Tämän toikin lukijat. Lopettakaa juominen ja leipokaa vaikka välillä. Vaikka tämä joulukakku, jonka ohjeen sain tänään sähköpostitse:
JOULUKAKKU
( Voi tehdä muulloinkin. )
- 2 dl sokeria
- 4 munaa
- 2dl kuivattuja hedelmiä
- 1 tl suolaa
- 1 dl fariinisokeria
- 4 rkl sitruunamehua
- Pähkinöitä
- 2 pll viskiä ( miell. kanadalaista tai englantilaista )
Ota esiin suurehko kulho. Tarkista maistamalla viskin laatu. Kaada mittaan
desi viskiä ja juo se. Toista. Laita sähkövatkain päälle. Maista viskiä
uudelleen varmistaaksesi, että se on korekalaatuista. Sekoita 1 dl voita
laajassa sameahkossa kulhossa, lisää 1 rkl sokeria ja vatkaa taas. Varmista,
että viski on vielä hyvää ja korkeahlaatuista. Kuo uusi jupillinen. Käänä
hvatkaaja poish päältä. Riko kaksi kanaa ja lishää kuhloon, shamoin
kuihvatut hedelmät. Vatkaa kääntäjäh taash phäälle. Jos heivatut kutelmat
jäävät kiini kuhloon, väännä irthi muuvireisselillä. Maishta shitten, onko
viski vielä herkeälaatuishta. Shitten shiiviloi 2 dl shuolaa tai jotain EI
OO NNII NOPONUKKAA. Tshekkaa viski. Shiivloi shitruunamehu, lishää yksi
ruoka. Lushikka. Shokeria tai jhotain. Aivan shama perkele. Voitele huuni.
Käkäännä kakkuvuohkaa 220 ashteeseen. Älä unohda khäännyttää hvatkainta
poish phäältä, heitä kulhho ikkunashta, tse tsehkkaaaah taash vishki. Mhee
nukhumaan, khuka shaatana ylipääthhään vhiiittii shelvinphäin vashata
jhotain pershkeleen hhetemlkakhua.