Haa
En tiedä mihin tarkoitukseen ja mille kohderyhmälle kalakukkoa tehdään, mutta parhaimmillaan se on aivan järkyttävän hyvää. Joskin aivan älyttömän kallista. Ainakin markkinahenkisissä tapahtumissa länsirannikolla.
Olenkin aikoinakin täällä kertonut äärettömän hyvästä kalakukosta, jonka joskus ostin Kuopion torilta. Ja syömisen jälkeen seurannutta salapoliisitoimintaa ko. kukon leiponeen leipomon löytämiseksi. Löytyi. Silloin.
Sanovat että Hanna Partasen leipomon kalakukot ovat maan parhaita. Eppäillä tuota soppii ja paljon... Tuon yllämainitsemani kalakukon oli leipaissut jokin pikkuleipomo jossain Puijon tornin lähellä. Nimi ja osoite eivät enää ole päässäni. Hanna Partasen firman kalakukko hävisi tuolle puijolaiselle noin 4 - 0. Eikä H. Partasen kukotkaan missään nimessä huonoja ole.
Noin. Asian tiimoin oli pakko kaivaa pakastinta. Ja. Löytyihän sieltä Melkko-Kettusen ahvenkukko. Kunhan se on sulanut, niin lämpimäksi, voita kylkeen ja piimää kyytipojaksi. Ääntä kohti.