Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Jacques

KKWCS:n Mietaa
Liittynyt
15.10.1999
Viestit
37045
Sijainti
Helsinki
Mieliala koheni hetkessä kun huomasin, että palkka olikin tullut tänään (luulin, että tulee viikon päästä)! Ei tarvitse alkaa roskisdyykkariksi, ja voin käydä ostamassa kunnolla ruokaa ja treenata kuten olin suunnitellutkin.. Kauppaan mars! :D
 

Knoukka

Well-known member
Liittynyt
25.5.2000
Viestit
27426
Pöllämystynyt. Koirat ei haukahtaneetkaan yöllä ja minä nukuin kuin tukki.

Ja voi että oli ihana myyjätyttönen eilen Haapaveden Kesportilla. Uneen tuli.
 

Makkonen

Guest
Mukavan rento fiilis, sain pitkästä aikaa nukuttua kunnolla. Nyt aamukaffetta ja sit lenkille. Päivällä kaverin muuttotalkoisiin.
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Todella huono. Oikea rinta- ja niskalihas ovat tulehtuneet pahasti.:thumbfh::( Järkyttävä särky eikä pysty nukkumaan.:nope:
 

Miss Piggy

Schufosa
Liittynyt
14.9.2006
Viestit
1827
Äärimmäinen ketutus ja epäusko, joka johtuu meidän kattoremontin keskeneräisyydestä. Eli:

Juhannuksen jälkeisellä viikolla meillä aloitettiin kattoremontti vihdoin ja viimein. Meillähän on siis lumien sulamisvedet tulleet iät ja ajat olkkariin katon läpi ja nyt sitten tosiaan saatiin remonttifirma meille purkamaan vanha ja tekemään peltikatto vanhan tiili/huopakaton tilalle. Homma alkoi lupaavasti ja pojat saapuivat sovittuna päivänä purkamaan ja tekemään pohjatyöt, jota siis riitti. No, viikon päästä pohjatyöt oli tehty ja alettiin odottelemaan peltimiehiä, jotka siis tulevat toisesta remonttifirmasta tehden peltityöt aliurakkana tälle firmalle, jolta me tuo urakka otettiin. Niin, niitä peltimiehiä odotellaan edelleen. On odoteltu siis vasta kuukauden verran. :jaska::jaska::jaska: Ovat ilmoittaneet, että tulevat "huomenna" jo tosiaan kuukauden. Eivät ole ikinä tulossa, eli aliurakoitsijaa jouduttiin vaihtamaan ja nyt odotellaan koska ehtivät tekemään katon loppuun. Täytyy toivoa vaan, että ei vedet tule sisälle, kun tarpeeks paljon sataa... :mad_old:
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Vika viikko kesälomaa ja ei tämä nyt ihan suunnitelmien mukaan ole mennyt. Kaikenlaista vastoinkäymistä (ei onneksi mitään vakavaa, lähinnä lompakkoa rasittavia...) on ollut. Että ei ihan paras meininki, mutta... niin.
 

Örfil

Guest
Mainio. Kuntokuuri ja nenänvalkaisu tekee eetvarttia kropalle. Painokin on pudonnnut ja lenkki kulkee.

Ainoa harmin paikka on kun pitää olla töissä...:dunno:
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Eikös tämän asian pitänyt olla loppuunkäsitelty osaltasi. :mad:
Kun kerran asiaa vääristellään alati tiettyjen hahmojen toimesta, en enää viitsi yrittää keskustella kanssanne. Tämä olkoon viimeinen postaukseni asiaan liittyen. Igge paukkuu, pop!
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Just nyt on rauhoittunut olo, mutta tunti sitten kiljuin kuin... No, en keksi oikeaa vertausta. Menin maallamaalla pirttiin ja ihmettelin koiran outoa käytöstä, ajattelin sen väistelevän ampiaista tms. Sitten tuntui, että silmäkulmassa näkyi jokin tumma vilahdus. Hoksasin, että pirtissä lentelee jokin. Se lenteli ympyrää ja näytti syöksähtelevän minua kohti. Koira tuli osittain syliin joko 'pelastamaan' minua tai hakemaan turvaa. :eek: Ensin oletin, että sinne oli vahingossa tullut lintu ja mietin, miten saan sen ohjattua ulos. Sitten se lentelijä meni pirtin uunin palomuurissa olevan 'ilmanvaihtoluukun' viereen ja huomasin, ettei se ole lintu. Se oli lepakko. Sitten se taas syöksähteli ympyrää. Pakenin kiljuen ulos. :eek: Sinne se jäi palomuuriin, kun lähdin kaupunkiin. Hyi hitto, että oli vastenmielinen elukka. :yuck:
 
Ylös