Kimi Räikkönen - Aikansa paras?

  • Viestiketjun aloittaja mjk
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

Nicole

Well-known member
Liittynyt
15.6.2008
Viestit
744
Maranello, 30th September 2009 - Scuderia Ferrari Marlboro announces that it has reached an agreement with the driver Fernando Alonso. The agreement covers three racing seasons, starting in 2010.

The Scuderia’s driver line-up next season will therefore be made up of Felipe Massa and Fernando Alonso, with Giancarlo Fisichella in the role of reserve driver.

Kimi Raikkonen will leave the team at the end of this current season, after what has been a rewarding and fruitful partnership, which saw him win the Drivers’ title in 2007. He also played a key role in Ferrari’s taking of the Constructor’s title that same year and in 2008.

“We are very proud to welcome to our team another winning driver, who has demonstrated his amazing talent by winning two World Championships in his career to date,” said Stefano Domenicali. “Of course, we wish to thank Kimi for everything he has done during his time with Ferrari: in his first year with us, he managed to win the Drivers’ title, thus making his contribution to Ferrari’s history and he played a vital role in our taking of the Constructors’ title in 2007 and 2008. Even during a difficult season like this one, he has demonstrated his great talent, with several good results, including a great win in Spa and we are sure that we can share more good times together in the final three races of this season.”

Kimi:
“With common consent, we have agreed to terminate the contract binding me to Ferrari to the end of 2010, one year ahead of schedule,” said Kimi Raikkonen. “I am very sad to be leaving a team with which I have spent three fantastic years, during which time I won plenty of races. Together, we have won 50% of the world titles in that period and I managed to take the Drivers’ title in 2007, thus achieving the target I had set myself at the start of my career. I have always felt at home with everyone here and I will have many happy memories of my time with the team.”
 

jameson

Well-known member
Liittynyt
19.2.2007
Viestit
3554
perkele sentään. mitä jos onkin niin et kimi ei mee mihinkään talliin vaan ralliin:D hahaa ja näin ollen tämä asia onkin ollut jo selvillä pitkään ja kimin tahdosta. ei kai se niin mene.
 
Viimeksi muokattu:

holvius

Well-known member
Liittynyt
14.3.2001
Viestit
2338
Sijainti
Tampere
Aikansa paras sai kenkää. Täytyy kiittää mestaruudesta ja toivottaa hyvää jatkoa uusissa kuvioissa. Mestaruudersta huolimatta jäi paska maku. Syyt ovat varmasti moninaiset eikä Ferrarikaan puhdas pulmunen ole. Viime aikoina mennyt hyvin vaikka autoa ei kehitetä pätkääkään ja silti pihalle. Tyylitöntä touhua vaikka Kimi jaloilleen varmaan tippuukin.
 

christian86

Well-known member
Liittynyt
17.9.2005
Viestit
315
Kimi antoi potkut Ferrarille! :alppu: Formulavuoden paras uutinen tähän mennessä. Mclaren siirto juttu tulee olemaan se paras :thumbup:
 

Timmyh

Formuloita vuodesta -98..
Liittynyt
23.2.2009
Viestit
2933
Sijainti
Tampere
Jooh, henkilökohtaisesti haluan nyt pahoitella ja myöntää olleeni väärässä tämän asian suhteen. Olen kesän mittaan naureskellut ihmisille jotka ovat väittäneen Kimin saavan potkut.

Mutta asiaan. Onkohan Kimillä oikeasti haikea mieli tallin jättämisestä vai onko tämä vielä pr-työtä. Toivotaan että Kimi siirtyy nyt McLarenille.

Kimi kun tuossa äskeisessä linkissä kertoo ensitunnelmansa asiasta, niin mistäköhän tämä haastattelu on repäisty. Meinaan että tässä vain puhutaan Ferrarista mutta milloinkohan aletaan kertomaan siitä miten Kimin ura jatkuu, vai jatkuuko.
 

Pecca

Well-known member
Liittynyt
9.6.2009
Viestit
2004
Sijainti
Suomi
Nyt sitten vain sormet ristiin, että Alonso ja Ferrari floppaavat ensi kaudella. :)
Kyllä. Ja toivotaan lisäksi, että Massa ehtisi vielä kisaamaan Kiminkin kanssa, että medialla sitten on viitekehystä arvioida ensi kaudella Alonson kanssa. Eli, jos Massa ei nyt pääse mihinkään, kuvaa se vain sitä, että vamma vielä vaatii verojaan. Kuten erittäin todennäköistä on. Siksi perun aiemmat puheeni, ja toivon että vielä rattiin menisi. Eihän se järkevää tuossa tilassa ole, kun toinen silmäkin vielä puoliksi kiinni.
 

TIMOMIES

Well-known member
Liittynyt
8.5.2006
Viestit
1189
Tämä todistaa vain sen että Espanjaislehdistö on todella taitavaa ja asianosaavaa porukkaa :D


Onko kuukausi siitä kun "Alonso-Ferrari"-jutuille naurettiin? Aikansa paras on saapunut Maranelloon :ahem:
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3504
Sijainti
JKL
Nyt se on vahvistettu. Iltasanomat, iltalehti ja mtv ainakin...
 

sakuraba

Well-known member
Liittynyt
20.4.2003
Viestit
661
Nyt kun Kimi menee mäkille niin nähdään taas tilanne kun auto sopii äijälle kuin hansikas käteen ja maisema vaihtuu. Sinne jää vinkumaan alonso ja ferrari kauas taakse.
 

ice

Well-known member
Liittynyt
3.3.2009
Viestit
684
No tosiaan..nyt sitten vain odotellaan heikin siirtymistä Renaultille ja Kimin mäkki siirtoa. Luulen että molemmat tullaan julkaisemaan Japanissa. Siellä on kuitenkin aivan hillitön Kimi-mania joka vuosi. Kaikkea hyvää heikille ja menestystä kimille. Sen verran pitää sivuta asiaa että heikistä näyttää tulevan seuraava Mika Salo. Hirveät odotukset mutta tulokset pyöreä nolla.

Enihau, Kimiä tuskin kiinnostaa mihin talliin menee pääasia on kuitenkin voitto.:alppu:
 

-Sentteri-

Well-known member
Liittynyt
27.8.2009
Viestit
466
Toivottavasti se Kimi nyt tosissaan menee sinne mäkille, ettei vain lopettaisi. Tosin kaikki siihen suuntaan tällä hetkellä kyllä viittaa, kun McLaren ja Brawn eivät ole vielä julkistaneet sopimuksiaan.
 

Timmyh

Formuloita vuodesta -98..
Liittynyt
23.2.2009
Viestit
2933
Sijainti
Tampere
Toivottavasti se Kimi nyt tosissaan menee sinne mäkille, ettei vain lopettaisi. Tosin kaikki siihen suuntaan tällä hetkellä kyllä viittaa, kun McLaren ja Brawn eivät ole vielä julkistaneet sopimuksiaan.
Nyt kun Nico siirtynee Brawnille niin itse olen 99% varma ainakin siitä että suomalainen ajaa ensi kaudella McLarenia. Ja sanotaanko että Kimi tuskin ajaa missään muuallakaan.
 

popolon

Well-known member
Liittynyt
6.3.2004
Viestit
143
No hyvä Kimille että jätti selkäänpuukottajatiimin. Ja hyvä että Ferrari saa selkäänpuukottajakuljettajan. No hyvässä lykyssä MTV3 MAX menee konkurssiin ensi vuonna kun ei kukaan suomalainen aja F1:ssa :thumbup:
 

Crosby-92

Well-known member
Liittynyt
13.11.2008
Viestit
848
No viimein saivat kakistettua Ferrarillakin asian ulos. Kiitos siitä, muuten tästä vuodesta ei paljoa voi kiitosta Ferrarille jakaa. Hirveää sähläystä ihan kaikkialla, sopimuksissa, kommenteissa, taktiikoissa, johtajissa etc. Kokonaisuutena hieno homma kuitenkin, että Kimi Ferrarilla kolme vuotta kävi ajamassa ja se himoittu mestaruus tuli otettua. Siihen päälle tukku nopeimpia kierroksia, pari tallimestaruutta ja GP-voittoja. Paras varmaan oli kaikkien kannalta se ero jo tehdä, ensi vuosi tuskin olisi ollut yhtään sen parempi.

En todellakaan näihin huhuihin ole uskonut kuin parin viikon ajan. Ferrarin johdon kommentit alkoivat vihjailla teiden eroamisen suuntaan ja sirkuksen sisäpiirissä olevilta tuli myös vahvistusta asialle. Näihin asti se olikin enemmän huhumyllyn pyörittelyä tietyiltä lehdiltä enkä katso olleeni sokea tai haluamaton totuutta myöntämään. No väärässä olin, mutta ihan perustellusti vielä kuukauden päivät sitten pystyi ajattelemaan, ettei eroa tule. Viime viikot sitä jo toivoikin, vaikka kesällä ei olisi uskonut. Äkkiä ne tilanteet muuttuu ja F1:ssä vielä nopeammin.

Toivottavasti mahdollisimman pian tulisi se McLaren-soppari julki. Kimin omista puheista ainakin saanut kuvan, että ura jatkuu ja hyvä niin. Olisi liian aikaista lopettaa, Kimillä on vielä annettavaa. Näiltä parilta viime vuodelta on jäänyt varmasti hampaankoloon.
 

Peter

Svedu
Liittynyt
14.8.2008
Viestit
387
Taitaa espanjassa ja italiassa olla pojat ihan juovuksissa tänä iltana, kun "aikansa paras" tekee tilaaa aikansa parhaimmalle kuskille. :alppu:
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös