F1-uutisia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

kessel

Well-known member
Liittynyt
13.1.2001
Viestit
1575
Sijainti
Tampere
Mitä tallipäällikön virkaan tulisi niin täpäkän riittäessä palkkaisin parhaat kuskit ja suomalaiset eivät kuulu siihen kastiin.
Onko tämä sun F1:n tallipäällikön virka kuinka todennäköinen? Meinaan vaan että pitäiskö tässä nyt huolestua suomalaiskuskien puolesta vai jatketaanko vaan pohjalta 'business as usual'...
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Satoa on huhuiltu Toro Rossolle, vaikka kyllä se tiimi on hyvin pärjäillyt Ferrareilla.
Ei taida Hondan myllyt olla hirveän kovassa huudossa. Force Indiaa ehkä vois vähän kiinnostaa, ettei vitsay mallyan rahat lopu ihan kahdessa kaudessa.
 

Timppa78

License to SPY
Liittynyt
28.8.2006
Viestit
1523
Sijainti
Täällä
MTV3.fi/F1 sanoi:
Hamilton: Ajaisin mieluummin kuivalla

Formula ykkösten MM-sarjaa johtava Lewis Hamilton toivoo, että Singaporen GP päästäisiin viikonloppuna ajamaan kuivassa kelissä.

Hamilton oli sadekelin renkailla nopea kahdessa edellisessä kilpailussa Spassa ja Monzassa. Hän ei kuitenkaan usko McLarenin olevan Ferraria vahvempi sateella.

- En usko, että meillä on etua Ferrariin nähden. Mielestäni olemme suorituskyvyissämme suurin piirtein tasoissa. Mitä renkaisiin tulee, niin he käyttävät renkaitaan hieman eri tavalla kuin me. Heillä voi olla ongelmia renkaiden lämpötilojen kanssa, mutta toisaalta he pystyvät huolehtimaan renkaistaan paremmin pitkissä vedoissa.

Hamilton on ehtinyt osoittaa vahvuutensa sadekelillä, mutta hän ei kuitenkaan toivo Singaporeen kunnon monsuunisadetta kisaviikonlopuksi.

- En oikeastaan. Toivomme aina mieluummin kuivaa keliä, koska silloin on paljon helpompi ajaa auton äärirajoilla ja pitää auto radalla. Märällä radalla ajaminen on aina astumista tuntemattomaan.

- Jos aloitat kilpailun paalupaikalta ja otat lähdössä johdon, on mahdollista, että osut ennen muita joihinkin lätäköihin, jotka muut, takana ajavat voivat väistää. Toisaalta jos automme on kuivalla muita hitaampi, silloin toivon märkää keliä. Olen kuitenkin luottavainen sen suhteen, että automme on kilpailukykyinen kaikissa olosuhteissa.

Teksti: Erkki Mustakari, Singapore
Eikös herra just vähän aikaa sitte toivonu että olis lisää näitä sadekisoja ni sillä ois parempi mahis voittaa? :doubtful:
 

Stedos

Banned
Liittynyt
5.4.2008
Viestit
1189
Sijainti
kuussa
"Olen erittäin pahoillani Felipen puolesta, koska hän ajoi vahvaa kisaa eilisen mahtavan paalupaikkansa jatkoksi. Haluan nostaa esille, että Felipe meni itse lohduttamaan sitä mekaanikkoa, joka teki virheen. Se osoittaa, minkälainen henki tallissamme on. Me voitamme ja häviämme yhdessä, Domenicali totesi."

Kimi olisi varmaan vetänyt turpaan. No toivottavasti Ferrari nousee vielä ja Deniksen pr-poika saa nenilleen taas. Ainakin tallissa uutisten mukaan vallitsee hyvä harmonia.
 

Moss

melkein mestari
Liittynyt
27.1.2008
Viestit
1546
Montako kertaa Kimi oli käynyt vetämässä turpaan McLarenin henkilökuntaa auton jätettyä tien päälle?
 

Moss

melkein mestari
Liittynyt
27.1.2008
Viestit
1546
Ilmeisesti en. Hymiö olisi ollut paikallaan.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös