Hankintoja!

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24279
Sijainti
lappeen Ranta
Nopealla silmäyksellä katsoin, että olit ostanut panssarivaunun pienoismallin. Telaketjut ja kaikki.
Samaa emäntä katseli Lidlissä. Akkukäyttöinen jos olisi niin saattaisi iskeä ylipääsemätön uteliaisuus kokeilla kuinka lujaa vehje etenisi hiomanauhan vetämänä esim. tuossa pihalla.
 

FW08

Registered User of Talent
Liittynyt
9.7.2008
Viestit
22189
Sijainti
Behind the rabbit
Montako aukeamaa tuossa on omistettu ohivedon ihmisnahjukselle ja hänen mestarilliselle suorittelleen painostaa blondi virheeseen ja ulos Ferrarilta?
Pikaisella luvulla ei yhtään ja sen pelossa, että pikainen luku osoittautuu vääräksi jätän tarkemman luvun suorittamatta.
 

Makkonen

Guest

+


Pikaisen testuksen jälkeen After Hours Athletes oli surkia hankinta.
Illemmalla voisi kokeilla paketin mukana tullutta Heroes-peliä josko siitä olisi mihinkään.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Hyvin on skulannut. Kun oppii käyttämään Nokian jälkeen niin tosi jees. Varsinkin netinselailu helppoa.:ahem:
Sais vaan toi Itella saatana toimitettua sen. Perjantaina Saunalahti ilmoitti että pistettiin postiin ja tuli ennakkoilmoitus seuranta koodilla kahdentoista jälkeen. Seuraava tapahtuma oli eilen kello neljäntoista aikaan, että on lajiteltu. Sitten onkin ollu hiljaista. :mad_old:

Itellan Econnomy paketti pitäis olla seuraavana arkipäivänä kello 16 jälkeen noudettavissa, joten luulisi perjantaina postitetun olevan jo maanataina perillä. Ilellalla vaan ei vissiin kukaan tee viikonloppusin mitään, eikä autot kulje :rolleyes:


Vai olisko Joulu yllättäny Itellan... "kui näy kauheesti paketteja liikkuu, vaikka ollaa melkein kaikki lähetyspisteet jo suljettu" :rolleyes:
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Hyvin on skulannut. Kun oppii käyttämään Nokian jälkeen niin tosi jees. Varsinkin netinselailu helppoa.:ahem:
Ootkos muuten pistäny puhelimeen navigaattorin?

Vaikka Skodassa on tietty kiintee... 17" näytöllä :dunno:
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Alkuvuodesta (tod.näk. helmikuussa) ilmestyvä Nokia Lumia 900 vois olla kiinnostava, on kuulemma isompi näyttö (4,3 tuumainen), 8 megaipixelin kamera ja ennenkaikkea sen saa myös 32GB versiona. Mun iPhone 3GS:llä rupee olemaan jo sen verran ikää, että vois pikkuhiljaa ryhtyä pohtimaan seuraajaa, tosin ei tässä nyt mitään hoppua ole. Kaipa se seuraava puhelin joko Nokia tahi iPhone, jos iPhone, niin siinä tapauksessa tosin vasta iPhone 5 eikä 4S. Android-kännyköitä pidän jostain syystä äärettömän vastenmielisinä kapistuksena ja niiden päivityspolitiikkakin on vähän niin ja näin.

iPhonea puoltais tietysti se, että kaikki vanhat Appsit toimis edelleenkin, tosin Lumia on sen verran edullisempi, että sillä fyrkkalla ostiskelee kyllä kaikki appsit uusiksikin.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös