Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Heh. Kuulostaa näin ulkopuolisen korvaan sellaiselta vahingonilo-parasilo jutulta. Kerrotkos lisää? :alppu::alppu:
Niin, mulla ei toimi ilmastointi.:thumbfh: Tuli autossa aika lämmin lauantaina. No noheena revin sulakepoksin auki ja kävin sulakkeet läpi. Tänään lähdin aamupäivästä ajamaan ja noin 4 km päästä auto sammui. Ihan yks kaks. Ajattelin että olisko siellä sulakepoksissa joku mennyt väärin, eikä bensapumppu (diesel) toimi tai jotain. Soitin hinausauton ja soitin autoliikkeeseen. Meinasin lähteä kävelemään kotiinpäin ja ajattelin ajaa startilla auto bussipysäkiltä vähän syrjään ettei ole tiellä. No eikö se auton perkele hörähtänyt käyntiin? Olin toki yrittänyt sitä jo aiemmin sahata käyntiin, mutta nyt kun hinausauto oli jo tulossa (tunnin päästä), niin ajattelin että samahan se on sahata vaikka koko akku tyhjäksi.

No vein sen sinne huoltoon. Eikä ne löytäneet siitä mitään vikaa. Mun mielestä sulakkeet oli ihan ok, eikä nekään niistä mitään huomannut. Mystinen juttu. Tai sitten mä vaan olin jossakin vaiheessa tupeloinut. No perjantaina 180 tonnin huolto. Saavat katsoa kytkintä ja sitä ilmastointia uudelleen. Tulee hiki jos mustilla penkeillä ajaa ilman ilmastointia.
 

Matxi

81-04-05-07-08-14-15
Liittynyt
9.8.2000
Viestit
30477
Sijainti
toalet
Heh. No pääasia että toimii. :D
Mä olen ajanut vasta 700km niin että näytössä välkkyy lisää kusimiehennestettä. :D
No jos ruoan jälkeen kävis säiliön täyttämässä...
 

Juskanen

Naisilleninen
Liittynyt
3.8.2003
Viestit
6598
Sijainti
lähiö
Oon jotenkin ihan pihalla. Viikon loman jälkeen kaikki rutiinit ihan hakusessa. Hyvä että osasin junalla kulkee. Ihme, että pääsin töistä ehjänä kotiin. Kamala kulttuurishokki oli eka työpäivä loman jälkeen. Mutta se nyt ei yllättänyt. Ahisti kyllä jo eilen illalla ajatuskin töihin menosta. Onneks bonarina "tarjolla" on ylitöitä niin paljon kuin jaksaa tehdä :jaska:

Ja miestä on ihan hirmuisen kova ikävä :frown:

Jahas, queryni feilasi parsimisen. Blääh. Blondi EVO.
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Niin, mulla ei toimi ilmastointi.:thumbfh: Tuli autossa aika lämmin lauantaina. ...

Tulee hiki jos mustilla penkeillä ajaa ilman ilmastointia.
Tulee mieleen tuosta eräät muutamien vuosien takaiset 'keskustelut' ilmastoinnin tarpeettomuudesta. Se kun kuluttaa polttoainettakin. :wink:
 
Ylös