Katsokaa...

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Tommonen alkaa huomenna Kutosella klo 19:00
John Lydon ja mahtavat ötökät

UUSI SARJA! Kausi 1, osa 1. Sex Pistols -yhtyeen Johnny Rottenina tunnetulla punk-vaarilla John Lydonilla on missio: hankkia kunnioitusta väärinymmärretyille ja pelätyille hyönteisille.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Haluatko miljonääriksi:ssä tyttöpoloiselta kysyttiin jo komantena kysymyksenä, että mikä yhtiö on suunnitellut jonkun Clash of Clans- pelin. Siis oikeasti, tuoko on muka yleistietoa, joka pitäisi noin vaan tietää?? En olisi ikinä tiennyt.
Vähän on kyllä epätasapainossa tuon ohjelman tivat, seuraavan kilpailijan 6. kysymys oli Mona Lisan maalaaja...
 

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Supercell. On se aikalailla yleistietoa, ikinä en ole yhtäkään peliään pelannu, mutta nähnyt kyllä lukuisia otsikoita menestyksestään.
 

Pakokaasu

Banned
Liittynyt
29.3.2015
Viestit
454
Supercell. On se aikalailla yleistietoa, ikinä en ole yhtäkään peliään pelannu, mutta nähnyt kyllä lukuisia otsikoita menestyksestään.
Näinpä. En enää suuremmin hämmästele Albert Oilin harrastamaa dissausta Lunssilan ravivisaa kohtaan.

Suomalainen peliyhtiö Supercell jatkaa hittipeliensä sarjaa.
Studion neljäs mobiilipeli Clash Royale julkaistiin maailmanlaajuisesti aiemmin tällä viikolla, ja se nousi parissa päivässä myyntilistojen ykköseksi useissa maissa. Sovelluskauppaa seuraavan App Annien mukaan peli oli iPhone-sovellusten myyntiykkösenä perjantaina 12 maassa.

Clash Royale teki myös kovan tempun ja nousi kilpailluilla Yhdysvaltojen sovellusmarkkinoilla hetkessä ykköseksi. Peli kerää App Annien mukaan suurempaa liikevaihtoa kuin yksikään muu iPhone-puhelimien sovellus
Peliyhtiö Supercell on noussut Helsingin selvästi suurimmaksi veronmaksajayritykseksi. Supercellin verovuonna 2014 maksamista yhteisöveroista päätyy Helsingin kassaan lähes 62 miljoonaa euroa. Tämä vastaa viidennestä Helsingin vuonna 2014 saamista yhteisöverotuotoista.
Supercelliltä tuleva veropotti on Helsingissä poikkeuksellisen suuri. Yksikään yritys ei ole 2000-luvulla maksanut Helsingille yhden vuoden aikana yhtä paljon veroa. Aiemmin kärkipaikkaa piti Nokia, jolta Helsinki sai verovuonna 2007 noin 34 miljoonaa euroa.

”Ainakin viimeisen kymmenen vuoden sisällä tuo on ylivoimaisesti korkein luku. Se saattaa olla jopa kaikkien aikojen suurin”, sanoo Helsingin talous- ja suunnitteluosaston johtava suunnittelija Ari Hietamäki.
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Sen verran paljon Supercellistä on viime vuosina kirjoitettu, että ainakaan itse en ole voinut tuolta uutisoinnilta välttyä. Pidän kysymystä siis helpohkona.
 

Jabsu

Hirvimettällä
Liittynyt
29.1.2013
Viestit
4756
Itsekkin tiesin vastauksen, mutta ei se helppo kysymys ollut. Suurin osa nyt tietää Supercellin ja että se on peliyhtiö otsikoiden perusteella. Kun kysytään Clash of Clans- pelin tekijää, ei se enää ole helppo kysymys. Harvemmin niissä uutisissa mainitaan tuota peliä.

Ohjelman kysymysten vaikeudet vaihtelee paljon pelaajittain. Tummatukkaisella tytöllä oli eilen paljon vaikeammat kysmysket alussa, mitä jälkimmäisellä.
 

Örfil

Guest
En näe yhteyttä ravivisaan mutta tyhmyyteni on todistettu.
Toistan, samalla painottaen: visatiedoilla ja tyhmyydellä ei ole mitään korrelaatiota.

Toistan, samalla painottaen: visatiedoilla ja tyhmyydellä ei ole mitään korrelaatiota.
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Mitkä oli vaihtoehdot tossa Supercell-kysymyksessä? Vaikuttaa aika oleellisesti siihen helppouteen. Taannoin kun oli kysymyksenä, että "Kenen biisi on prinssille morsian?" ja vaihtoehdot olivat Prinssi Jusuf, Prinssi Albert, Prinssi Harry ja joku kolmas vastaava, niin eipä ollut vaikea päätellä vastausta.
 
Ylös