Kerrohan unesi, niin ...

AJ

Well-known member
Liittynyt
19.7.2000
Viestit
69593
Sijainti
Toinen Maailma
Tuossa aiemmin tällä viikolla näin unta F1-kisasta, jossa yht'äkkiä Ferrari liikkui radalla ilman kuskia. Heräsi huoli onko kuljettaja lentänyt kolarissa ulos autosta. Katseeni haki auton numeroa ja ohikiitävän hetken toivoin, että olisi 5 eikä 7, mutta saman tien jo häpesin tätä toivettani. Sitten auton numero tuli näkyviin ja seiskahan se oli. Hetken päästä näytettiin radan sivussa hieman sekavan ja nuhjaantuneen oloisena kävelevää Kimiä, joka kuitenkin tilanteeseen nähden oli ok kunnossa.
 

Zoe

Maagikko, noituja
Liittynyt
25.11.2002
Viestit
9925
Sijainti
Nollola
Näin unta, että turmelin karkkilakkoni ostamalla lähikaupasta arviolta 10 irtokaramellia. Karkit syötyäni nyyhkin lohduttomasti: "Kaikki on nyt pilalla!!1!"
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Minä olin jostain kumman syystä ostanut vanhan sotkuisen mökin. Siellä ei toiminut mikään, paikat olivat täynnä roskia, ikkunat olivat irti puitteistaan ja ne voi avata ulkoapäin pukkaamalla. Ovia ei saanut kiinni... Oli niin kammottavaa, että herääminen koiran haukahdukseen oli suuri helpotus. Josko se huomasi nukkujan hädän. :dunno:
 

Olga

.
Liittynyt
13.10.2001
Viestit
40436
Sijainti
lakitukossa
Viime yönä jäin vahingossa junaan, joka lähti liikkeelle yllättäen, kun olin viemässä matkaanlähtevälle tavaroita. Asemalle jäi auto ja koira. En uskaltanut hypätä liikkuvasta junasta, kun radan varsi oli niin vaarallisen näköistä. Junan vihdoin pysähtyessä jäin siitä ja yritin epätoivoisesti löytää keinoa päästä takaisin kotiin. Se oli erittäin hankalaa, kun en tiennyt missä olin. Tuijottelin katujen nimiä, mutta ei niistä saanut selvää. Kyselin ihmisiltä paikkakuntaa, se oli välillä Iisalmi, välillä Vuokatti jne. Yritin soittaa jonkun kaverin hakemaan minut pois, mutta en tietenkään muistanut numeroita eikä siinä puhelimessa ollut soittomahdollisuuttakaan. Onneksi aamu kotiutti minut.
 

Albert Oil

Hippi ja juntti
Liittynyt
14.2.2000
Viestit
55371
Sijainti
Korviesi välissä
Pyeongchangin naisten hiihtoviesti olikin kuulkaa hurja tapahtuma. Jo ennen lähtöä Suomen joukkueessa kuohuu, kun avaajaksi nimetty Anne Kyllönen ei suostu starttaamaan matkaan laisin. Viime hetkellä sitten viestiä laitetaan aloittamaan Kerttu Niskanen. Kyllönen suostuu hiihtämään vain ankkurina, joten hänestä näytetään kuvaa paikallisella uima-altaalla ottamassa aurinkoa vielä siinä vaiheessa kun Niskanen jo valmistautuu starttiin.

Pyssy pamahtaa ja lähtö tapahtuu heti jyrkkään alamäkeen, jossa Niskasen ja Ida Ingermasdottirin sukset sotkeentuvat jo molemmat menevät muks. Kun siitä tokenevat, Niskanen on sijalla 40, 1,5 minuuttia kärjestä. Niskasen on pakko ottaa kärkeä kiinni riskillä ja jyrkässä alamäessä hän leikkaa liian sisältä, kaatuu suoraan päälleen ja pyörii kolme volttia kerien lumen pinnassa. Sukset lentelevät ilmassa ylt'ympäriinsä. Paikalle saapuu heti lääkäri, armeijan tupakaverini Jäntti, joka välittömästi toteaa Niskasen neliraajahalvaantuneen. Kilpailu keskeytetään punaisella lipulla (!) ja tieto kilpakumppanin pahasta loukkaantumisesta kantautuu mojitoa kumoavan Kyllösenkin korviin. Hän raivostuu täysin, pukee kisa-asun ylleen ja lähtee hiihtämään viestilenkin apinan raivolla kellottaen itselleen mainion ajan. Alkaa kova spekulointi, jossa Kyllönen syyttää tapahtumista valmennusjohdon vatulointia. Jälkipyykki on kovaa. Niskanen antaa sairaalassa hymyilevänä haastattelun, jossa vannoo vielä palaavansa laduille.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Jeespoks. Örfil tuli uniin viime yönä.

Rauniokaupungin keskellä Örfil kuunteli vanhasta gramofonista Neuvostopropagandaa ja kritisoi sitä isoon ääneen.

Sitä tarina ei kertonut miksi Örfil vaikutti olevan ainoa elollinen olento ja minkä kaupungin raunioissa oltiin. Muuten oli ihan järkeenkäyvä uni.
 
Viimeksi muokattu:

Antsa Rieppo

Well-known member
Liittynyt
1.1.2015
Viestit
46299
Sijainti
Purukiellossa
Olin pääsäryssä. Edellisyönä ajoin Salon Mikan kanssa Ferraria ja rikoin etusiiven heti. Sen jälkeen oli hankala ajettava eikä puusta tehty toiminut.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Jaa semmonen uni.

Lähetin, syystä taikka toisesta Sue_melle piirustukset miten hän voi tehä itselleen sängynpäädyn puusta ja tekonahasta. Vastaukseksi tuli aika paljon homoksi haukkumista.
 

Örfil

Guest
Hetero kaipaa ennemmin yölamppua siihen sängynpäätyyn kuin esim. miespakaroiden reliefiä.
 

Il Tempo Gigante

Darth Father
Liittynyt
20.2.1999
Viestit
42723
Sijainti
Gamla Pedersöre huvudsocken
Aamun aikaisen unessa luin 1970-luvun jääkiekkomaajoukkueiden pöytäkirjoja. Neuvostoliitto - Puola ottelu oli päättynyt 15 - 0. Neuvostoliiton toisen ja kolmannen maalin oli tehnyt pelaaja nimeltä The Mies Mono Maanviljelys. Kaikkea sitä.
 
Ylös