Katsokaa...

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Mä itse diggailen Christopher Hitchensia. Harmi, että syöpä vei. Ainoa asia oikeastaan mistä olin eri mieltä miehen kanssa oli Irakin sota.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Bongasin Yle Areenasta Flight of the Conchordsin kakkoskauden ekan jakson. Eka kausi uppos ihan hyvin, toivottavasti kakkoskausi ei mene vanhan toistoksi, tuo jakso valitettavasti vähän viittais siihen.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Osuus, jossa äänessä oli se amerikkalainen Rand-tutkija, oli informatiivinen. Muu oli pelkkää propagandaa, puolesta ja enimmäkseen vastaan.
 

Fasaldi

Well-known member
Liittynyt
2.8.2006
Viestit
670
Voitko omin sanoin kertoa ne asiat ja asiavirheet, jotka tekivät ohjelmata roskapropagandaa?
Viittasin myös tuohon linkkisi ohjelmaesittelyyn. Linkissäsi esitetty väite, jonka mukaan Randin maailmankuva on äärioikeistolainen, on aivan käsittämätön. Äärioikeistolla (YLE:n itsensäkin toimesta) viitataan yleensä tietyntyyppisen totaalitaarisen järjestelmän kannattajiin, kuten natseihin, fasisteihin yms. Minkäänlaisia perusteluita kyseisen termin käytölle tässä yhteydessä ei esitetty sen paremmin linkissä kuin itse ohjelmassakaan. Tarkoituksena olikin selvästi vain mustamaalaus. Ylehän voisi seuraavaksi tehdä dokumentin, jossa valotettaisiin Kataisen tai Urpilaisen äärioikeistolaista ajattelua.


Onneksi tämä dokumentissa haastateltu asiantuntija sentään vaikuttaa täysin puolueettomalta. :ahem:
Käyttäjän esittely

Panu Raatikainen on teoreettisen filosofian dosentti ja yliopistonlehtori Helsingin yliopistossa. Hän on vanha ympäristöaktivisti ja vakaumuksellinen vasemmistolainen,
http://praatika.puheenvuoro.uusisuomi.fi/kayttaja/praatika
 
Viimeksi muokattu:

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Todella jämäkkää Tarantinoa tänään. Supermakeita autoja, härskejä vitsejä, mustaa huumoria, väkivaltaa ja vähäpukeisia naisia Nelosella klo 23.30 Death Proof. Tsuosittelen!
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Toi Kotikatsomon Elämää suurempaa on ihan katottavaa hommaa. Suosittelen kattoon areenalta jos haluu vielä mukaan. Varsinkin nyt tokassa jaksossa tuli mielenkiintoisia juonenkäänteitä ja jännitteitä kuvioon. Ei ihan tyhmää draamaa.
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Teemalta tänään klo 23.20.

23:20 Design-klassikko: Citroën DS 19

Tiistai 20.11

Vuoden 1955 Pariisin autonäyttelyssä esitellyssä Citroën DS 19:ssa oli paljon ennen näkemätöntä tekniikkaa. Klassikoksi syntynyt auto heijastaa hyvin aikakauttaan, mutta oli samalla edellä aikaansa.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Teemalta tänään klo 23.20.
Pakko tallentaa :eek!::thumbup:

Olen ajanut DS:llä ja se oli Kokemus - näin niinkuin positiivisessa mielessä.

Uudessa TM:ssä oli juttua Nissanin uudentyyppisestä ohjaustehostimesta, jota pyrkivät saamaan jossain vaiheessa tuotantoon - sähköinen kopio Citroenin Diravista, joka tuli tuotantoon jo -70 :)
 
Viimeksi muokattu:
Ylös