Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Viime kesänä kerrottiin että Grönholmin talli osallistuisi tänä vuonna Nitro Rallycrossiin. Saa nähdä miten sen projektin kanssa on käynyt, sarja ei ole juuri muuta julkaissut kuin kalenterin.
Mut ensi viikonloppuna Niclas ajaa Rallyx Nordicia Höljesissä viime vuoden Hyundailla.

26844
Ekström ja Kristoffersson ilmoittautuneet myös Höljesiin. Tämän päivän kisa on aikataulun mukaan alkanut kymmeneltä ja striimi tulossa, mut alkamisaika on näköjään salaisuus. Bakkerud kommentaattorina.

26844
Hyvä kisa oli eilen, vielä kun olisivat näyttäneet alusta asti. Grönholmilta hiukan sulamista finaalissa vaikka muuten oli hyvässä vauhdissa. Kolmen semifinaalin systeemi on hyvä kun autoja on tarpeeksi. Saattaa olla tämän kauden paras kisaviikonloppu. Tämän päivän lähetys alkaa 12:50.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Nitro RX -kausi alkaa ensi viikonloppuna Lydden Hillissä. Youtubesta pitäisi näkyä suorana ja Viaplay myös mainittu. Sähköluokalle ja supercareille on merkattu finaali sunnuntaiksi ja NEXTille ja crosscarille molemmille päiville.

Pääluokassa ajaa Travis Pastrana, Oliver Bennett, Conner Martell, Andreas Bakkerud, Robin Larsson, Fraser McConnell, Kris Meeke sekä Oliver ja Kevin Eriksson.
NEXT-luokassa kahdeksan kuskia, mukana siis Hallman. Crosscarissa kymmenen kuskia, suomalaisista Riku Huuhka ja Pasi Penttinen. Supercarin kuskiluetteloa en löytänyt.

Meeke ajaa avauskisan lisäksi Ruotsissa ja Saudi Arabiassa. Button ajaa samalla autolla muut kilpailut.

Ruotsin kisa heinäkuun lopulla ajetaan Strängnäsissä.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Grönholm oli saanut pikakomennuksen tuuraamaan loukkaantunutta Kevin Erikssonia. Rataa on muokattu ihan onnistuneesti, perinteinen versio on aika tylsä. Noloa etteivät ole saaneet kuin muutaman supercarin paikalle. Eilen paikalle vaivaantuneet tuskin saivat 30 punnan lipuille kummoista vastinetta, mut tänään saadaan useampi auto kerrallaan radalle. Puoli kolmelta jatkuu.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Kävin viime sunnuntaina parin vuoden tauon jälkeen Tšekin Nová Pakassa autocrossin EM-osakilpailussa. Muutama kuva:

Lauantaina alkaa SM-sarja Jalasjärvellä. Ilmoittautuneita supercar-luokassa 14, src 14, autokrossi 26 ja v1600 18.

Pohjoismainen sarja jatkuu Latviassa kahdella osakilpailulla jotka ajetaan perjantaina ja sunnuntaina. Myös Grönholm mukana.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Jonttu Rajala jättää näköjään Jalasjärven kisan väliin ja ajaa Riiassa. 12.50 alkaa.

e: Alkoi sitten lähetys tunnin etuajassa. Jalasjärveltä pitäisi alkaa puoli yhdeltätoista.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Rallyx Nordic päättyy viikonloppuna Strängnäsissä. 12 kuskia pääluokassa. Grönholm lähti Riiasta ekan kisan kolaroinnin jälkeen etuajassa kotimatkalle, arvelin ettei kiinnosta Ruotsiin lähteä, mut näkyy olevan Niclaskin mukana. Lauantaina ajetaan kolmet alkuerät, sunnuntaina neljännet alkuerät ja finaalit. Lähetys pitäisi alkaa molempina päivinä 12.15.

Event horizon
Grönholmhan tuon PM-tittelin sitten korjas kuleksimasta. Tiedä sitten miten korkealle tuota pitäisi arvostaa suhteessa EM- ja MM-sarjoihin ja niissä pärjäämiseen. Parhaat kiertävät kuitenkin MM-sarjaa ja II-tason kuskit sitten EM-sarjaa.

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26844
Arvostusta olisi lisännyt, jos Kristoffersson olisi ajanut viimeisetkin kisat. Norjalaisilla ei ollut mitään jakoa Grönholmin vauhtiin.

Kristofferssonkin on Strängnäsissä ensi viikonloppuna Nitro RX -kisassa. Ja ilmeisesti myös Grönholm. Ei toi sarja kovin innokkaasti kuljettajalistoja tai aikatauluja tiedottele.

Viikonloppuna ajetaan myös SM-sarjaa Joensuussa. Kisassa mukana crosskartit, joten kaksipäiväinen aikataulu. Lauantaina ajetaan kahdet alkuerät, sunnuntaina kolmannet ja finaalit.