Sanoja, joiden käyttö ärsyttää

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
No niin, nyt ei sais enää ärsyyntyä turhista julkkiksista kohkaamisestakaan.
Toki saa, mutta tämäkin tapaus alkaa saada taas näitä vanha pyörä pyörii -piirteitä. Aina kun jotain tapahtuu jossakin on joku ennen pitkää valittamassa, miten ärsyttävää on kun siitä kohtakataan kaikkialla.

Tai sitten minä vain elän jossakin saavissa tai Lahdessa, kun en ole mitään huomiota kiinnittänyt siihen, että asiasta olisi jossain kohkattu.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Voiko valita useamman sanan kerralla? No okei, mä valitsen kaikki sanat. Parempi olis, jos oltais vaan sanatta. Paitsi että alkais sekin pidemmän päälle kypsyttämään. Ja sitten pitäs keksiä ajanvietettä, kun ei vois valittaa milloin mistäkin. Nyökyteltäis vaan ja näyteltäis keskisormea ja ilveillen yritettäis saada toinen puhumaan. Ja kun se puhuis, niin eipä laulais kukko kunnian, ei. Tippuis pelistä. Ja se alkais välittömästi valittamaan, kuinka tyhmää oli taas. Vähitellen kaikki tippuis, ja mitä kauemmin olis sanatta, sitä enemmän valittais kun alkais taas sanailemaan. Voittajaa vituttais niin paljon, ettei se edes viitsis juhlia voittoaan, kun vaan valittais kuinka huonosti asiat oli.
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
Kannattee.
YleX:llä muistaakseni kemiläinen juontaja mölöttää, että kannattee äänestää, kannattee kuunnella, kannattee kommentoida. Vittu pitäisi olla radiojuontajaksi mitään asiaa, jos ei osaa puhua.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Avokadopasta-Hanna

Voi Ny vittu! Nyt ihan OIKEESTI!

Saatana perkele. Megakultaturboökyähkykohu sentään.
 
Ylös