Mielialasi ja päällimmäinen tunteesi just nyt?

Thyella

þýðingafræðingur
Liittynyt
28.3.2004
Viestit
3500
Sijainti
Ciutat Comtal
Vasynyt ja hieman hysteerinen olo, istun tyhjassa flybussissa Keflavíkin kansainvalisen lentokentan edessa, aamukuudesta lahtien, kun saatoin isin ja sen kihlatun ja kaks pikkuveljeani kentalle., En oo nukkunu perjantain jalkeen muutaku pari tuntia ja lisaks join asken kaks kuppia kahvia, meitsi ei IKINA juo kahvia - saatan hieman baunssailla tanaan pitkin seinia :eek:
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Viikonloppu ei näemmä paljoa eroa Thylliksen vastaavasta, paitsi ei kyllä sukulaisia näkynyt. Yhtä valvomista, :) ja kahvia päälle.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Nyt alkaa helpottaa.

Aamulla oli ekaks pientä ohjelmaa :mad:. Bensa oli hieman "vähissä", kun eilen oli hieman kiirusta ensiks pelaamaan snookeria yhden kanssa foorumistin kanssa. No sitten kun heitin sen kotiin, ni haettiin safkat matkalla, eikä tullu taaskaan tankattua, kun oli kiire kotiin ennen kun safkat jäähtyy. (onneks huomasin aamulla, että oli ollu koko matkan kartturin penkissä penkinlämmitin päällä, että pysyi kyllä kaveri lämipimänä koko matkan :D:D. Ihmeeks se siinä pyöris :eek:)

No illalla piti velä ajaa lähikauppaan sillä lämpimällä autolla se muutama kilometria ja käydä samalla tankkaamassa. Mutta ei sitte tarvinnukkaan lähteä.

Aamulla käynnistelin kankeaa autoa, vaikkakin johdon päässä olikin ollut. Ai niin. Talviloma viikko, eli muksu viedäänkin päiväkotiin vajaan kilsan päähän toiseen suuntaan kun töihin mennään, eikä meidän viereiseen kouluun. No kaipa tuolla pensalla lähihuoltikselle pääsee, joka on siellä työmatkan varrella, vaikka tietty se noin kylmänä imee aika hyvin .
Vaimo vie ölapsen tarhaan, ennen kuin lähdetään takaisin kotiinpäin ja itse työmatkalle. Keltainen bensavalo hohtaa koelaudassa kilpaa taivaanrantaan laskevan lähes täyden kuun kanssa. Kunnes kone köhii :jaska:

250 metriä ennen huoltista auto pysähtyy. No kauhealla puserruksella auto pois risteyksestä hieman sivummalle. Minä käpyttelemään huoltikselle, jossa yön/aamun myyjä flirttailee jonkun latinon näköisen pullakuskin kanssa tms. Kyseisellä huoltiksella on oikein huoltopistekkin, joten olen sieylä ennenkin joskus hakenut Bensaa johonkin 4 litran öljykanisteriin, jota siellä aina tulee tyhjäksi. Myyjä ei edes vaivautunut hallin puolelle katsomaan, vaan totesi kylmästi, ettei viikoloppuna ole tehty huoltotöitä, joten tyhjiä kanistereita ei ole nyt. Katso vaikka tuolta tien toiselta puolelta roskiksesta.

Hammasta purren lähden ovesta ulos ja marssin isolle roskasäiliölle. Joka tietysti on lukossa :jaska:. Marssin pikavauhtia takasin autolle, jossa vaimo ihmettelee että mitäs nyt. Totesin pokkana, että sitten työnnetään.

Lähdettiin sentään sitä pyörätietä pitkin lykkimään, missä oli sentään hiekna hiekkaa. Raskaampi oli kyllä lykätä, mutta tie kun oli peili kirkas jäästä. Pari kolme kertaa oli pakko pysähtyä kun meinas lattaa lentää hapen puutteesta. 50 metriä ennen joku pyöräilijä tulee ja soittaa kelloa juuri kun minä ja keuhkoputken tulehduksessa oleva vaimoni puhalletaan silmät väärinpäin päässä lepotauolla. Meinasin rääkästä heti että vittu nyt lähtee. Ystävällisesti laitoin kuitenkin kuskin ovaen kiin ja hyppäsin penkalle, huutaen että täältä puolelta mahtuu ohi.

Pysähtyi sitten kuitenkin ja kysyi että mikä onkelma. Sanoin että benas olis hieman vähissä ja koitetaan lykkiä tohon 50m päässä olevalle huoltikselle. Pisti pyörän jalalle ja alkoi myös lykkiä. Lopulta kun päästiin tielle ja kääntymään huoltiksen pihalle, tuli pahin paikka. Tie oli tietysti taas liukas ja edessä pieni ylämäki huoltiksen pihalle. No siihenhän se tietysti jäi. Hyppäsin autoon sisälle ja ykkönen päälle ha startin kanssa väkisin nyppylän yli, akku ja startti hehkuen. Automaatista bensaa tankkiin ja vauhdilla töihin, jossa alkoi vasta jälkihiki valumaan. Hyvä että nyt on paita kuivinu:dunno:

No. Meni tunnin verran, kun vaimo soitti, ettö oli käyny työpaikkalääkärillä, joka käski mennä kotiin lepäämään, kun oli alkanu kuumekkin nousta aamuisen "jumpan" jälkeen. Kysyi että meneekö hän autolla, vai heitänkö minä. Lupasin lähteä kyyditsemään.

Päästiin risteyksestä Helsingintielle, niin tuulilasissa napsahti. Ei siinä sen enempää katseltu, mutta vaimo sanoi, että hänelläkin oli joku päivä tullut kivi tms tuulilasiin. Katseli ja kyseli, että onkto tuollanen jälki ollut lasissa ennen, entä tuollainen jne jne. Viimeinen oli sellanen 10 senttiä alareunasta tuulilasin keskiosassa. Sanoin että on siinä joskus ollut ihan pieni, mutta nyt siinä oli sellainen puolentoista sentin pituinen särö sivusuunnassa. Sanoin että osuspa samaan paikkaan äsköinen kivi. Ja että näytää vähän siltä, että voi haljeta lisää.

No joo. Menihän siinä viitisen minuuttia, ennen kuin kuului NAPS. KATO; SE ETENEE IHAN SILMISSÄ, kiekaisi vaimo vieressä. Istuin hiljaa, ajaen eteenpäin, katsellen kuinka yli metrin pituinen halkeama tuulilasiin hajosi yhä pidemmälle ja pidemmälle :mad_old::mad_old:.

No. Vein vaimon kotiin ja pääsin sitten töihin lopultakin. Nyt alkaa jo pikkuhiljaa helppaamaan :dunno:
 

Palle

Well-known member
Liittynyt
20.5.2006
Viestit
157
Sijainti
Espoo, Finland
Hiihtolomaa, jee! Paitsi kun perjantaiksi iski influenssan päälle. Tänään sai pitkästä aikaa aamulla herätä ilman kuumetta, vois alkaa tämäkin tauti hellittämään... Vaikkei mitään JayRn Dengue-kokemukseen verrattuna olekaan. Paranemista myös hälle. :dunno: Piti perua autokoulun ajotunti huomiselta ja siirtää sitä myöhemmäksi. No ehtiihän tuota. Lukion perinteitäkin tuli kunnioitettua kun ehdin vielä tanssia wanhat ennenkuin tajusin olevani kunnolla kuumeessa
 

Tsuhna

Absent Member
Liittynyt
2.11.1999
Viestit
18746
Sijainti
Toisaalla
Siellähän on ihan selvä maanantai..

Tsemppiä sekä lohtua siintä että tiistai tulee huomenna ja perjantai on taas vähän lähempänä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Mä etin sitä namiskaa mistä sen perseenlämmittimen saa pois, mutta kun en nopeasti löytänyt, niin ajattelin, että mitäpä tuota. Otetaan lämpö vastaan kun sitä tarjotaan, muutenkin niin vitun kylmä.

Tsemppiä!
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Mä etin sitä namiskaa mistä sen perseenlämmittimen saa pois, mutta kun en nopeasti löytänyt, niin ajattelin, että mitäpä tuota. Otetaan lämpö vastaan kun sitä tarjotaan, muutenkin niin vitun kylmä.

Tsemppiä!
:eek:

Olisit kysyny :D
 

FO110K

Banned
Liittynyt
3.1.2001
Viestit
15345
Hjuva fiilis, viikonloppu tuli uhrattua lukemiselle ja se kannatti, toinen sertifiointi läpi :thumbup:
1 enää jäljellä, kyl se tästä :ahem:
 

Thyella

þýðingafræðingur
Liittynyt
28.3.2004
Viestit
3500
Sijainti
Ciutat Comtal
Hjuva fiilis, viikonloppu tuli uhrattua lukemiselle ja se kannatti, toinen sertifiointi läpi :thumbup:
1 enää jäljellä, kyl se tästä :ahem:
Onnea :thumbup:

Hjuva fiiwis, soin asken isin Suomesta tuomaa ruisleipaa taalla koululla, koulujuttuja on kasaantunu ihan hirveasti mut jostain syysta en oo talla hetkella stressaantunu.
 
Ylös