Työnhakua viimeisellä kellonlyömällä

  • Viestiketjun aloittaja Troy
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

jaska

Ett silleen!!!!!!1 -mies
Liittynyt
29.12.1998
Viestit
32215
Sijainti
kyrkslätt
PuoliPöhkö sanoi:
Kannattaa vaatia sit tulevan toimitusjohtajan auktoriteetilla tällä kertaa vakituinen työsopimus.

Onnea työnhakuun!
Nyt oot kyllä täyspöhkö, ei toimitusjohtaja ole työsuhteessa firmaan, pitäs sun toi tietää.
 

Ykkösnick

Heh, Massa!
Liittynyt
1.12.2013
Viestit
603
Sijainti
Kerros 107
Jonku muutaman tilannekuvan perusteella tai random tilapäivityksen täällä tietää mun kaverit ja naissuhteet?? AHH YKSINKERTANEN! :D

Saako Jonilta kysyä, että miksi teet itsestäsi omalla nimelläsi täyden pellen molemmilla F1 aiheisilla foorumeilla varsinkin kun kaikki profiilisi on helposti yhdistettävissä toisiinsa olipa kyse sitten herutus, alaston suomi, irc-galleri, facebook, f1-forum, jne profiileista, joten jos hakemuksesi ei päädy rosikseen jo pelkästään duckface-jonipose kuvan perusteella, niin viimeistään siinä vaiheessa, kun "finalisteja" käydään läpi, niin pikainen googletus tekee työnantajalle harvinaisen helpoksi karsia ehdokkaita vielä lisää.
 

markoj

Custom User
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
38925
Odottakaa hetki niin mä läsäytän yksityiskohtaisen listan tähän.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
marko'lla onkin Schindlerin lista. ÄHÄHähä JSJHSAMF;ddm CEAUSESCU!
 

OoPee

Nuori ikäisekseen
Liittynyt
2.6.1999
Viestit
81527
Sijainti
Far enough
Täällä onkin ammuttu oikein täyslaidallisella. Jonille sen verran, että vaikka noi Tolen sanat susta varmasti kovalta ja ehkäepäreilultakin kuulostavatkin, niin pelkäänpä pahoin, että aika moni täällä ajattelee susta hyvinkin pitkälle samalla tavoin, voit vain mielessäsi pohtia miksi näin on. Kriittiki voi ja saakin sattua, mutta ehkä tommonen jalkaterän upottaminen syvälle sun peräsuolees on just se mitä sä tarttet. Ehkä.

Sanonpa vielä senkin, että kyllä ihmisellä unelmia saa olla ja niitä pitääkin olla, mutta siinä vaiheessa kun ne unelmat alkavat toimia pikemminkin esteenä kuin motivaattorina, olisi ehkä sopiva hetki tarkistaa periaatteitaan. Ei unelmia romukoppaan tartte heittää, mutta kun niiden toteutuminen ei olekaan aivan yhtä helppoa kuin kuvittelit, niin kannattaisko yrittää lähestyä niitä pidemmän ja kivisemmän kaavan mukaan? Uhrin rooliin ei myöskään kannata heittäytyä, sillä siellä olet ja pysyt sitten loppuikäs.
 

jps

nimimerkkien jahtaaja
Liittynyt
17.11.2000
Viestit
31093
Sijainti
täällä
. Ei unelmia romukoppaan tartte heittää, mutta kun niiden toteutuminen ei olekaan aivan yhtä helppoa kuin kuvittelit, niin kannattaisko yrittää lähestyä niitä pidemmän ja kivisemmän kaavan mukaan? Uhrin rooliin ei myöskään kannata heittäytyä, sillä siellä olet ja pysyt sitten loppuikäs.
Kun seuraavan kerran toimeentulotuki kopsahtaa tilille, niin lottoan saatana koko rahalla. Sittenpä miljoonien kera näytän teille, vitun looserit.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös