Suosittelisin lukemattomalle miehelle Ilkka Remeksen dekkaria. Melkein mikä vaan niistä sopii. Koukuttaa ekoilta sivuilta, ja on niin täynnä vauhtia ja vaarallisisa tilanteita, että aloittelijakin tajuaa, että lukeminen ei ole tylsää.
Mainio teos joka omasta hyllystäni löytyy nimellä Kellariloukko (Ilmeisesti aikaisempi suomennos?)Itse tarjoan venäläistä klassikkoa, Dostojevskin Kirjoituksia kellarista-romaania aloittajalle.
Komp.Christopher Hilton - Mika Häkkinen: Maailmanmestari
Keijo Leppänen - Mika Häkkinen: Mestarin paluu
Keijon lukemana kuuntelin ja oli hyvä. :thumbup:Keijo Leppänen - Mika Häkkinen: Mestarin paluu
Helppomitä kirjaa tarjoaisit luettavaksi ihmiselle, joka ei ole koskaan lukenut kirjaa?
Mun vanhemman pojan ensimmäinen kirja oli tämä. Ikää hänellä oli tuolloin nippa nappa kolme vuotta.Helppo
Aapinen, tunnetusti jokaisen ensimmäinen kirja
Sinun poikasi osasi lukea alle 3 vuotiaana? Hatunnostoinen saavutus,jos et puhu paskaa.Mun vanhemman pojan ensimmäinen kirja oli tämä. Ikää hänellä oli tuolloin nippa nappa kolme vuotta.
Ei ole huuhaata - oppi lukemaan yksittäisiä sanoja 2.5-vuotiaana.Sinun poikasi osasi lukea alle 3 vuotiaana? Hatunnostoinen saavutus,jos et puhu paskaa.
Lapsinero siis:thumbup:Ei ole huuhaata - oppi lukemaan yksittäisiä sanoja 2.5-vuotiaana.
Uskon. Kuulun itse samaan ryhmään. Vanhemmat eivät edes osaa sanoa kuinka opin. Mä vaan luin. Kukaan ei muka opettanut.Ei ole huuhaata - oppi lukemaan yksittäisiä sanoja 2.5-vuotiaana.
Eiks Nora Roberts kirjoita nykyisin dekkareita? On mullakin muutamia rakkausromaaneja hyllyssä. Kaari Utriota lähinnä. Niitä jaksaa edelleen lukea, mutta Steelen tapaista hömppää oon lukenu viimeks varmaan 14-kesäisenä tyttösenä.Naisille voisi kai suositella jotain Danielle Steeleä tai Nora Robertsia. Enpä tiedä kuinka moni nainen sellaisesta loppujen lopuksi pitää, mutta kyllä noita itsekin joskus olen lukenut. Välillä ihmiset hieman kummeksuen katsovat kirjahyllyyni, kun siellä on vaikkapa edellämainittujen kirjailijoiden tuotoksia
Vonnegut tuli mullakin ensimmäisten joukossa mieleen.Ilman isompia miettimisiä Kurt Vonnegut: Kissan kehto
http://fi.wikipedia.org/wiki/Kurt_Vonnegut
"Vonnegut tunnettiin osin sarkastisesta kirjoitustyylistään, joka oli sekoitus dokumentaarista kuvausta, science fictionia, mustaa huumoria ja satiiria. Teksteissään Vonnegut asettui puolustamaan yksilön asemaa erilaisia yhteiskunnallisia ja teknologisia koneistoja vastaan, ja hänen tarinoidensa kantava sanoma on voimakkaan humanistinen, joskus osin anarkistinenkin."
Taisi miehellä olla varsin kovat koettemukset, selvisi mm Dresdenin pommituksesta
Juu taitaapa kirjoittaa. Nimellä J.D Robb vissiinkin. Tai en tiedä kirjoittaako myös omalla nimellään, mutta tuolla nimellä ainakin muutaman dekkarin raapustanut.Eiks Nora Roberts kirjoita nykyisin dekkareita? On mullakin muutamia rakkausromaaneja hyllyssä. Kaari Utriota lähinnä. Niitä jaksaa edelleen lukea, mutta Steelen tapaista hömppää oon lukenu viimeks varmaan 14-kesäisenä tyttösenä.
Näin taitaa olla. Jäin nyt itsekin miettimään kummanko versioista aikoinaan luin.Mainio teos joka omasta hyllystäni löytyy nimellä Kellariloukko (Ilmeisesti aikaisempi suomennos?)
Näin täytyy muuten munkin tehdä.Pitänee lukea uudelleen.
Tämä tuli heti mullekin mieleen ja niin on näköjään tullut muillekin.Itse tarjoan venäläistä klassikkoa, Dostojevskin Kirjoituksia kellarista-romaania aloittajalle.
Näin on. Pääkallokehrääjä paras Remeksen kirjoista mielestäni paras http://www.wsoy.fi/index.jsp?c=/product&isbn=951-0-22133-3Suosittelisin lukemattomalle miehelle Ilkka Remeksen dekkaria. Melkein mikä vaan niistä sopii. Koukuttaa ekoilta sivuilta, ja on niin täynnä vauhtia ja vaarallisisa tilanteita, että aloittelijakin tajuaa, että lukeminen ei ole tylsää.