No eihän siitä ole kuin kullinluikaus, kun sä peruskoulussa olit.Keittelin kiisseliä varmaan ensimmäistä kertaa peruskoulun kotitaloustuntien jälkeen.
Mitähän kiisseliä? Rusina? Mansikka? Vanilja?Keittelin kiisseliä
Ei vielä ihan kymmentäkään vuotta! Viimeisistä kotitaloustunneista tosin on jo ylikin.No eihän siitä ole kuin kullinluikaus, kun sä peruskoulussa olit.
Punaherukkamehusta pohja ja mukaan sekalainen valikoima pakastemarjoja.Mitähän kiisseliä? Rusina? Mansikka? Vanilja?
Parsakaalit alkaa kypsentyessään haista perseeltä. Jossain keitossa tai liemessä vielä menee, mutta wokkivhanneksena ei, ellei sitten halua syödä ja haistella persettä.Semi-aasialaista systeemiä.
-riisiä
-wokkivihanneksia
-maustamattomia kanafilesuikaleita
-sweet and sour -kastiketta
-läjä mausteita
Haju oli mielenkiintoinen, mutta maku ihan odotetuhko.
Note to self:
1. Parsakaalit vittuun jos niitä wokkivihannesten sekaan on joku mennyt laittamaan. Maku pilaantuu.
2. Seossuhteita voisi vähän miettiä: nyt oli liikaa tavaraa ja liian vähän soosia -> joutui paikkomaan ketsupilla ja vedellä.
3. Kanafilesuikaleet marinadissa ei ole kuolleena syntynyt ajatus.
Niin on. Maukkaassa liemessä. Kyllä itse sitä wokattunakin syö, mutta tarkoituksella ei tule mukaan otettua.Höps. Parsakaali on parasta.