Heikki Kovalainen - Suomussalmen ilopilleri

Status
Ei avoinna uusille viesteille.

klonkku

Banned
Liittynyt
18.11.2008
Viestit
418
Kyllä on heikin vika kausi mclarenilla niin järkyttävä surkea on edelleen.
 

hippi

Well-known member
Liittynyt
13.4.2009
Viestit
2682
Heikki osoitti tämän päivän ajollaan että todellakin on monta luokkaa heikompi kuski kuin mitä Lewis on. EN laisinkaan yllättyisi vaikka Heikki EI saisi jatkopestiä McLarenilla. Erittäin huono esitys siinä valossa että tallikaveri voitti kisan ylivoimaisesti ja Heikillä oli sama kalusto!
Jos oli sama kalusto, niin sitten on säädöt olleet McLaren-kuskeilla aikalailla erilaiset. Lewisillä auto lensi ensimmäisellä ajojaksolla, kun taas Heikki ei löytänyt ensimmäisellä ajojaksolla vauhtia ollenkaan. Toisella ajojaksolla Heikki jäi jumiin kovilla kumeilla kurvailevan Webberin taakse ja parhaat kierrosaikansa Heikki ajoi viimeisten kymmenen kierroksen kuluessa kovilla kumeilla.

Aika harppauksen on McLaren tehnyt autonsa kehityksessä, kun suut näyttävät menevän monilla mutruun Koviksen viidennestä sijastakin. Eipä olisi vielä kuukausi sitten osannut odottaa tällaista reaktiota. No, pienoinen pettymyshän Heikin vauhti tänään oli tallikaveriin verrattuna, mutta tulipa sentään virheetön kisasuoritus (niitä ei tälle kaudelle ole liian monta kertynyt) sekä neljä arvokasta MM-pistettä entisten lisäksi tilille karttumaan. Loppukaudella saattaa hyvinkin tulla lisää pisteitä molemmille McLaren-kuljettajille ja vielä se Lewiskin nujertuu, kun Heikki saa auton säädöt kohdalleen.

Eli tästä on hyvä parantaa kuukauden päästä Euroopan GP:ssa Valenciassa. :)
 

spessu

Well-known member
Liittynyt
15.2.2009
Viestit
379
No ei mennyt ihan putkeen Heikiltä, mutta Webberin takana se kisa pieleen meni (ja tämän takia myös Nico pääsi ohi). Eikä ollut edes kaukana, ettei päässyt edelle varikolta. Vauhtia oli selvästi enemmän kuin Webberillä toisella stintillä, mutta ei sitä päässyt hyödyntämään.

Pakko sanoa, että tässä taas nähdään tuo sama perusluonne, mitä näkyy suomalaisessa mediassakin... omia (suomalaisia) morkataan minkä ehditään, kun ei hommat suju. Ja joskus, vaikka sujuisikin.

No joo, jatkakaa.
 

Veidt

Well-known member
Liittynyt
19.11.2008
Viestit
3292
Kyllähän se aika pitkälti starttiin ratkesi tuo kisa, ei se Kimikään sen paremmin olisi sijoittunut jos olisi jäänyt samoille sijoille junnaamaan startin jälkeen. Kimi ehkä otti enemmän riskillä tuon startin ja hyödynsi puhtaamman puolen, kun taas Heikki otti varmemman päälle, kenties alkukaudesta oli jäänyt traumoja kun runttasi liikaa starteissa ja kisa jäi siihen. Kyllä silloin olisi vitossijat kelvannu täälläkin kitisijöille. Ei siihen tallikaveriin kannata liikaa tuijottaa, ei se Kimikään yhtäkkiä muutu surkeaksi vaikka Felipe sijoittuu edelle.
 

Misa1

Flying finns
Liittynyt
7.4.1999
Viestit
8256
Sijainti
Helsinki
No ei tunnu kovin moni tajuavan, ettei niitä super-kers-startteja oteta sieltä likaiselta puolelta. Menee vähä se hyöty siinä. Mut ei pistetään kaikki espanjalaismedian tyyliin äijän piikkiin :(

Vaikka pidänkin Heikkia hiirulaisena, niin viime aikoina mies on osoittanut hieman sellaista heräävää miehisyyttä.

Ja viime aikoijen sanomisten ja suoritusten valossa, jos Heikki saa jatkopestin(minkä luultavasti saakin), hiirestä on saattanut viimein kasvaa rotta ja sieltä niitä tuloksia pikku hiljaa alkaa tulemaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että Lewiksellä on aina täysi tallin tuki takana ja Heikki tulee siinä kakkosena. Jolloin ei voida odottaa Heikiltä samoja tuloksia kuin Lewisiltä. Harmillista tietty näin suomalaisnäkövinkkelistä mut jos tuon hyväksyy ja Heikki saa jatkon, sekä tekee hyvää tulosta, niin mitäpä sitä valittamaan :)
 

Iceman88

Well-known member
Liittynyt
4.4.2009
Viestit
397
Hamilton nousi nelossijalta kolmanneksi, eli otti todellisen superstartin. :rolleyes:
No superstartti tai ei, mutta toi Lewisin startti mahdollisti taistelun voitosta, Heikin ei. Lewisille kun riittää tollanen vähän huonompikin startti, kun osaa ohitella muutenkin:rolleyes:
 

Calvin

Well-known member
Liittynyt
5.12.2002
Viestit
3560
No superstartti tai ei, mutta toi Lewisin startti mahdollisti taistelun voitosta, Heikin ei. Lewisille kun riittää tollanen vähän huonompikin startti, kun osaa ohitella muutenkin:rolleyes:
Bensakuormat huomioiden Heikin Q3 suoritus oli ihan yhtä hyvä kuin Lewisinkin. Jos McLaren olisi antanut Heikille Lewisin strategian ja päinvastoin, olisi tuloksetkin voineet olla juuri päinvastaiset. Varsinkin kun McLaren sössi Heikin 2. stintin, se oli lyhyempi kuin Webberin vaikka Mäkin piti nähdä kuinka paljon Webberille laitettiin bensaa, koska Webber pysähtyi 1. kerran aikaisemmin. Luonnollisesti Heikille olisi pitänyt laittaa sen verran enemmän, että ehtii ajaa 1-2 kierrosta Webberin mentyä varikolle, mutta kun ei. Sellaisella taktiikalla Heikki olisi ollut kolmas. Ja tosiaan jos olisi lähtenyt Lewisin sijasta 4. ruudusta, kaikki olisi ollut mahdollista.
 

Crosby-92

Well-known member
Liittynyt
13.11.2008
Viestit
848
Koht menee Heikin optiot... :jaska:
Niin onko tähän tilanteeseen ratkaisu luvassa nyt heti heinäkuun loppuun mennessä? Eikö optio silloin umpeudu?

Ei se Unkari Heikiltä enää kulkenut siihen malliin kuin Saksa. Kalusto oli Unkarissa kunnossa, joten syy löytyy sieltä kuskinpenkiltä. Hamilton ajoi hurmiossa ja Heikki - no ajeli kelvollisesti. Saa nähdä riittääkö. Rataesitykset ei varmaan riitä jatkoon, mutta Heikki kaapii toisaalta plussia sitten muista asioista, että tiukoille menee. Rosberg on tällä hetkellä kovassa kurssissa (hyvin on ajanutkin jo monta kisaa), mutta onko Rosbergin suuntana BMW? Silloin ei taida uhkaajia Heikille oikein olla.
 

Iceman88

Well-known member
Liittynyt
4.4.2009
Viestit
397
Bensakuormat huomioiden Heikin Q3 suoritus oli ihan yhtä hyvä kuin Lewisinkin. Jos McLaren olisi antanut Heikille Lewisin strategian ja päinvastoin, olisi tuloksetkin voineet olla juuri päinvastaiset.
Aika-ajot ovat lähes aina sujuneet Heikiltä hyvin, mutta ongelma onkin tuo kisavauhti. On ihan turhaa jossittelua tuollaiset, kun ekalla stintillä jo jäi ratkasevasti. Lisäksi Heikin olisi pitänyt tehdä se ohitus Webberistä, joka nyt paljon kevyemmällä autollakin oli mahdotonta.
 

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7935
Sijainti
Very Good.
Heikki on jo tähti, sellaisessa asemassa mitä moni kuski vaan voi unelmoida, mutta ei taida paukut riittää varsinkaan tuon kisanopeuden suhteen ikinä tallikaverille. Supertähdelle ei tällä jatkuvalla oppimisen ja opettelun kehällä voi mitään. Aina voi yksilö kehittyä, mutta rajoitin alkaa jossain välissä pätkimään vastaan. Minkä vuoksi, se on monipiippuinen juttu, mut tallikaveri nyt vaan on vaikuttanut ihan aina paljon lahjakkaammalta. Valitettava fakta, elettävä sen kanssa on.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös