Työnhakua viimeisellä kellonlyömällä

  • Viestiketjun aloittaja Troy
  • Aloituspäivämäärä
Status
Ei avoinna uusille viesteille.

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Vanhempien ihmisten voi olla sitä vaikeaa ymmärtää koska heidän nuoruusaikana töihin vaan mentiin tyyliin kysymällä pääsiskö töihin. Nykyään se vaan ei mee niin, ja niiden pitäs herää tälle vuosituhannelle... samoin täällä foorumilla... Mut turhaan se auttaa... Vaikka sanoisi mitä ei se vittuilu lopu mua kohtaan täällä.. Turhan mun on edes yrittää. Vois lopettaa kokonaan kommentoinnin vapaalle keskustelulle ja jatkan formulapuolella ja yms puolella.

Kiitos näistä vapaan keskustelun hedelmistä vaan kaikille.
Aika moni tämän foorumin vanhemmistakin ihmisistä lienee hakenut töitä muulloinkin kuin omassa nuoruudessaan. Ja tietävät varmasti, että töiden saaminen on hankalampaa kuin joskus sotien jälkeen. Mut arvaa mitä! Ne on silti oikeissa töissä, ennemmin tai myöhemmin. Sä et.

Ja jos susta tuntuu, että vaikka sä sanoisit mitä, niin vittuilu ei lopu, niin mitäpä jos yrittäisit sanomisen sijaan tehdä jotain...
Vaikka turhahan sun on yrittää.
 

maradona

Resistive User
Liittynyt
6.3.2005
Viestit
4616
Sijainti
Me seisotaan hattu kourassa maailman reunalla
Kyselin keväällä töitä noin 20-25 firmasta, soitin perään kaikkiin mistä ei pyydetty pelkän hakemuksen perusteella haastatteluun (eli noin 18-23 kpl). Kahdesta paikasta tarjottiin töitä, toisen valitsin ja loppuvuodesta menen sinne takaisin lopputyötä tekemään.

Työnhaun vaikeudesta kyllä sen verran, että vuotta aiemmin hain yhtä tarmokkaasti yhtä moneen firmaan, jopa vähän useampaan, mutten saanut yhtään haastattelukutsuakaan. Ainoa muutos siinä välissä oli vuosi lisää opiskeluja ja tittelin vaihtuminen tekniikan ylioppilaasta tekniikan kandidaatiksi.

Mutta mikäs tässä nyt on ollessa.
 

Örfil

Guest
Onhan tässä kieltämättä käynyt just noin kuten Joni sanoi: mitä tahansa Joni kirjoittaakaan (pl. juomiset ja syömiset, yleensä) niin aina seuraa vain älämölöä. Kai se on osaltaan ihan aiheellistakin, mutta kovin suppeaksi on kommenttien tarjonta muodostunut. Jutut kiertää kehää ja ovat tehottomuudessaankin aika tylsiä. Omat hassutteluni sentään ovat aina uusia ja tuoreita ja hihihi Alppu juo Lasolia sillan alla.
Kun kaveri työntää 20ymmenettä kertaa kättä nuotioon kielloista huolimatta, saa mitä tilaa.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Oon työntäny vasta 19:hdeksäntoista kertaa. Ja sitä paitsi pippelin. En kättä.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Ei taida Piia tietää että olisi ruudun takana patukkaa tarjolla.
 
Status
Ei avoinna uusille viesteille.
Ylös