Azerbaidzhanin GP Bakun radalla kaudella 2021. 4-6.6.2021. Katuratojen Autobahn.

Davros

Well-known member
Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5720
Onkos tässä nyt siis 2 vai 3 täyttä kierrosta mitkä ajetaan?
 

Freak

Well-known member
Liittynyt
13.4.2012
Viestit
2476
Sijainti
Botniaringin ja Kemoran välimaastossa
Ei niillä mehustella tarvitse, mutta jos moottoriurheilun on tarkoitus olla jokin videopeli, niin miksi kilpailuja ei sitten siirretä virtuaaliseen muotoon? Tylsää seurattavaahan tuo on, kun vauhti ei näy. Kyllähän alppihiihtokin tarvitsee rajut kaatumisensa, koska eivät kliiniset kisasuoritukset tuo mitenkään riskejä ja vauhtia esiin.
Onneksi olemme ihmisinä erilaisia, sillä minä saan suurta nautintoa autourheilusta ilman onnettomuuksiakin. Livenäkin nähdyt ulosajot lähinnä harmittaa, kun tietää kuinka paljon se aiheuttaa vaivaa ja kustannuksia kuljettajalle. Tietysti jos sunkin suurin seikkailu on kulkea keittiön ja olohuoneen välin, niin silloin et asiaa voi tältä kantilta ymmärtää.

Katso videolta vanhoja kaatovideoita, jos onnettomuudet ovat se juttu. (y)
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
5160
Mitä väliä sillä on, jos joku joskus kuolee? Kannattaisi seurata muutakin moottoriurheilua tai vaikka alppihiihdon vauhtilajeja, niin oppisi ymmärtämään, että urheiluun kuuluu myös kuolema. Ykköset ovat jo ihan liian turvallisia. Rallissa kuolee paljon enemmän ihmisiä, eikä siellä vaadita, että kaikki mahdollinen pitäisi tehdä turvallisuuden vuoksi. Juuri meni yksi moottoripyörien puolella.
Juuri meni yksi moottoripyörien puolella mutta se tapaus osoitti, miten pehmeitä nykyiset ajajat ovat myös sillä puolella. Eräs MotoGP-kuljettaja alkoi valittaa, että heidän starttinsa olisi pitänyt perua kokonaan tuon junnuluokassa tapahtuneen kuolonkolarin vuoksi. Kisojahan ei ole koskaan tavattu perua kuolemaan johtaneiden onnettomuuksien vuoksi. Ei edes siihen aikaan, kun raha ja markkinavoimat eivät vielä hallinneet kaikkea. Jos joku pelästyi ja jätti kisan väliin, niin se oli hänen henkilökohtainen päätöksensä.
 

Hurmurisija

Well-known member
Liittynyt
3.3.2002
Viestit
3307
Kaikin mokomin, mutta kyllä ne vain olivat hienoja tapahtumia, kun rallissakin kuskit ajoivat yleisömeren sekaan ja katsojat väistivät autojen tullessa. Tunnelma oli huikea. Nykyään sellaista ei ole, mutta silti yleisöä on kuollut pelkästään Suomessa ihan lähivuosinakin.

Aivan varmasti ralliyleisö tullaan lähivuosina pakkaamaan tarkasti valvotuille alueille, joilta puuttuu tunnelma ja hyvät näkymät, koska autourheiluyleisö itsekin vaatii ehdotonta turvallisuutta. Mieluummin jää sitten katsomaan kotiin ruutua.
 

Davros

Well-known member
Liittynyt
14.5.2013
Viestit
5720
Joku Latifi tai Mazepin ajaa ekassa mutkassa seinään ja tulee erittäin antiklimaattinen loppu tälle kisalle.
 

SJ

F1 asijan tuntia
Liittynyt
6.9.2011
Viestit
5160
Verstappen ja Hamilton ottavat nollat, niin missä on taas Valtteri Bottas? VITUN LAPANEN!
 

Teme-84

Well-known member
Liittynyt
28.8.2003
Viestit
4514
Sijainti
Kokkola
Rouva Fortunan täytti sekoittaa Mersun autot keskenään. Ei tämä muulla selity
 

Gurney48

Well-known member
Liittynyt
5.2.2020
Viestit
1484
tuleeko Perezille penalttia siitä että bensa loppui maalin jälkeen eikä päässyt omin avuin takaisin? vai onko kyseessä joku vanhempi sääntö joka on otettu pois?
 
Ylös