Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17752
Sijainti
East of Eden
:frown:
Mitä tapahtui? Vastahan tuossa synttärikuvaa katseltiin...
Pitkäaikaisen sairauden murtamana Leevi nukutettiin.

Leevillä oli isoksi kasvanut rasvapatti oikeassa kyljessään nivusten kohdalla. Patti puhkesi tänään aamulla noin klo: 5.00 aikoihin ja vuoti verta. Lääkärin mukaan patin alla oli kasvain, joka olisi vaatinut isohkon leikkauksen, samoin edessä kyljessä samanlaatuinen mutta pienempi patti. Ne olisi kyllä voinut leikata mutta niiden uudestaan tuleminen oli todennäköistä ja jatkossa olisi tullut kyseeseen toinenkin leikkaus. Ne olisivat olleet vanhalle koiralle raskaita ja jatkuvasti pientä kipua aiheuttavia.

Koska Leevillä oli ikääkin jo reilut 9 vuotta, joka on tuon kokoiselle skotlanninhirvikoiralle todella kunnioitettava ikä, ei ollut enää syytä antaa Leevin kärsiä.

Vaikea päätös, mutta se oli tehtävä nyt.

Menee aikaa, ennenkuin tähän tottuu, vaikeeta on.
 

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Osanottoni ja jaksamisia Micael! :(

Leevistä olet kertonut niin paljon foorumillakin ja näyttänyt paljon kuvia, että ihan itseänikin surettaa tämä asia. :(
 

Banaani

In stereo where available
Liittynyt
29.3.2006
Viestit
5232
Sijainti
Manse
Jaan tuskasi, hahmo Micael. Sain tiedon että lapsuuden ystäväni, collie 10 vuotta on alkanut mitä ilmeisemmin tehdä kuolemaa. Koira on siis vanhempieni. Merkit ovat aika varmat mutta ei ole vielä lähtenyt. Sääli jos niin käy nyt. :frown:
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Tsemppia Micaelille. Koira on kaveri.

Itsellä mahtava olo. Tuntuu kuin eläisin elämäni kevättä.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
:frown:

11.9.99 - 6.11.08

Rakas ja uskollinen ystävä on poissa.
Surullista. :frown:

Lemmikkiään kaipaavalle


Aivan taivaanrannan tällä puolen on paikka, jota kutsutaan Sateenkaarisillaksi. Kun jollekin tässä elämässä erityisen rakas eläin kuolee, tuo lemmikki menee Sateenkaarisillan luo. Siellä on kaikille rakkaille ystävillemme niittyjä ja kukkuloita, joilla ne voivat juosta ja leikkiä yhdessä. Ruokaa ja vettä ja aurinkoa on runsain mitoin ja ystävillämme on lämmintä ja mukavaa. Kaikki sairaat ja vanhat eläimet muuttuvat jälleen terveiksi ja vahvoiksi: ne jotka ovat olleet vahingoittuneita ja vammaisia, paranevat ja tulevat taas kuntoon ja voimakkaiksi, sellaisiksi jollaisia muistamme niiden olleen unissamme menneistä päivistä. Eläimet ovat onnellisia ja tyytyväisiä, mutta yhtä asiaa ne kaipaavat: niillä on ikävä jotakuta niille tärkeää, jotakuta joka niiden on ollut jätettävä taakseen.

Ne viettävät aikansa leikkien yhdessä, mutta lopulta tulee päivä, jolloin joku eläimistä yhtäkkiä pysähtyy kesken leikin ja katsoo kaukaisuuteen. Kirkkaat silmät ovat tarkkaavaiset, innokas keho vapisee. Yhtäkkiä eläin lähtee muiden luota ja melkein lentää vihreän nurmen yli. Neljä jalkaa kantaa sitä nopeammin ja nopeammin. SINUT on huomattu, ja kun sinä ja paras ystäväsi lopulta kohtaatte, takerrutte toisiinne iloisina jälleennäkemisestä, ettekä koskaan enää eroa. Onnellisia suukkoja sataa märille kasvoillesi, kätesi hellivät jälleen rakasta päätä ja kehoa, ja katsot taas lemmikkisi luottavaisiin silmiin, jotka puuttuivat elämästäsi niin pitkään, mutta jotka eivät koskaan päivääkään olleet poissa sydämestäsi. Ja sitten ylitätte Sateenkaarisillan yhdessä.

- tekijä tuntematon
 

PeeVee79

Paksu ja pehmeä.
Liittynyt
21.6.2006
Viestit
3348
Sijainti
J:vi
Toi oli kyllä uskomattoman kova paikka, kun omalle koiralle (ensimmäiselle ja tähänkin päivään mennessä ainoalle) koiralle pistettiin piikki. Siitä on vajaat kymmenen vuotta, mutta edelleenkin lähes päivittäin se tulee jossakin yhteydessä mieleen.
Jaksamisia!
 

VR

Syytön ja sillä sipuli
Liittynyt
7.4.1999
Viestit
10649
Sijainti
U15
Osaanotto Micaelille. :frown:

Se nukutus kyllä tuntui ainoalta oikealta ratkaisulta tuossa tilanteessa.
 

Micael

Micael
Liittynyt
24.5.2004
Viestit
17752
Sijainti
East of Eden
Vaikeeta se vaan on mutta lohtua tuo tuo Olgan postaus.

Koira on helppo ottaa mutta siitä on niin vaikeaa luopua.

Kiitos osanotosta kaikille.

Kaikenlaista tekemistä pitää keksiä että sais ajatukset jotenkin kokoon. Mietteet harhailevat suuntaa hakien.

Kyllä tämä tästä ajan myötä, mutta koskaan se ei unohdu.
 

lara

Namupala
Liittynyt
12.5.2007
Viestit
6165
Sijainti
Onnela
:(:(:(

Osanotot.

Meidän kultainen noutaja Eino nukutettiin 12 vuotiaana. Päivää ennen mun 12vee synttäreitä. Oli pitkäaikainen murhe koko perheelle.
Nyt lähinnä porukoiden koira on myös 10 vuotta ja alkaa pelottaa, miten käy kun hänen aikansa täyttyy. Tämä pikku haukku on ollut koko perheen ilo ja naurun aihe joka ikinen päivä.
 
Ylös