Hankintoja!

oldez

Well-known member
Liittynyt
14.3.2003
Viestit
19491
Siinä on vain tuo peltinen tuulitunneli, jonka toisessa päässä on tuuletin. CPU tai northbridge lämmöt jossain 55-63 C paikkeilla. Tuon modauksen jälkeen on mahdollista, että konetta vois käyttää useamman tunnin ilman, että tuuletin pörähtää käyntiin. Ainakin joku toinen oli saanut kokeiltua tällaisen skenaarion.

Atom prosessori käy aika viileänä, northbridge (kommenttien mukaan) olisi se suurempi ongelma tuossa. Molemmat on ton tuulitunnelin alla.
Aikamoinen suunnittelumoka ettei ole siiltä.
 

Vellu

Kuninkaalleninen
Liittynyt
8.8.2000
Viestit
18051
Sijainti
Vantaa, Finland
Aikamoinen suunnittelumoka ettei ole siiltä.
Nooh, säästetty taas muutama euron osa siinäkin osakkeenomistajille. Kyllä tuo tuollakin viilenee aika tehokkaasti. Ohjelmallisesti tuota tuuletintakin saa ohjattua. Muistaakseni itsellä on siten, että jos lämmöt menee päälle 65:n, niin se pyörittää tuuletinta, kunnes lämmöt on alle 55:n. Ei siinä hirveän kauan mene loppujen lopuksi. Eli tuo nykyinenkin toteutus on suhteellisen tehokas (mutta kohtuullisen äänekäs).
 

Örfil

Guest
Tilaisin saman mutta vaimo vaatii että kivituhka korvataan kivetyksellä. En jumalauta ala tekemään sellaista seuraavan kahden vuoden aikana. Alkaa olla rojektidsaldo nyt tapissaan.
Ja vitut: tänään haetaan eka satsi pihakiviä ja aloitan pihahommat. Naisen valta on kauhia!
 

ettelbruck

Well-known member
Liittynyt
30.7.2000
Viestit
11219
Sijainti
Vantaa/Riihimäki/Ettelbruck
Silmälasit + aurinkolasit samoilla vahvuuksilla. Jumbon Specsaversista.

Toimitusaikaa kuukauden verran, edellisten lasien hajottua on väliaika kärvisteltävä 80-lukulaisilla varalaseilla. Toimivat kohtuullisen hyvin yli metrin etäisyyksillä mutta lukeminen vaatii nyt tähtäilyä. Ja varalasit on NIIN 80s että kommenttia tulee kaikilta ystäviltä ja kylänmiehiltä...
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Marimekon hauskoja laseja (näitä pitää hankkia lisää, kun löytyy haluamiani värejä)



ja kaadin samaa sarjaa



Niin ja sit vielä bikinit.
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Voi hitsi, eikö se postaamani bikinikuva sitten toiminutkaan. Ja nyt mä ehdin jo poistaa sen omalta koneelta :(
 

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Sokoksesta 70% alennuksella viherruutuisen icepeak-nappit-paidan ja siniruutuisen välimallin paitatakin. Kyllä kelpaa näitä käyttää red-bull-lippiksen kanssa. Koot L-ja XL. Olisin ottanut myös vedenpitävät icepeak-housut, muttakun 56 ei oo enää mun koko.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös