Kimi Räikkönen - Aikansa paras?

  • Viestiketjun aloittaja mjk
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Domenicalin kommentteja Kimistä kisan jälkeen.

"We are happy with the performance of Kimi because he is playing fantastically, he is driving very, very well."

"The team is very, very happy in the way that he is performing"

"I think that Kimi, as we have seen in the second part of the season, he is really very, very strong, very consistent, always on the podium and always there. For sure he has improved significantly but he is the Kimi that we know – he is the Kimi who was world champion with us two years ago, so we know that they can do that."

"Kimi is very, very good, he can do it." (finish on the podium in the next 4 races)
 

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Juzb€;1346216 sanoi:
Mitä Kimin Ferrari-tilanteeseen tulee, on Kimi kyllä viimeaikoina näyttänyt taas miksi hän on niin pirun kova. Ainahan Ferrari voi Kimin potkia pois, mutta voi olla että tavalliset ferrarifanit ja monet tiimissä haluaisivat pitää Kimin. Jos Kimi kuitenkin potkittaisi pois, herättäisi se paljon tunteita.
Kimihän itseasiassa puhua pulputti pisinpään kärkikolmikosta lehdistötilaisuudessa (ja samalla toi Mubadalalle ja muille sponsseille enemmän tv-aikaa). Aikamoinen tribuutti kotikatsojille, niin italialaisille kuin muillekin. Jos tuo ei anna kuvaa sitoutumisesta, niin mikä sitten? Uraansa kyllästynyt olisi vastannut parilla lauseella.

Alonso-hype on levinnyt järjettömiin mittasuhteisiin, ja mitä pidemmälle kausi etenee on tuon hypen mittasuhteet myös purkautumassa. Miehen kausi on ollut umpisurkea, osin huonon auton takia mutta miehen oma asennoituminenkaan ei ole sataprosenttista ollut. Pistetaulukossa Alonso toki näyttää hyvältä koska teamikaverit ovat olleet pienen kokemuksen tiskirättejä, joilla Flavio kiillottaa kultapojansa mainetta. Paras sijoitus tällä yllätyksiä vilisevällä kaudella viides.

Taitaa Domenicalin pää joutua pölkylle kauden jälkeen, oli kuskipäätös mikä hyvänsä. Jos Kimi lähtee, saa Domekin lähteä koska suomalainen on sarjan kuumin kuljettaja. Jos Massa lähtee, saa Dome vihat niskaansa koska Massa on Maranellon oma poika. Jos Alonso ei tule, ei saa Domekaan jatkaa koska Santander suuttuu jne jne...
 

Pobeda

Well-known member
Liittynyt
18.4.2008
Viestit
936
Siinä on taas maikkarin toimittaja miettinut mielestään hienon kysymyksen ja ajatellut lopultakin selvittää miten asia on. "Virallinen lause", hah. Mitä Kimi tai Domenicali voi muuta sanoa kuin mitä ovat sanoneet jos Montezemolon kokonaispaketti Ferrarille ei ole ensi vuodelle kasassa?

Mua ei huolestuta yhtään Kimin jatko. Jos hän lopettaa niin se on hänen tahtonsa ja mun vapaa-aikani lisääntyy vähän muihin touhuihin. Jos hän vaihtaa tallia niin kannatan häntä riippumatta mihin talliin menee ja miten menestyy.

Domenicali tietää enemmän kuin mitä paljastaa. Voi olla että hän tahallaan hämmentää eikä paljasta kortteja. Luultavammin kuitenkin hän ei voi sanoa mitään varmaa, kokonaisuus ei ole valmis joten hän ei voi sanoa varmasti mitään. Me ei täällä foorumeilla voida tietää mikä on asioiden logiikka kulisseissa. eikä sitä, millaisilla faktoilla tai intuitiolla Montezemolo tekee päätöksensä. Mielestäni hänen tilanteensa on Massan loukkaantumisen takia vaikea koska ei voi mitenkään tietää onko tästä kuskiksi ensi vuonna.

Ainoa mitä toivon on se, että Ferrari hoitaa tiedotuksen Kimille tyylikkäästi. Eli kertoo riittävän ajoissa Kimille jos hänelle harkitaan potkuja ensi vuodeksi. Jos hän saa tietää potkuista vasta sitten kun parhaat paikat on täytetty niin se olisi ruma temppu.

En kyllä usko Kimin potkuihin koska pidän Kimiä parhaana kuskina ja Montezemoloa viisaana miehenä. Jos potkivat Kimin pois niin epäilen että siitä ei hyvää seuraa, Vaikea kuvitella Alonson ja Massan tulevan hyvin toimeen tallikaverina.

Massan jutut oli viime aikoina melkein siedettäviä, saa nähdä kauanko hermot kestää Kimin pärjäämistä.
 

Total Bummer

Well-known member
Liittynyt
14.3.2008
Viestit
698
Ajatelkaa vaikkapa Bourdais'ia. Sehän itki varikolla kun toimittajat ahdistelivat kysymyksillä saako loparit vai ei?

Uskomatonta mikä Kimin henkinen kantti on! Eikö Aki Hintsa sanonut ettei Kimi ja Alonso voi olla tiimikavereita koska Kimi murskaa Alonson henkisesti. Ja Aki tuntee molemmat.
No se on helppoa jos ei oikeasti kiinnosta toisten mielipiteet. Mikäs hätä kimillä tässä olisi? On rahaa ja varmasti pääsee halutessaan ajamaan johonkin talliin/sarjaan.
 

KingOfBalls

New member
Liittynyt
13.9.2009
Viestit
1

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
On ne tosiaan urpoja.Kumpi on mielenkiintoisempi pari Massa-Alonso vai Alonso-Kimi? Tiedän mitä suurin osa maailmasta on mieltä.Minä pidän Ferrarin toimintaa alhaisena siinä mielessä,että Massaa kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä vaikka hänen tulokset eivät tähän oikeuta ja Kimiä potkitaan päähän vain siksi,koska ne tietää että Kimiä ei kiinnosta.:frank:
 

MakeS

Well-known member
Liittynyt
13.9.2009
Viestit
60
Oli aika mäheetä palkintopallilla tänään kun kaikki yleisö huutaa "KIMI! KIMI!" ja kuvataan Barrichelloa ja soitellaan Brasilian kansallishymniä.
 

Ratahans

Well-known member
Liittynyt
8.5.2001
Viestit
840
Massa on kyllä pirun hyvä kuski, mutta paineet palata suoraan huipulle ovat varmaan hirveät. Ja niiden kesto ei ole tunnetusti Kimin luokkaa!

Olisikohan tuolla Kimin mestyksellä ja Massan sairalomalla kuitenkin vahva yhteys? Nyt siellä taitaa vasta olla aikaa kuunnella Kimiä? Eikös se Massa lisäksi ole aina leuhkinut kuinka se testaa osat ekana ja jopa valitsee ne oman mielen mukaisesti.

Vieläkö saavat lisää säädettyä Kimille sopivammaksi, voivat todeta että Kimi olis korjanut potin sillä...
 

moukka

Member
Liittynyt
2.9.2009
Viestit
24
Kimi had to be the N1 for me it was wrong not to sponsor Ferrari Kimi first guide and I think mass is a good rider but overstated, Kimi also won a World Cup, Ferrari ddoveva mtterlo not on the same axle mass but should try to encourage it to motivate and make him feel at ease because he did not speak Italian mass, with mass never win a world therefore do let us stop pointing at him

http://translate.google.fi/translate?hl=fi&sl=it&tl=en&u=http://www.gazzetta.it/

siitä klikkaa sitten f1-osastolle ja sivun alalaidasta on lukijapalautteita
 
Viimeksi muokattu:

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Tai kirjotelkaa niitä kommentteja suoraan tänne foorumille. Suomeks siis. Mielenkiintoista on muuten nähdä, mitä italialaislehdistö kirjottaa huomenna.
Jos kirjoitatte, niin please tehkää nille oma otsikko.
ToXiCiTy sanoi:
Minä pidän Ferrarin toimintaa alhaisena siinä mielessä,että Massaa kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä vaikka hänen tulokset eivät tähän oikeuta
Niin, onhan siinä nyt ihan mieletön ero tulostasossa, kun toinen häviää mestaruuden pisteellä ja toinen voittaa sen pisteellä. :D
 

mikæl

Well-known member
Liittynyt
28.7.2000
Viestit
6949
Sijainti
Tampere
Jos kirjoitatte, niin please tehkää nille oma otsikko.

Niin, onhan siinä nyt ihan mieletön ero tulostasossa, kun toinen häviää mestaruuden pisteellä ja toinen voittaa sen pisteellä. :D
Mun mielestä tänne vaan ne lainaukset.

Tulostason ero ei ole mieletön, mutta paineiden siedossa on. Samaten saavutetuissa podium -sijoituksissa. Tai nopeidein kierrosten. Tai palkkatason. Tai markkina-arvon kuljettajavalinnoissa. Moneenko talliin Massa pääsisi - edes ennen kuin sai reiän päähänsä.
 

ToXiCiTy

I am fabulous!
Liittynyt
20.4.2008
Viestit
16731
Sijainti
Järvenpää
Jos kirjoitatte, niin please tehkää nille oma otsikko.

Niin, onhan siinä nyt ihan mieletön ero tulostasossa, kun toinen häviää mestaruuden pisteellä ja toinen voittaa sen pisteellä. :D

Toinen on mestari ja toinen ei,mutta mestari ei saa ansaitsemaansa kunnioitusta.Toivottavasti Kimi menee Mclarenille ja jättää pastan syöjät leikkimään Alonson ja Massan kanssa joka ei pääty hyvin Ferrarin kannalta.
 

KimiFan1

Well-known member
Liittynyt
27.2.2009
Viestit
675
Domenicalli vastasi Kimin jatkosta Autosportille:

"...We are happy with the performance of Kimi because he is playing fantastically, he is driving very, very well. "
"The team is very, very happy in the way that he is performing.."
"I think that Kimi, as we have seen in the second part of the season, he is really very, very strong, very consistent..."
"Kimi is very, very good, he can do it.."

Ainakaan ei ole Domenicalli kaiketi heittämässä Kimiä ulos.. very very :p
 

Ruutulippu

Pohjosen Räikkönen
Liittynyt
31.8.2009
Viestit
251
Sijainti
Suomi - Tornio
Jatkas Ferrari vaan Räikköseen panostamiseen ja pitäs Massababyn kakkosena, tulee sitä tulosta perkule.
Jos nyt olis suhteessa esim viimevuoden auto millä ajettiin joka kilpailussa voitosta, ja Kimi sais saman panostuksen tallilta mitä nyt tuntuu saavan, niin siitähän tulis melkosta dominointia, antas Massan soittaa sitä kakkosviulua.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös