Kokkausotsikko

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Önderit ja Öcalanit vääntää Pizzaa mulle. Hyvä näin päin.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Sääsin jotain silikoncarneen tapaista. Juttua.

Maistetaanpa.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Henkiin jäin.

Itse asiassa tuli melko asiallista höttöä. Ehkä parasta omaa sörsseliä toistaiseksi.


Aluksi näennäisesti kuivan näköiseen viritykseen sai kummasti lisää virtaa lisäämällä vettä, ketsuppia ja hauduttamalla vartin verran.
 

burb

.
Liittynyt
19.2.2002
Viestit
46199
Mitenköhän kukaan voi saada sipulirenkaista tehtyä hyvännäköisiä?

Semmoisia edes vähän niinku tämmöisiä:


Jos mä laittaisin kuvan noista mitä äsken tein, niin osa teistä naurais mun kötöstyksille, osa mulle, osa itkis, osa vaatis mulle bannia ja osa häipyis Forumilta iäksi.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39266
Sijainti
Semminki
Sikäli kun juuri onnistuin tekemään ripulin näköistä lasagnea, niin enpä ala tässäkään asiassa burbia neuvomaan.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
En ole vielä ehtinyt tekemään Mehen uppomunia.

Tänään friteerataan jokiravunpyrstöjä. T: Kullinarsisti
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Keittelin kiisseliä varmaan ensimmäistä kertaa peruskoulun kotitaloustuntien jälkeen.
 

Estate

Well-known member
Liittynyt
23.11.2001
Viestit
11920
Feta-pinaattipiirakkaa. Sen verran mukailin reseptiä, että iskin pohjasta ylijääneen tuorejuustopaketin puolikkaan (100g) täytteeseen ja paistoin pohjaa ensin pelkintään joitain minuutteja.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Semi-aasialaista systeemiä.

-riisiä
-wokkivihanneksia
-maustamattomia kanafilesuikaleita
-sweet and sour -kastiketta
-läjä mausteita

Haju oli mielenkiintoinen, mutta maku ihan odotetuhko.

Note to self:
1. Parsakaalit vittuun jos niitä wokkivihannesten sekaan on joku mennyt laittamaan. Maku pilaantuu.
2. Seossuhteita voisi vähän miettiä: nyt oli liikaa tavaraa ja liian vähän soosia -> joutui paikkomaan ketsupilla ja vedellä.
3. Kanafilesuikaleet marinadissa ei ole kuolleena syntynyt ajatus.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Tein uppomunia muistaakseni perjantaina. Saattoi olla torstaikin. Tai vuosi 1992.

Kokemukset:
- Kome tein, joista ensimmäisen valkuainen pirstoutui täysin pitkin keitinvettä.
- Toinen ja kolmas olivat jo parempia yrityksiä.
- Väkiviinaetikka tuo aivan järjettömän hyvän ZINGIN munalle kera pienen suolaripauksen.
- Nainen yökki vieressä kun söin.
- Valuva keltuainen, aijai mitä herkkujen herkkua.
- Syötävä lämpimänä ja heti - olettaisin
- Täytyy tehdä joskus uusiksi.
 

Dominic

Senior Member
Liittynyt
9.2.2000
Viestit
47813
Sijainti
Turku
Semi-aasialaista systeemiä.

-riisiä
-wokkivihanneksia
-maustamattomia kanafilesuikaleita
-sweet and sour -kastiketta
-läjä mausteita

Haju oli mielenkiintoinen, mutta maku ihan odotetuhko.

Note to self:
1. Parsakaalit vittuun jos niitä wokkivihannesten sekaan on joku mennyt laittamaan. Maku pilaantuu.
2. Seossuhteita voisi vähän miettiä: nyt oli liikaa tavaraa ja liian vähän soosia -> joutui paikkomaan ketsupilla ja vedellä.
3. Kanafilesuikaleet marinadissa ei ole kuolleena syntynyt ajatus.
Parsakaalit alkaa kypsentyessään haista perseeltä. Jossain keitossa tai liemessä vielä menee, mutta wokkivhanneksena ei, ellei sitten halua syödä ja haistella persettä.
 
Liittynyt
1.11.2014
Viestit
3326
Sijainti
Katabolia
Uunissa särkiä. Enpä jaksanut perata. Pellille vesivoisitruunaliemeen riviin paistumaan. Suola loppui. Edellinen purkki kestänytkään kuin 7 vuotta.
 
Ylös