Alempana on kysymyksiä Kimille ja vastaukset ovat aika tuttuä Kimiä :thumbup:

Ayrton Senna or Alain Prost?
"Neither."

Muut kuskit vastailevat perinteistä "molemmat olivat loistavia kuskeja blaablaablaa".
Hirveää paskaa nuo Martin Brundlen näkemykset. Todellinen asiantuntia.:yuck: Motivaatiostahan se oli taas kerran Kimillä kiinni.:jaska: Kimillähän kävi 2007 hillitön munkki kun voitti mestaruuden. 2008 Hamilton oli taas niin ylivoimaisen hyvä ja epäonninen, mutta voitti silti.:nope:

Nuo samat kysymykset oli kyllä jo kauden alkupuolella BBC:n sivuilla.

Hole in the sky
Kyllähän Kimillä tuuriakin oli 2007 enemmän kuin laki sallii.Ei sitä nyt pelkällä taidolla nousta 17 pisteen päästä mestariksi kun kaksi kilpailua on jäljellä.

MakeS

Well-known member
Liittynyt
13.9.2009
Viestit
60
Yhtälailla oli sitten tuuria Hamiltonillakin viime vuonna.

Oberfeldwebel

Ylivääpeli
Liittynyt
6.9.2003
Viestit
4275
Tämä on totta, mutta toinen näkökulma on se, että tuurin laskee koko kauden ajalta ja siinä Kimi ei ole kyllä muita "edellä". Mutta tietysti jos kattoo kaks viimeisintä kisaa niin niissä toki.. ei ainakaan huonoa onnea ollut.

Vilkku

Not member anymore
Liittynyt
26.1.2005
Viestit
1293
Miksipä ei jatkaisi? Niukkasbudjetilla tuli molemmat mestaruudet, eikä kaksoisvoittokaan ollut kuskipuolella kaukana. Brawn tietää, ettei se menestys ole kuskien kalleudesta kiinni.
Vaan autosta ja taktiikasta enempi?

Mangelo

Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Toivottavasti Kimi panee nimen alle ennenkuin lisää talleja kaatuu ja kuskitarjonta kasvaa.

Mestaruushan voitetaan kahdessa viimeisessä kisassa,joskus yhdessä :ahem:
Kyllä se vastustajan huonoutta ja tallin töpeksintää oli,ei tuuria.

Toisaalla
Kimin osuus mestaruusvuotensa viimeisissä kisoissa oli peräänantamattomuus. Vaikka tilanne oli matemaattisestikin hyvin lähellä mahdotonta tehtävää, ei Kimi ajatellut sitä mikä on mahdotonta, vaan keskittyi ajamaan niin kovaa kuin vain pystyi. Sen kun tekee niin loppu on herran hallussa, joskus pomppii itselle ja joskus naapurille.

Hookah

Elämäntapaintiaani
Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Hamiltonillahan se tuuri kävi, kun auto ei levinnyt kertaakaan tielle. Nollakisat sai laittaa omaan piikkiinsä, ajoi ulos Nürburgringilla aika-ajoissa ja olisi keskeyttänyt toiseen ulosajoon kisassa jos nosturi ei olisi jeesannut. Kiinassa tekijämies olisi tullut itse aikaisemmin sisään sen sijaan että olisi venaillut yleensä näissä tilanteissa sormi suussa istuvalta Dennisiltä käskyä. Vasta tällä kaudella viimeisessä kisassa Lewis joutui keskeyttämään tekniseen vikaan.

Sinänsä Kimillä oli onneakin mukana, kun Dennis ei osannut tehdä tallimääräystä ja meni kusemaan housuun ratkaisevissa paikoissa tunaroiden näin Räikköselle paikan tyhjään maaliin olympialaisten finaalin jatkoajalla. Ja Kimihän tykitti onetimerilla verkot tötterölle.

Bleu

Olivier Bocques Fan Club
Liittynyt
14.4.2000
Viestit
9278
Nürren aika-ajon ulosajo ei ollut Hamiltonin vika. Kisan ulosajo kylläkin, vaikka aika monta muutakin siinä meni ulos. Lewis oli toka tai kolmas niistä.

Järvenpää
Hamiltonillahan se tuuri kävi, kun auto ei levinnyt kertaakaan tielle. Nollakisat sai laittaa omaan piikkiinsä, ajoi ulos Nürburgringilla aika-ajoissa ja olisi keskeyttänyt toiseen ulosajoon kisassa jos nosturi ei olisi jeesannut.
Eihän se ulosajo aika-ajoissa ollut Lewiksen vika. Eikä Lewis saanut muutenkaan kisasta pisteen pistettä tuolloin, kun nosturi hänet takaisin radalle nosti.

Hookah

Liittynyt
24.6.2008
Viestit
4447
Joo, mutta olisi voinut vielä nousta pisteille koska sai uuden mahdollisuuden toisin kuin Rosberg, Button, Liuzzi, Speed yms ketä sinne valliin ajoi. Eli itse mokasi kuitenkin molemmat nollat tauluun, Räikkösestä ei voi sanoa samaa.

Helsinki
Nämä tuuri puheet ne vasta naurettavia onkin. Kimi on siis saanu tuurilla mestaruuden mut Schumi, Alonso ja Lewis eivät tietty mitään tuuria tarvinneet ku taidolla hoitivat homman kotiin :rolleyes:

Näppäriä taitoja (ilmeisesti jotain hämmästyttäviä skifi-kykyjä?) käyttäen he hajottivat useaan kertaan sekä Kimiltä, että Häkältä kärryn alta. Koska tuuri mestarihan se Häkäkin on, saatikka sit Keke jonka ei pitäisi missään nimessä olla mikään mestari, onneton yhden voiton sälli mestaruuskaudellaan. Alonso ja Schumi vielä kehittävät autojaankin ihan itse. Eihän nämä onnettomat perus ammattikoulu juntit, jotka jotain autopuolta ovat käyneet osaa pitää edes ruuvaria kädessä. Mut onneks Alonso osaa, eihän sillä vapise edes käsi, ku ei ole koskaan krapulaa.

Huoh :jaska:

Joni

Liittynyt
19.1.2004
Viestit
16942
Misalta hyvää tekstiä! :D :thumbup: Samaa mieltä.

Mangelo

Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380

Jos käännettäis 2007 kisat päivastaiseen järjestykseen, tuskin kukaan sanois että Kimi voitti tuurilla. Oikeestaan kisat voitais laittaa mihin järjestykseen tahansa. Se kellä on eniten pisteitä voittaa.

klonkku

Banned
Liittynyt
18.11.2008
Viestit
418
Hamilton voitti viime mestaruuden tuurilla koska massa keskeytti unkarin gp kärkipaikalta moottori rikkoon..... huoh mitä tuuri paska selityksiä.