Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

JPP

as Quo as possible
Liittynyt
2.3.2007
Viestit
24280
Sijainti
lappeen Ranta
Ja se oli vieny roskatkin *itkee taas vähä lisää*
Nyt sun pitäisi jo sanoa jotain, itkettää näemmä ihan tahallaan. Käske sohvalle makkara ja kaljapullo kourassa urheilua katsomaan tai kohta sulle tuodaan teetä ja pikkuleipiä sänkyyn, ja taas tulee kyynelkanaville töitä.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Voi jeesus. Meni mielialat nollasta sataan ja takaisin nollaan ja sitten sataan aika nopeaan.

Oli tarkoitus mennä hiihtämään. Vein porukat 'isomummolle' synttäreille ja itse purtsille iloisin mielin hiihtelemään. WTF, ei ollut valot päällä lain.:jaska: Eikä oltu ajettu latujakaan.:jaska: Takaisin mummolle kaffeelle vitutuksen kera. Tultiin pois sieltä, niin koukkasin purtsin kautta. WTF, nyt siellä on valot päällä.:eek!::eek!::thumbup:

Porukat himaan ja takaisin purtsille hiihtämään. No ei ollut latuja, niin toimin latukoneena kolme ekaa kiekkaa. Neljänellä vedin aika hulppeat lipat vasen kyynerpää ja polvi edellä. Pikkasen sattui käteen (siinä on vanha hiihtovamma ja kiertäjäkalvosin revennyt), mutta polven paukahdus maahan sai aikaan sen, että tais mennä SI-nikama paikalleen.:eek: Tuli semmonen lämmin tunne tonne lonkkaan ja lonkka tuntui 'notkeelta':D

Nyt on hyvä mieli, kun on saanut hiihdettyä ja kuntoiltua.:ahem:
 

Makkonen

Guest
Hyvähän se siellä on hiihdellä kun on lunta. Tana! :mad_old:
 

Jr-

Maximum Attack
Liittynyt
29.3.2000
Viestit
14798
Sijainti
Saviseutu
Aivan mahtava fiilis, oltiin just kattoon tunturin shakedownia ja nyt juodaan Frankin kans pikku vähän Jaloviinaa
 

elle

-------
Liittynyt
28.4.2002
Viestit
5538
Kävin tankkaamassa auton ja kotimatkalla huomasin, että tankki on edelleen tyhjä. Kamala olo kun ei tiedä, että onko mittari vai pää viallinen.

.. liikaa asioita.
 

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Vähän ihmeellinen johtuen siitä että olen ollut koko hiton päivän sisällä tietokonetta tuijottamassa. Kuitenkin iloa tulee vähän siitä, että olin toinen Pokerihuoneen päivän 500 euron ilmaisturnauksessa. Puhtaana käteen 51 euroa :cool:.
 

Sam

Muumipappa
Liittynyt
2.8.2000
Viestit
34097
Sijainti
Muumilaakso
Kävin tankkaamassa auton ja kotimatkalla huomasin, että tankki on edelleen tyhjä. Kamala olo kun ei tiedä, että onko mittari vai pää viallinen.

.. liikaa asioita.
Voin lohduttaa, että tänään tässä talossa on kuultu huomattavasti koomisempia autojuttuja. Jaksa hymyillä :)
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
...

Ei kovin laulata. Työkaveri on sairastanut syöpää tämän vuosituhannen.

Joskus vuonna -01 hältä leikattiin luomi selästä. Tutkittaessa luomi osoittautui pahanlaatuiseksi, mutta kun kerran se leikattiin pois, niin kaveri julistettiin terveeksi ja passitettiin töihin.

Vuonna -02 vaihdoin työpaikkaa ja hetken mielijohteesta pyysin yllämainitsemaani kaveria myös vaihtamaan työpaikkaa. (Kostoksi silloiselle työnantajalle). Siis samaan paikkaan mihin itse siirryin. Yllättäen hän vaihtoikin perässäni uudelle työnantajalle. Kaveri kävi säännöllisesti kontrollissa ja oli edelleen terve.

Vuoden -06 syyskesällä hän jäi yllättäen pitkälle sairaslomalle. Huhumylly alkoi heti jauhaa työpaikalla... Saman vuoden marraskuussa olimme tämän kaverin kanssa eräillä messuilla ja kotimatkalla hän kysyi multa, että tiedänkö, miksi hän ei ole käynyt vähään aikaan töissä. Sanoin tietäväni. Sillä matkalla hän kertoi mulle avoimesti sairaudestaan.

Kuitenkin hän palasi työelmämään talvella -07 ja oli töissä sen vuoden marraskuuhun asti. Sen jälkeen häntä ei ole töissä näkynyt. Kovasti on puheittein mukaan kuitenkin lenkkeillyt sairautensa aikana. Kävellen.

Olen nähnyt tätä kaveria silloin tällöin. Mm. viime juhannusaattona juteltiin pitkä tovi torilla kahvikupposten kera. Viimeksi näin hänet firman joulujuhlassa joulukuussa. Juteltiin muutama lause.

Tänään kuulin, ettei tämä kaveri jaksa enää nousta sängystä. Ei enää lenkkeile.

Eipä mieli mettä keitä.
 
Ylös