Kokkausotsikko

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Jospa sinä olet lainannut raastinrautasi naapurillesi etkä ole muistanut käydä hakemassa sitä takaisin.
Aivan niin tai sitten PuoliPöhkö on viimeisimmän käytön jälkeen sijoittanut raastinraudan sellaiseen paikkaan josta ei nyt hoksaa etsiä koska se on eri paikassa jossa se normaalisti on jolloin sitä on mahdotonta löytää jos etsii vain niistä paikoista joista sen olettaa löytyvän joten kannattaisi etsiä jostain sellaisesta paikasta missä sitä raastinrautaa ei normaalisti säilytetä kuten pakastin tai sukkalaatikko tai lompakko.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Ainakin Fagerholmin raastin löytyy luultavasti samasta paikasta kuin kengät ja navigaattori.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18215
Mun piti ihan taputtaa yks päivä töipaikalla kakittuani kun tuotokseni oli kolme paksua parrua joista kaksi oli molskahtanut vesilaarin pohjalle tukipuiksi ja kolmas niiden väliin pystyyn, törröttäen vesirajan yläpuolella.
Teki mieli huutaa kollegatkin katsomaan.
Nauroin ääneen tätä lukiessa.

Voi hitto!
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Tuli kaupassa mielijohde ottaa pakastealtaasta pinaattia, vaikkei mitään ideaa, että mitä siitä tekisi...tänään sitten kekkaisin tehdä jotain tällaisen
palak paneerin tapaista. Saas nähdä mitä huomenna tulee.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Olenko onnistunut käännyttämään ensimmäisen forumilaisen intialaisen ruuan faniksi?
Joo, ei. Ensimmäinen vastaantullut mielenkiintoinen pinaattiruoan ohjeistus, joka ei ollut -keitto tai -lettu.

edit: korianterilla ollut ilmeisesti hirveästi käyttöä...etsiskelin ja kysyin, että olikos meillä sitä. Sain vastauksen, että heitettiin vuosi sitten pois, kun parasta ennen päiväys oli jotain 2009. Eli jotain korianterin tilalle, tai ei mitään.
 
Viimeksi muokattu:

Örfil

Guest
Korianterilla ollut ilmeisesti hirveästi käyttöä...etsiskelin ja kysyin, että olikos meillä sitä. Sain vastauksen, että heitettiin vuosi sitten pois, kun parasta ennen päiväys oli jotain 2009. Eli jotain korianterin tilalle, tai ei mitään.
Pukkaappa sekaan kardemummaa. Ja tietenkin kurkumaa. Intialaisen keittiön salaisuus on sekoitella mitä erikoisempia aineksia keskenään. Siitä syntyy se makutaivas. Eurooppalaisessa keittiössä sekoitellaan suht samanmakuisia aineita keskenään ja niistä ei tule hyvää sössöä. Heitä ens kerralla riisin sekaan kuminaa kourallinen. Nam. Tämä on nimeltään Jeera Rice.

Tee pinaattiseos halloumiin kuminariisillä, taivaallista krapularuokaa!
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Pukkaappa sekaan kardemummaa. Ja tietenkin kurkumaa. Intialaisen keittiön salaisuus on sekoitella mitä erikoisempia aineksia keskenään. Siitä syntyy se makutaivas. Eurooppalaisessa keittiössä sekoitellaan suht samanmakuisia aineita keskenään ja niistä ei tule hyvää sössöä. Heitä ens kerralla riisin sekaan kuminaa kourallinen. Nam. Tämä on nimeltään Jeera Rice.

Tee pinaattiseos halloumiin kuminariisillä, taivaallista krapularuokaa!
Kardemummatkin menneet edellisiin pulliin.:thumbfh: Kurkumaa kyllä tulee laitettua vähän joka ruokaan.
 
Ylös