Jari Huttunen-Syväjäämies

AnttiL

Reittinörtti
Liittynyt
25.12.2010
Viestit
14534
Sijainti
Tampereen lenkki

Teemu_99

Well-known member
Liittynyt
8.9.2018
Viestit
389
Jännästi en löydä tälle mitään muuta lähdettä, eilen illalla toi tuli vastaan just kun olin jo menossa nukkumaan enkä ehtinyt penkoa enempää, mutta en ehkä ihan vielä totuutena ottaisi.
Eiköhän siitä olis kerrottu muissakin medioissa, kuulostaa vähän klikkien hakemiselta.
 

mjs

Long easy right sumppuun
Liittynyt
10.7.2007
Viestit
8221
Hieman miedompi muotoilu "Tallipäällikkö pitää mahdollisena, että Sardinian suomalaisyllättäjä saa alleen WRC-auton" ainakin Keskisuomalaisen maksullisessa uutisessa käytössä.
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3167
Sijainti
Lahti
Huttunen voisi yrittää profiloitua suomalaiseksi versioksi Dani Sordosta. Tasaisen nopeaa suorittamista joka kerta. Eh?
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3167
Sijainti
Lahti
Hyundailla on ylipäätään aika tungos. Monta ratinpyörittäjää ja ulkopuolistakin tarjokasta moiseen on. Väkisinkin Huttuselle ajomahdollisuus WRC:ssä vielä tulee. Kaverilla on harvinaisen vahva CV viime vuosilta.
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3167
Sijainti
Lahti
Hyundain tallipäällikkö voitonvarmana Safari-ralliin: ykkosnyrkkimme on Jari Huttunen!
 

DC

Helsingin UA
Liittynyt
27.10.2010
Viestit
5222
Sijainti
Suonionkatu 1 C
Väkisinkin Huttuselle ajomahdollisuus WRC:ssä vielä tulee. Kaverilla on harvinaisen vahva CV viime vuosilta.
Huttusen kannalta harmittavasti niitä ei-rahalla-ostettavia WRC-jakkaroita on kovin vähänlaisesti tarjolla. Edes yhden kisan ajaksi. Toivotaan toki, että näyttöpaikka avautuisi vielä tämän kauden aikana.

Yleisellä tasolla sanoisin, että sen tallin, johon jalka on edes jollain tavalla oven välissä, tekemisten arvioiminen (oli kyse sitten väitetysti jonon ohi tulleesta norjalaisesta - menohan alkaa olla kuin kuntavaaleissa - tai uuden auton myöhästymisestä) vähänkään negatiiviseen sävyyn julkisuudessa (vaikka kuinka on suomenkielinen haastattelu) ei välttämättä ole se fiksuin mahdollinen ratkaisu.
 

Pärre

Well-known member
Liittynyt
15.4.2008
Viestit
3167
Sijainti
Lahti
Näinhän se on. Huttusesta ei onneksi ole sellaista Östberg-tyyppistä voimasanavideota, jossa hän sättisi Hyundaita:)
 

jokke78

Well-known member
Liittynyt
4.5.2010
Viestit
164
Kärsivällisyyttä kärsivällisyyttä. Kyllä se mahdollisuus vielä tulee ja sen Huttunen käyttää. Tässä kaverissa on jotain sellaista Loeb ja Ogierimaista viekkautta ja oveluutta mitä jotkut väärä leuat tuuriksikin kutsuvat. Hyviä tuloksia ja voittoja vaan ropisee, vaikkei aina olisi se kaikkein nopein kuljettaja. Sen lisäksi, että on kuljettajana äärimmäisen nopea, tekee niitä oikeita asioita oikeassa kohtaa kilpailua ja ne riskit ja kymmenykset ottaa juuri niissä paikoissa missä se on mahdollista.
 

Tume88

Well-known member
Liittynyt
18.1.2019
Viestit
398
Hyundaista puhuttaessa on mielenkiintoista nähdä kuinka kauan Loubet nauttii FFSA:n luottamusta, track record on WRC tasolla sen verran heikko etten ihmettelisi jos Ranskan liitto vetäisi töpselin pois seinästä. Tämä ei toki tarkoita että Huttunen yhtään helpommin saisi WRC:tä alle.
 

delorean

Well-known member
Liittynyt
30.1.2009
Viestit
3179
Sijainti
JKL
Grönholmin suhteet Malcolmiin voisi auttaa ovien avaamisessa Fordin suuntaan mutta sinnekin tarvitsee rahaa. Ilman WRC kokemusta sinne on hankala saada kuskin paikkaa. Sinne tullee yksi kärki ukko joka saa "palkkaa" ja muut enemmän tai vähemmän maksupaikkoja. Huyndain tilanne on hankala. Vaikka Sordo lopettaisi/lähtisi muualle on siellä silti Breen ja Solberg taistelemassa kolmannen auton kuskin paikasta. Enkä pitäisi ihmeenä vaikkei sitä yhtäkään WRC starttia tulisi. Jos kerran ensikauden kuskit ovat Tänak/Neuville/Breen/Solberg, niin miksi Huttuselle antaisi tälle kaudelle sitä yhtäkään starttia? Ei ole Adamo ainakaan itselle antanut kuvaa mistään kovin reilusta jätkästä joka ihan hyvää hyvyyttään laittaa rahaa sellaiseen. Toivon toki olevani väärässä.
Yksi asia mitä myös on hyvä korostaa Huttusen hyvissä suorituksissa. Huihain R5:lla ei juuri kukaan ole menestynyt Jaria lukuunottamatta. Eron tekee se että auton alusta laitettiin Printsportin avustuksella sellaiseksi että sillä voi pärjätä. Eli pirun kovaa ammattitaitoa löytyy Keski-Suomesta myös Toyotan tallin ulkopuolelta...
 

Reinweib

Vetohenkilö
Liittynyt
28.3.2013
Viestit
942
Sijainti
Piilosa
Ei se Adamo tyhmä ole, Huttunen on se lypsävä lehmä joka tekee tulosta sillä R5:sella, mihin muut eivät pysty. En kuitenkaan usko että Breenin tai Sordon tasolle pääsisi heittämällä, joten ei kannata ottaa harjoittelemaan nykyisellä kalustolla kun uuden specsin auton on kulman takana tulossa. Fordille ei ole rahaa, eikä Toyotalle on tunkua kokeneistakin kuskeista, joten nykytilanne on optimi Adamolle.
 

MVRX

Well-known member
Liittynyt
28.10.2017
Viestit
794
Sijainti
Manselainen syrjäisellä etelärannikolla
Luettuani tätä spekulointia:

https://www.rallit.fi/karkkyyko-jari-huttunen-tata-pestia-fordin-wrc-tiimista-sen-tason-kuskien-maara-markkinoilla-on-aika-pieni/
Yltiöpositiivisena ja suurena Huttusen fanina hain tukea tälle spekulaatiolle itsekkin Teemun näytöistä ja tämän ei ihan viimesenpäälle kuuluisan kaverin parin viimekisan tuloksista. Pidän tuota Espanjan kisan tulosta kohtuu kovana. Vaikka assulla ajettiin.

https://www.ewrc-results.com/profile/171652-erik-cais/
Vaihtoehdot aika vähissä, ellei jotain Toksportti viritystä ole tulossa.
 

Sendaaja

Active member
Liittynyt
14.12.2020
Viestit
34
Ylös