YouTuben suosittelut.

Goblet

Iceman
Liittynyt
24.3.2008
Viestit
3109
Sijainti
Finland
Kommentointihan tuossa parihyppyvideossa onkin parasta :D Ei edelleenkään pysy tuolilla pätkää katsoessa :D
 

Vilperi

Välimallin jätkä
Liittynyt
20.7.2001
Viestit
4593
Sijainti
Tampere
Normaalille ihmiselle kun tulee joku aivan päätön/perverssi idea päähän, niin tämä jättää sen hyvin usein sanomatta ääneen. Japanissa sen sijaan ko. idea tuodaan esille välittömästi ja se on kaikkien mielestä niin hyvä idea, että se täytyy toteuttaa pikimmiten. Tai näin ainakin epäilen.
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Varmaan pitää suositella Serj Tankianin Empty walls-videota, koska YouTube päätti suositella mulle sitä niin, että kun menin omalle aloitussivulle, tuo biisi alkoi soimaan. Mitään videota ei ollut käynnissä. Kuuntelin kyllä winampilla Serj Tankiania, mutta en sitä biisiä, ja tunnistin kyllä että kyseessä oli videoversion ääniraita, koska siinä on ääniefektejä joita ei levyllä ole. Perin outoa oli se.
Olit pölkky kuunnellut sitä aiemmin YouTubesta!

Mutta mistähän moinen johtuu? Mulla on selaimet auki oikeastaan aina, kun konekin. YouTube on yhdessä Firefoxin välilehdessä auki käytännössä aina. Nyt tilanne on se, että kun kuuntelen YouTubesta jonkun hilpeän rallin, ja hetken päästä (tai vähän pidemmänkin hetken) klikkaan YouTuben aloitussivulle, niin se edellinen biisi alkaa soimaan. Mitään soitinta ei tule näkyviin, vaan sivu avautuu ihan normaalin näköisesti. Sitä musaa ei siis saa stopattua, eikä laitettua ääniä pois, koska ei ole mitään näkyviä säätöpotikoita.
 
Ylös