Jäsenen Sue_me uusimmat tuotokset

 1. Sue_me

  Diabetesriskin testaus

  Diabetes liippaa sen verta likeltä, että päätinpä tehdä testin jota niin mainostetaan iltapäivälehdissäkin. Siispä: https://www.stopdia.fi/ Veikkaanpa, että jokunen vuosi aiemmin tehtynä sama testi olisi antanut hieman erilaisen tuloksen.
 2. Sue_me

  Joko on vahvempia ruokakaupan juomia haettuna?

  Onko ruokakaupan vahvempaa alkoholijuomatarjontaa tarttunut jo matkaan? Itse hain eilen Lidlistä Originalia ja Export olutta. Siitä se lähtee..
 3. Sue_me

  Suomi 100 -onnitteluviesti: tuliko perille?

  Valtioneuvoston kanslian lähettämät Suomi 100 -onnitteluviestit ovat jääneet osin matkalle. Miten kävi omalla kohdalla? Oma status: Työpuhelin 1 Siviilipuhelin 0 Avopuolison siviilipuhelin myös 0
 4. Sue_me

  YT-neuvotteluiden seurantatoikki

  Tänne voi laittaa YT-neuvotteluihin liittyviä asioita. Joko itseä tai muita koskevia. Tilanne on osaltani ns. PÄÄLLÄ.
 5. Sue_me

  Rally Finland 2017 - vapaan liveseuranta

  Rallin kuhinat on jo käynnissä täälläpäin. Suomalaisittain on ollut lupaava alku kun kaikki ovat jossain määrin vielä mukana kärkitaistossa kolmen ek:n jälkeen. Ralliradioonkin tunkeutuvat Turun seutua koskevat vaaratiedotteet voisi tunkea vaikka... noh, jonnekin.
 6. Sue_me

  Tapahtumia ja sattumuksia kotipihalla ja puutarhassa

  Eipä ole aiemmin tullut leikattua nurmikkoa pipo päässä, räntäsateen viilentävän henkäyksen säestämänä. Eilen tuli sekin koettua.
 7. Sue_me

  F1-Forumin marxismisäie

  Tänne jatkossa ainoastaan marxistisia postauksia, ja kommentteja niistä.
 8. Sue_me

  Ukon Juhla 2016

  Jokakesäinen sateen, vilun ja hyttysten juhla alkaa loppuviikosta sääliä tuntematta puskea yli vaikka kuinka yrittäisi estellä. Raumalle käy sumin tie. Josko meren rannalla olisi ainakin vähemmän hyttysiä.
 9. Sue_me

  Sairaslomalaisten päiväkerho

  Pakki on ollut aika sekaisin maanantaista lähtien. Nyt olen toista päivää saikulla. Sopii hyvin vapun jatkeeksi tällainen koitos. PS. En juuri ryypiskellyt viikonloppuna, joten tämä tila johtuu jostain muusta.
 10. Sue_me

  Säätötoikki

  Säädin tulevia puhelinlaskuja 25e/kk pienemmiksi.
 11. Sue_me

  Liikenneraivo

  Nyt kun Helsingissä kävi ikävästi, asiasta voinee keskustella omassa toikissaankin yleisemmällä tasolla. Kevyen liikenteen turvallisuus on ainakin kotopuolessa hyvällä tasolla lähinnä vähäisten liikennemäärien ansiosta, mutta suurissa kaupungeissa tilanne voi olla toinen. Omalta kohdalta voin...
 12. Sue_me

  P

  Albäärt tappoi vapaan.
 13. Sue_me

  Perintöasiat

  Tässä viime viikkoina olleet perintöasiat suvussa tapetilla. Lähinnä ennakkomielessä. Jo taannoin 80-luvulla toisen puolen suvusta meni miljuunaperinnöt metsikköön hienon diilin avulla josta jäi rupusia niille joille kaikki olisi oikeasti kuulunut. Eilen illalla isäukon kännijorinoita...
 14. Sue_me

  Lento-onnettomuustopic

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015020419143166_ul.shtml Videota https://www.youtube.com/watch?v=UrepDVY6Jjo https://www.youtube.com/watch?v=Zh0hDhGaebE Taksiin hieman osuu.
 15. Sue_me

  Kulkupelien mälläysilmoitukset

  Tähän toikkendaaleniin saa ilmoitella kaikki tahattomat piruetit ja vähän spektaakkelimaisemmatkin tilanteet matkan päältä, oli kulkupeli sitten auto, polkupyörä tahi jokin muu itseohjailtava kehonkuljetusväline. Mää aloitan: Onnistuin liukumaan autoineni renkaat lukkiutuneina kotitalon...
Ylös