Katsokaa...

Saunatakki

Walk a Crooked Mile
Liittynyt
3.8.2014
Viestit
2331
Mulla se on varmaan Pekka ja Pätkä Suezilla tai Uuno Turhapuro muuttaa maalle, jonka traktorikohtaus yksistään tuli penskana väijyttyä läpi lukemattomat kerrat.
 

Hartsa76

Well-known member
Liittynyt
23.2.2012
Viestit
7207
Mikähän mulla ois? Onpas kiintoisa mietinnän aihe.
Minun ei tarvitse lainkaan miettiä mikä on eniten katselemani elokuva, koska eniten katselemani elokuva on Terminator 2 jonka olen katsonut ainakin 20 kertaa ja hyvänä kakkosena on Laineen Tuntematon sotilas.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26888
Moon nähny Pepin huvikummun. Sisällä en käyny.
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Mun leffalistalta löytyvät ainakin Lost in Translation, Some Like It Hot (Piukat paikat), Shrek, Pretty Woman, Ocean's Eleven, As Good as It Gets (Elämä on ihanaa), Moulin Rouge! ja Uuno Epsanjassa. Joitakin noista on tullut katseltua monesti siksi, että ovat vaan niin hyviä, kun taas joitakin on esitetty yhtenään telkussa ja niitä on vaan jumittunut katsomaan.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Anneli Auer EVS:ssa.
Siis ihan käsittämätöntä paskaa. Miten helvettissä suomessa voi olla niin vitun tyhmiä "toimittajia", että huoraavat vasta muutama vuosi sitten lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitun henkilön kanssa, jotta hän saa mainostaa uutta kirjaansa???

Tuomio tuli törkeistä lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista. Anneli Auer tuomittiin muun muassa kahdesta törkeästä raiskauksesta ja kolmesta törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/51671-anneli-auer-tuomittiin-7-vuodeksi-vankeuteen

Mut ei ku me ollaan maikkarilla. Tule tänne, sä kuulut tänne....
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Viime tuotantokaudella EVS:ssä vähän ärsytti se, että vieraita oli liikaa per jakso eikä mihinkään aiheeseen keskitytty kunnolla. Nyt meininki vaikutti rauhallisemmalta. 👍
 
Ylös