F1-uutisia

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Crosby-92

Well-known member
Liittynyt
13.11.2008
Viestit
848
Alonso on tuosta porukasta ainoa, jolta tulee oikeasti fiksuja kommentteja. Toki on myös hyviä tyyppejä joilta tulee asiallisen kohteliaita kommentteja, kuten Button, Webber, Kovalainen, mutta ei niistä kukaan mitään kostu. Ja Vettel heittää hyvää läppää.

Tosin jos en väärin muista, niin Alonsollakin ne älykkäät kommentit alkoi vasta mestaruuksien jälkeen, eli McLaren-vuonna.
Komppaan. Ylivoimaisesti puhunut eniten asiaa tänä vuonna kuskeista, lisäksi antoi jollekin toimittajalle kyytiä, oliko Espanjassa, kun tungeksivat liikaa. Melkein jokainen kommentti fiksu ja tosi. :thumbup:

Täysin totta myös tuo jatko, esim. Heikin kommentit on sitä perusjargonia, esittää vaan sen mukavasti ja iloisesti ja on muutenkin hyvänoloinen tyyppi. Mitä varmaan on oikeastikin. Eikä siinä tietysti mitään pahaa ole, mutta ei ne mitään oikeaa asiaa tarjoa.
 

Ukyo Katayama

Well-known member
Liittynyt
2.2.2004
Viestit
1339
Muuten komppaan, mutten tiedä kuinka älykästä on vittuilla median kautta omalle tallilleen...?
Siinä tilanteessa kun se "oma talli" oli syyllistynyt melko kovaan rikokseen ja Alonsokin taisi olla selvillä siitä ettei ura jatku McLarenilla, niin ei se nyt mitenkään "älytöntä" ainakaan ollut...

En tarkalleen muista mitä hän sanoi, mutta sen muistan että juuri 2007 aloin kiinnittämään huomiota siihen miten tyypillä on niinsanotusti "munaa" ja oikeasti jotain sanottavaa.
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
...2007 aloin kiinnittämään huomiota siihen miten tyypillä on niinsanotusti "munaa" ja oikeasti jotain sanottavaa.
Sama. Varsinkin viimeaikoina on Alonso laukonut erittäin fiksuja mielipiteitä.

- Ihmiset kotona eivät ymmärrä sitä, miksi Ferrari ei voita. He eivät ymmärrä diffuusoreista ja KERSistä, he välittävät show'sta. Joka viikko saamme kaksi tai kolme lehdistötiedotetta FIA:lta ja FOTA:lta. Ei tämä ole meidän unelmiemme formula yksi. Poliittiset taistot ovat erittäin vahingollisia, koska fanit eivät niistä innostu, jatkoi Alonso.
Noihin sanoihin on tosi helppo yhtyä.
 

Makkonen

Guest
maikkari:
Marras-joulukuussa ei ajeta lainkaan testejä. Uusilla autoilla ajetaan helmi-maaliskuussa 2010 neljän testijakson aikana yhteensä vain 15 päivää ennen ensi kauden alkua. Kaikki testit järjestetään Barcelonassa tai Jerezissä.

Näiden yhteistestien lisäksi kaikki tallit saavat järjestää nuorten kuljettajien testipäiviä. Kolmella uudella tallilla Manorilla, USF1:llä ja Camposilla on lisäksi käytössään kolme ylimääräistä testipäivää.

Testaaminen kauden aikana kiellettiin jo tänä vuonna.
 

CrouchingTiger

Well-known member
Liittynyt
2.4.2009
Viestit
233
Mitäs mieltä olette et jatkuuko tää suunta Fykkösissä et testaaminen viedään just minimii ja et säästetää tätä ja muitakin kaut rahaa ja ylipäätäns yritetää pitää sirkus jotenkuten aisoissa mitä tulee raha-asioihin? Vai oletteko enempi sitä mieltä et tämä on vaan tilapäistä johtuen maailmantalouden nykyisestä tilanteesta? Ja sit kun taas alkaa rahaa kiertää maailmalla paremmin niin aletaa sit taas testaa enempi jne, vai mitäs ootte funtsinu?
 

Banaani

In stereo where available
Liittynyt
29.3.2006
Viestit
5232
Sijainti
Manse
Tuli mieleen Ferrari. Eikös heillä ole kaksi testikuskia tällä hetkellä, Badoer ja Gene?

Kenkää tulee varmaan molemmille, eihän niillä enää mitään tee.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Kauanhan se kestikin, että saatiin sen miljoona kertaa tullut huhu kehiin, jotta Räikkönen lähtisi ja Alonso tulisi tilalle:eek:

Hesari
 

berra67

Well-known member
Liittynyt
11.2.2003
Viestit
923
Kauanhan se kestikin, että saatiin sen miljoona kertaa tullut huhu kehiin, jotta Räikkönen lähtisi ja Alonso tulisi tilalle:eek:

Hesari
El Pais se vaan jaksaa kirjoittaa tuosta samasta ja kehittää uusia käänteitä sen kun jaksaa. Heti kun tuo Rellu-rangaistus tuli julki arvasin että El Pais ottaa tuon mukaan "pekulaatioihin".
 

Lancer

Realisti
Liittynyt
23.7.2007
Viestit
20495
Sijainti
taas Suomessa
Oliko tätä vielä täällä?

F1:n ajanottosählinkiä selitettiin
26.07.2009 20:49
Fernando Alonso ja Mark Webber, kuva: Ryan Pierse/Getty Images

F1-kisojen järjestelyistä vastaava yritys Formula One Management (FOM) on yhdessä sarjan ajanottajan LG:n kanssa selittänyt lauantain aika-ajoissa koettua ajanottosählinkiä.

Ajanottoruudut pimenivät Hungaroringin varikolla ja aika-ajojen tuloksia jouduttiin odottamaan useita minuutteja. Kuljettajat joutuivat aluksi kyselemään toisiltaan kierrosaikojaan selvittääkseen lähtöjärjestyksen.

- Aika-ajon kolmannen osion loppuhetkillä maalilinjalla oleva sensori kärsi mekaanisen vian rikkoutuneen kaapelin takia. Tilanteessa noudatettiin normaaleja käytäntöjä ja varasensori otettiin käyttöön. Tulokset julkistettiin sen jälkeen, kun niiden varmistamistoimenpiteet oli suoritettu. Mitään ajanottotietoja ei missään vaiheessa hukkunut, FOM tiedotti.

(MTV3)
 

Ode

Maailmanlupaus
Liittynyt
7.6.2008
Viestit
4178
Sijainti
Oulu
Nyt Button pelkää
27.07.2009 12:13

Formula ykkösten MM-sarjaa johtava Jenson Button myöntää pelkäävänsä MM-johtonsa puolesta.

Red Bullin Mark Webber kavensi Buttonin MM-johdon sunnuntain Unkarin GP:ssä 18,5 pisteen suuruiseksi.

- Olen hävinnyt Webberille 15 pistettä kolmessa viime kisassa. Se on massiivisesti. Se on viisi pistettä per kisa. Se tarkoittaa, että hän on edelläni neljän kisan kuluttua ja kaudesta on seitsemän kisaa jäljellä. Tilanteeni ei näin ollen ole mukava, Button myöntää Autosport.comin haastattelussa.

Button jäi Unkarissa seitsemänneksi.

- Meidän täytyy saada tilanne selvitettyä, koska johdamme sarjaa, mutta joudumme väistämättä ohitetuksi, jos Brawnin suorituskyky jatkuu tällaisena. Tilanne on kuin keltaisen paidan käyttäminen Tour de Francelle tietäen, ettei ole mitään mahdollisuuksia vuoristoetappien tullessa, Button vertaili tilannettaan sunnuntaina päättyneeseen pyöräilykilpailuun.

(MTV3)
Johan tuossa jo puntti tutisee näiden suoritusten jälkeen, muttei varmasti ole yhtään sensaationhakuinen otsikko...
 

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
Hesari on pidemmän aikaa syönyt kannatustaan. Ja vajoavat vaan sen kuin alemmas.
Lienee lähinnä Päätalo jolla on tietty asenne. 2007 ei ollut mitenkään esim. tuomitsemassa McLarenin vilunkipeliä (korkeintaan sen verran kuin oli pakko kun ei kieltääkään enää voinut), viime vuonna selvästi piti McLarenin/Hamiltonin puolia, vaikka tiedossa oli, että tallin auto oli osittain suunniteltu Ferrarilta varastetuilta tiedoilla ja siten talli olisi kuulunut hyllyttää koko kaudelta (tätä puitiin lyhyesti talvella ennen kautta, kunnes lakaistiin maton alle). Vähän on myös jäänyt vaikutelma, että hän on näitä "Kyllösläisiä" eli McLaren miehiä ja jossain määrin Räikköstä vastaan, vaikka ei varmasti sitä toki myönnä, kuten ei Kyltsikään.

Ei toki ole sentään mikään Aittoniemi. :eek:
 

Vice

Reality bites
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
6418
Johan tuossa jo puntti tutisee näiden suoritusten jälkeen, muttei varmasti ole yhtään sensaationhakuinen otsikko...
Autosportiltahan se alunperin: "Button now fears for championship lead".
Jenson kyllä kieltämättä alkaa vähän turhautumaan...

JB: Well, the car hasn't changed. The only thing that has changed is the weather from Friday to Sunday. We keep complaining and saying it is the weather's fault, and it basically is. We have built a car that looks after its tyres when it is the right temperature range, but as soon as it drops out of that we have got a problem.

We cannot just blame the weather. In a way it is our fault for building the car the way it is, and we have got to work out how to make it work in conditions that don't suit our car so much.


http://www.autosport.com/news/report.php/id/77369
 

M.Webber

Well-known member
Liittynyt
27.11.2007
Viestit
2586
Surullisintahan tässä onkin se, ettei Räikkönen ole kelvannut yhdellekään noista talleista. :nope:
Niinkö? Jos huhuja halutaan lisää, niin viime viikolla Autosportin Noble kirjoitti, että Kimi on saanut Toyotalta tarjouksen ja hylännyt itse sen.

Ja lisätään vielä, että James Allen, joka on aika vahvasti ollut sitä mieltä, että Alonso korvaa Kimin ensi vuonna Ferrarilla, väittää nyt blogissaan, että Alonso olisi menossa Brawnille ensi vuonna...

Huhuja on niin paljon, että jokainen voi valita mihin uskoo.
 
Viimeksi muokattu:

kessel

Well-known member
Liittynyt
13.1.2001
Viestit
1575
Sijainti
Tampere
Huhuja on niin paljon, että jokainen voi valita mihin uskoo.
Jep, huhuilla pidetään tarkoituksella hulluja jännityksessä - täälläkin on lievästi lähtenyt mopo käsistä mm. Ferrarin kuljettajaspekuloinnissa (Massan loukkaantuminen oli vimonen niitti) :doubtful:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös