Syön parhaillaan...

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Ensin peruslämpöä hetki ja sit ylägrilli päälle niin tulee rapeutta. Ei oo tullu sellasta taitettavaa pöytägrilliä hankittua, pitäis kyllä. Toasteja yms vois tehdä.
Niin kai sä kumminkin pannulla paistoit pihvit?
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
On muuten helvetin kuuma ja tehokas toi ylägrilli. Ei kestä 2-3min kauempaa pitää päällä vaikka oli uunin keskiosassa hampparit.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Ensin peruslämpöä hetki ja sit ylägrilli päälle niin tulee rapeutta. Ei oo tullu sellasta taitettavaa pöytägrilliä hankittua, pitäis kyllä. Toasteja yms vois tehdä.
Ei kannata niitä taitettavia pöytägrillejä hommata kun ovat teflonilla (tai vastaavalla) roskalla päällystetty. Tietenkin jos jostain saisi keraamisena niin olisi käteviä. Mä olisin tehnyt niin että olisin lämmittänyt sämpylät ja pihvit pannulla ja sitten koonnut.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Ei kannata niitä taitettavia pöytägrillejä hommata kun ovat teflonilla (tai vastaavalla) roskalla päällystetty. Tietenkin jos jostain saisi keraamisena niin olisi käteviä. Mä olisin tehnyt niin että olisin lämmittänyt sämpylät ja pihvit pannulla ja sitten koonnut.
No voi vittu. Mulla oli aikanaan tosi vanha valurautaparilalla mutta on hävinny vuosia sitten. Huippulaite vaikka oli iso ja raskas. Kai jostain luulis löytyvän valurautaparilalla.

No täältä löyty ammattivehkeitä. Parilla sataa kuulemma saanu tollasia huutonetistä. Näyttävät särmiltä ja ikuisilta vehkeiltä. Joku tollanen puoliammattivehje ois hyvä. Hyvä valurautapannukin maksaa helposti lähemmäs satasen. Teflonia en tosiaan laita.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Ei saatana. Olipa hyvä että ehdin syödä ennen kurskin illalliskuvaa. Ois menny ruokahalu ja jääny pelkkä nälkä.
 

kurski

Oisko minkä tyyppistä ?
Liittynyt
6.10.2009
Viestit
18422
Ota niistä kuva sit ku ne on valmiita.
Vois ottaa seuraavan kerran, kun noi makkarat on jo mahassa.

Ei saatana. Olipa hyvä että ehdin syödä ennen kurskin illalliskuvaa. Ois menny ruokahalu ja jääny pelkkä nälkä.
Ois se paha tilanne kuule ollu jos et ois ehtiny syödä, mitenköhän siinä ois käyny lopulta. Minä luulen että ruuat ois jääny kaappiin tai lautaselle.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Baanthai annos 22.

Jauhelihaa, sipulia, paprikaa, chiliä, osterikastikkeessa.

Hiki kirpoaa otsalle.
 

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
No voi vittu. Mulla oli aikanaan tosi vanha valurautaparilalla mutta on hävinny vuosia sitten. Huippulaite vaikka oli iso ja raskas. Kai jostain luulis löytyvän valurautaparilalla.

No täältä löyty ammattivehkeitä. Parilla sataa kuulemma saanu tollasia huutonetistä. Näyttävät särmiltä ja ikuisilta vehkeiltä. Joku tollanen puoliammattivehje ois hyvä. Hyvä valurautapannukin maksaa helposti lähemmäs satasen. Teflonia en tosiaan laita.
Valurautaparila olis kyllä kova. No kyllä niitä hyviä valurautapannuja saa paljon halvemmallakin. Itsellä on ihan perusvehje ilman mitään irrotettavia puukahvoja yms juttuja mitkä maksaa. Kestää eliniän jos toisenkin toisin kuin noi nönstickit. Sit on lisäks ruostumattomasta teräksestä tehty paistinpannu. Sekin kestää vaikka mitä. Sit on vielä valurautanen blinipannu ja yks keraaminen pikkupannu on lähinnä kananmunaruokia varten. Lähes kaikki ruoat tulee tehtyä valurauta ja teräspannuilla. Paistorasvana tietysti luomukirnuvoi, eikä mikään kuumapuristettu rypsäri.

Vituttaa kun kaikki päällystetään nykyään jollain turhanpäiväsellä pinnotteella. Esim. en ole vielä mistään löytänyt kunnon teräksistä paistokasaria ilman mitään pinnoitetta. Siis on paljon teräksisiä paistokasareita, mutta niihin on jostain syystä laitettu pinnoite. On muuten hemmetin suuri kusetus toi Swiss Diamond. Se on teflonia johon on laitettu jotain timantteja ja pyydetään aika suurta hintaa siitä hyvästä.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Valurautaparila olis kyllä kova. No kyllä niitä hyviä valurautapannuja saa paljon halvemmallakin. Itsellä on ihan perusvehje ilman mitään irrotettavia puukahvoja yms juttuja mitkä maksaa. Kestää eliniän jos toisenkin toisin kuin noi nönstickit. Sit on lisäks ruostumattomasta teräksestä tehty paistinpannu. Sekin kestää vaikka mitä. Sit on vielä valurautanen blinipannu ja yks keraaminen pikkupannu on lähinnä kananmunaruokia varten. Lähes kaikki ruoat tulee tehtyä valurauta ja teräspannuilla. Paistorasvana tietysti luomukirnuvoi, eikä mikään kuumapuristettu rypsäri.

Vituttaa kun kaikki päällystetään nykyään jollain turhanpäiväsellä pinnotteella. Esim. en ole vielä mistään löytänyt kunnon teräksistä paistokasaria ilman mitään pinnoitetta. Siis on paljon teräksisiä paistokasareita, mutta niihin on jostain syystä laitettu pinnoite. On muuten hemmetin suuri kusetus toi Swiss Diamond. Se on teflonia johon on laitettu jotain timantteja ja pyydetään aika suurta hintaa siitä hyvästä.
Vittu mitä kusetusta tollaset timanttipinnat.

Eipä noi valurautapannu 40-50 euroo enämpiä näytä maksavan erikoismyymälöissäkään. Se on taas tätä uusavuttomuutta ja pelotteluun perustuvaa markkinointia nää pinnoitepannut. Nanopinta seuraava isompi markkinahype. Varma tieto.

Mullon muuten Uffe Ravnskovin Kolesrerolimyytin luku puolivälissä. Sua varmaan kiinnostaa jos et oo jo lukenut? Aika vakuuttavaa. Parit viitteet jo tsekkasin maalla. Piti kutinsa.

Mullon luomuvoita ja kylmäpuristettua luomurypsiöljyä jääkaapissa. Niillä pärjää. Voissa paistan ja rypsiä salaattiin. Ja kylmäpuristettua pellavansiemenöljyä, jossa on vahva ja raikas maku. Lihan ostan rasvoineen ja mitään kevytjukurtteja tai -välipaloja ei tähän taloon tuoda.

Sama juttu kaikenmaailman pesuaineissa joita markettien hyllyt notkollaan. Vittu vaikka mitä myrkkyjä vaikka kodinsiivouksessa ei tarvi kun tolua ja kloriittia.
 
Ylös