Arkipolli: Syötkö kantapalan?

Syötkö leivän kantapalan

  • Kyllä

    Äänet: 21 72,4%
  • En

    Äänet: 4 13,8%
  • Syön pussinkin. T: Mangelo

    Äänet: 2 6,9%
  • 20 vuotta uskossa

    Äänet: 2 6,9%

  • Äänestäjiä yhteensä
    29
  • Äänestys suljettu. .

Mangelo

Well-known member
Liittynyt
19.4.2007
Viestit
24380
Valmiiksi viipaloiduissa limpuissa kantapala on yleensä niin paksu että sen joutuu puolittamaan.

Jos ohennetusta kantapalasta vielä poistaa vähän pintaa ei tarvitse syödä kantapalaa ollenkaan.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18217
Heitin tänään kantiksen roskikseen. Yleensä tulee pupellettua. Paahtoleivissä säästän molemmat kannat lopuksi, jotka sitten paahdan yhdessä.
 
Viimeksi muokattu:

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Syön ja ehkäpä siitä syystä, tai juuri siksi, en ole enää kenkätehtaan työntekijä lain'.
 

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Jos ylipäänsä söisin leipää niin söisin ehdottomasti kantapalankin, sehän on just hyvä.
 

kouvotsvoni

Banjottu
Liittynyt
30.1.1999
Viestit
89969
Sijainti
Corsica
Yleensä vain toisen, kun loppuu leivän päälliset kesken ja sitten unohtuu niitä hakea ja lopulta leipäkin unohtuu löytyen viikon perästä kovana ja kuivana.
 

Lunssila

Well-known member
Liittynyt
6.6.2008
Viestit
18217
Jos ylipäänsä söisin leipää niin söisin ehdottomasti kantapalankin, sehän on just hyvä.
Ihan uteliaisuudesta: mitä syöt silloin kun normaalit ihmiset syövät leipää?
 
Viimeksi muokattu:

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Kantapalat on mun herkkua.

Reissumiehestä kansi vai pohja?

Mulle kansi.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Toki!
Maalaisruisleivän kantapalat erityisesti!
Hyvä "hammasvaste"! Joskus niin hyvät, että olen lohkaissut huonon hampaan nurkan tms tai kaksi.:dunno:
 

toleranssisiipi

Langennut enkeli
Liittynyt
14.9.2003
Viestit
14061
Sijainti
SEKOS-marketin vihannesosasto
Kantapala on pääsääntöisesti leivän paras pala. Kuten myös pullapitkon ymv.

Muokataanpas nyt sen verran, että paahtoleivässä tuo ei päde. Ja muita vuokaleipiä en juurikaan edes syö.
 

Vesku

Maatalousneuvos
Liittynyt
14.6.2003
Viestit
5795
Täytyy kai tuollaisessa leivässä olla jo puolet pettua...
Ei nyt sentään. Lähinnä viallinen hammas.
Hyvin alustettu tiukka ruisleipätaikina ja ravakka paisto, niin sopiva arinan puoleinen kantapalan nurkka on aika kovaa! EI mitään hössöä ole leipä silloin!
Semmoisilla höttöleivillä ei tee oikein mitään, jotka ei kestä "omaa painoaan" tai edes pientä määrää leivänpäällisiä. Siis kun ottaa reunoilta sormilla kiinni, niin keskeltä taipuu...:frank:
 

Ria

Jäässä
Liittynyt
17.10.2001
Viestit
3230
Ihan uteliaisuudesta: mitä syöt silloin kun normaalit ihmiset syövät leipää?
Hedelmiä, viiliä, porkkanoita nakerran ja joskus lanttuakin. Juusto ei välttämättä tarvi allensa leipää jne. Mitä nyt vaan sattuu syötävää olemaan. (minähän en siitä leivän syönnistä ihan huvikseni luopunut)
 
Ylös