2022 NTT Indycar Series

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1534
Penske haluaa tulevaisuudessa lisää ovaalikisoja.

https://racer.com/2022/04/14/penske-says-ovals-are-indycars-primary-growth-need/
Mistä niitä saadaan, kun suurin osa on Nascarin omistamia?
isompi kysymys itselleni on että mitä kisoja tullaan tiputtamaan pois jos Penske haluaa säilyttää sarjan 17:sta kisan pituisena niinkuin on sanonut haastatteluissa viimeisen parin vuoden aikana.

Milwaukee Mile on tällä hetkellä yksi ainoista ovaaliradoista joista edes keskustellaan mitä tulee uuden ovaalin löytämiseen sarjalle.

Penske voi vuokrata NASCARin omistamat radat käyttöönsä jos haluaa lisää ovaaleja sarjaan. Muistaakseni oliko joko Phoenix tai Fontana jonka IndyCar vuokrasi käyttöönsä aikoinaan kun siellä vielä ajettiin
 

BudLightJaguar

Well-known member
Liittynyt
30.1.2012
Viestit
4453
Sijainti
Salo
Mistä niitä saadaan, kun suurin osa on Nascarin omistamia?
Hyvä kysymys. Omistuspohjaa vaikeampi asia on vielä, miten homma saataisiin voittoa tuottavaksi. Pelkästään se, että kisa on hyvällä paikalla alueellisesti oikeaan vuodenaikaan ei riitä, kuten nähtiin Phoenixin rämpimisessä ja tänä vuonna TMS:ssä.

Jo ajankohdan pitää olla sellainen, ettei se muutu ja (toistan itseäni) ei lämpimän ilmaston alueella kisoja keskikesällä tai viileän ilmaston alueella aikaisin keväällä tai myöhään syksyllä.

PS: Offtopic: Kanadassa on yllättävän paljon ovaaliratoja, suurimpien kapasiteetit yli 10,000 mikä valitettavasti on ihan riittävä määrä IndyCarin ovaalikisoille. Ovaaleita löytyy niin ranskankielisestä Quebecista kuin länsirannikolta British Columbiasta
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_auto_racing_tracks_in_Canada#Paved_ovals
 
Viimeksi muokattu:

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8746
Sijainti
Helsinki

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1534
AMSP halukas ajattamaan neljättä autoa Indyssä. He myös kielsivät huhut Alexander Rossin siirrosta.
Ei tarvinnut olla ruudinkeksijä että tiesi että Rossin siirto Mclarenille olisi pelkästään pohjaton huhu. sen jälkeen kun Rossi hankittiin jatkamaan Andretilla isommalla rahalla NAPA:n laajentuneella tuella Rossi on ollut ihan pimennossa, Väittäisin jopa että Rossi ei ole kaukana samasta tyhjiöstä jossa Marco Andretti ja Ryan Hunter Reay olivat muutama kausi sitten.

kohta Rossin pitäisi alkaa väläyttelemään 2018-2019 Rossia jos haluaa jatkaa IndyCar sarjan Big 4:ssa. (Ganassi, Andretti, Penske ja Mclaren) Itse veikkaan että ehkä Rossi tulee siirtymään Meyer Shank tiimiin jos tai kun lähtö Andrettilta tulee ja jos Castronevesille ei maistu koko kauden ajaminen 2023. Ainakaan työt ei tule Rossilta loppumaan koska hän on näyttänyt olevan hyvä kuski myös IMSA:ssa.
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8746
Sijainti
Helsinki
IMO DW12 ja sen nykyinen versio ovat tuottaneet loistavia kilpailuja, joten siinä mielessä käyttöajan pidentämisen ymmärrän. Ehkä Pensken ja co. ajatuksena on varmistaa tulevan rungon ja hybridimoottorien yhteensopivuus. Hidastavat tekijät tulevan rungon käyttöönotossa ovat tuotantoketjujen hitaus sekä pandemian vaikutukset.

Penske totesi uutisessa seuraavaa:

With the recent decision to push the new 2.4-liter twin-turbo V6 engines and energy recovery systems from 2023 to 2024, IndyCar gained an extra year to commission a new chassis that would be designed to complement the hybrid package.
“We’ve hit a lot of bumps because of supply chain and COVID, but what I did like is that we just had a test in Indianapolis where both manufacturers ran over 600 miles, first time on the racetrack, with our new engines in the car, which is pretty impressive.”
 

spotter90

Half Blind, Full Throttle
Liittynyt
8.9.2014
Viestit
8746
Sijainti
Helsinki
Indycar GP of Alabaman lähetykset Viaplaylla.

Lauantai 30.4
17.30 Harjoitukset
20.30 Aika-ajot

Sunnuntai 1.5
19.30 Kilpailu
 

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1534
Callum Ilott ja Juncos Hollinger Racing hienosti läpi toisesta aika-ajo ryhmästä seuraavaan aika-ajo osioon.
 

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1534
Rätiseekö teillä selostus vai onko laitteessani vikaa?
rätisi hetkellisesti. laitoin IndyCar radion ääniraidan siksi aikaan kun asiaa korjattiin, NBC on kyllä laatua jos kyseessä oli kaikkien feedien laajuinen selostuksen rätinä, Ääniraita on heittänyt koko alkukauden ihan missä sattuu selostajien äänet tullen alhaisempana kuin varikkohaastattelijoiden äänet joissain kisoissa etc.
 

Raikku

Well-known member
Liittynyt
26.2.2010
Viestit
3911
Eniten ihmettelee että yleensäkin Viaplaylla niin usein kuvan nykimistä ja nyt esim tätä ääniongelmaa niin eikö niillä ole ketään realtime-tyyppejä seuraamassa näitä ja korjaamassa ongelmat? McLaucghlin kyllä osoittanut että V8 supercars-kuskit on maailman eliittiä. Vaikka ei sarjaa kukaan täällä suomessa arvostakaan.
 
Ylös