Katsokaa… osa II

  • Viestiketjun aloittaja Zoe
  • Aloituspäivämäärä

Örfil

Guest
Naapurimaamme merkkiteoksia:

Nimet marmoritaulussa

Nimed marmortahvlil, Viro/Suomi 2002

Teema klo 21.00 ja Yle Areena (K12)
 

Örfil

Guest
Disko ja Ydinsota samalla kanavalla. Tuon kun taas katsoo, alkaa Suomen -70 luku tuntua amerikalta ja turengilta.
 

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
Katsoin tuossa pätkän Napakympin loppua ennen Selviytyjien alkua. Herra X valitsi yhden herroista A, B ja C. TV-viihde seuraa aikaansa.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26611
Katoin eilen pitkästä aikaa takaa-ajoa, viime viikolla kuvattu. Kurvailua avolavalla LA:n myöhäisillassa. Melko vähäistä liikenne, väärällä kaistalla ja jalkakäytävälläkin saa rauhassa kruisailla, mut vartin jälkeen kolahtaa ilkeästi taksin kylkeen. Sieltä matkustajat sairaalaan mut paku jatkaa kuin ei mitään. Erikoisemmaks touhu muuttuu kun varas lähtee ajamaan rautatien kiskoja. Poliisi ajaa vieressä autotiellä kunnes varas sujahtaa kiskojen mukana tunneliin eikä poliisi seuraa vaan menee tunnelin ulostuloaukolle odottamaan. No eihän se tyyppi sieltä ulos tule vaan sieltä tulee juna. Poliisit lähtee hakemaan ja yks äijä sieltä otetaankin kiinni, mut päästetään myöhemmin vapaaksi hämmentyneenä kadulle seisoskelemaan, kun tunnelista talutetaan uusi syyllisehdokas.

https://www.youtube.com/watch?v=JrcX5IIqzQY
 
Viimeksi muokattu:

Balthazar

Luonnollisesti.
Liittynyt
10.11.2000
Viestit
13560
Sijainti
Boogie Street
En tiedä monennettako kierrosta Yle näyttää The Leftoversia, mut täytyypä kertoa, että nyt kolahti mullekin. Hienosti tehty, koukuttava sarja, josta 2. kausi alkaa (ainakin Areenassa) ylihuomenna. Sarjaa on verrattu Lostiin, (joka ei herättänyt minussa minkäänlaista kiinnostusta aikoinaan,) koska toinen käsikirjoittajista (Damon Lindelof) oli mukana sitä kirjoittamassa. The Leftoversin idea tulee kuitenkin sen toisen (ja paremman), Tom Perrottan kirjasta.
 
Viimeksi muokattu:

WebSlave

Trackman
Liittynyt
9.2.2005
Viestit
29660
Olisiko ollut tavallista levottomampi Pitääkö olla huolissaan -jakso, kun nauroin ääneen useamman kerran. Vieraana aivotutkija ja Hotakaista tuurasi Jaska Saariluoma.
 
Ylös