Kokkausotsikko

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Sanokaapa fiksummat miksi järjestäen jokaisessa ankantissin kokkausohjeessa sanotaan että paistaminen aloitetaan kylmällä pannulla? Liittyneeköhän siihen että se aloitetaan samalla rasvapuolelta?
 

Captain Howdy

Well-known member
Liittynyt
6.6.2001
Viestit
20416
Eiku se siks, että ankka ja pannu lähtis niinku samalta viivalta. Siihen juttuun.
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Sanokaapa fiksummat miksi järjestäen jokaisessa ankantissin kokkausohjeessa sanotaan että paistaminen aloitetaan kylmällä pannulla? Liittyneeköhän siihen että se aloitetaan samalla rasvapuolelta?
Liittyy. Samoin kuin pekoni, ilmeisesti ankka paistetaan siitä rasvapuolelta. Rasva sulaa pannuun alle rapeaksi ja liha kypsyy siinä päällä, eikä kuitenkaan pääse kuumenemaan liikaa. Veikkasin/arvaisin. Joku muu saa jatkaa..
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Minä jäin nyt miettimään ankantissisiä kokkausohjeen tekijöitä.
On aina ilahduttavaa jos saa hämmennettyä kanssaforumistia, edes vahingossa. Periaatteessa tästäkin saa halutessaan kisan: Hämiksen.

Pistetilanne:
burb 1
 

tmoi

No niin
Liittynyt
28.2.2004
Viestit
19017
Sijainti
turkus
Liittyy. Samoin kuin pekoni, ilmeisesti ankka paistetaan siitä rasvapuolelta. Rasva sulaa pannuun alle rapeaksi ja liha kypsyy siinä päällä, eikä kuitenkaan pääse kuumenemaan liikaa. Veikkasin/arvaisin. Joku muu saa jatkaa..
Ja siis tietysti kylmälle pannulle, että rasva alkaa sulaa pikku hiljaa, eikä pala heti "karrelle".
 

Mosse

Skidmark
Liittynyt
5.3.1999
Viestit
104235
Sijainti
On earth
Minähän leikkaan aina tissistä ja pekonista sen näkyvän rasvan pois.
 
Ylös