasta, simpukoita, tonnikalaa ja punasipulia.
 

Cmoney

Well-known member
Ylläpitäjä
Liittynyt
12.8.2004
Viestit
13763
Italian- ja sienisalaattia, sekä kanasuikaleita ja oltermannia. Rröyh
 

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Tuli syötyä makaroonia kera kinkun ja kebabin, jäänteitä pizzan teosta. Mikään ei ole parempaa kuin kinkku-kebab-salami-jauheliha-valkosipuli -pizza :alppu:
 
Ylös