Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
On sit oikein sydänkohtauksen etsimistä tuollanen homma.
Lähinnä sitä kaakelipäätyä ajattelin etsiä. Ei oo kuumetta ja vain räkätautia, joten go for it, sanoo leguri.

Mutta joo, kerran olin helvetillisessä kuumeessa ja oli lentismatsi. Pakko oli pelata kun olin ainoa 'terve' passari joukkueessa. Matsista suoraan lääkäriin ja vähän katsoin mun vesikelloilla olevaan ihoa. Vesirokko!:thumbfh:

Voitettiin se peli!:rolleyes:
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
On sit oikein sydänkohtauksen etsimistä tuollanen homma.
"Perinteisen sydänkohtauksen" eli sydäninfarktin riski ei kai paljonkaan kasva flunssaisena kovaa treenatessa, mutta sydänlihaksen tulehdus tullee paljon herkemmin? :doubtful:

Keväällä kuoli yksi naapurin isäntä ( n 60 v, "perusterve") puuhissaan "suorilta jaloilta". Kovaa flunssaa oli pitänyt kuukauden päivät eikä malttanut enää kunnolla sairastaa...:(

EDIT: "Ehkäisy
Sydänlihastulehduksen syntymiseen ei elintavoilla voi vaikuttaa. Sydänlihastulehduksen aikana vaarallisia rytmihäiriöitä ja muita ongelmia voidaan vähentää välttämällä rasittavaa liikuntaa." http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_haku=syd%E4nlihastulehdus&p_artikkeli=dlk00635
 
Viimeksi muokattu:

Puupää

Señor Member
Liittynyt
25.2.2002
Viestit
27306
Sijainti
Skekkoslovakia
Viimeksi kun olin kipeä (joskus 2000-luvun alussa) niin kuukauden flunssassa ja sitten pistivät sydänfilmiin kun olivat kuulevinaan harhoja ja tyly lääkärineito vaan hoki, että flunssassa ei olisi saanut harrastaa liikuntaa. Meni pitkään ennenkuin uskoi, että en todellakaan harrasta liikuntaa :D Muuttui muuten käytöskin ihan normaaliksi :eek!:
Mutta minkäs sille voi kun on niin pirun sporttisen näköinen! (Moe huom, ei Porttilan näköinen!!! :mad_old:)
 
Ylös