Kotimaisen Rata SM:n järjestelyt

Don Vito

Sekakäyttäjä
Liittynyt
2.3.2000
Viestit
4744
Sijainti
Event horizon
Los Cojones sanoi:
Jatkaisikohan Yli-Kiikka kuitenkin Roadsportissa... tekniikkamurheita ratkoen :tongue:
:D Aattelin vain niitä "epävirallisesti kiinnostuneita". Voihan siellä toki olla joukossa joku ihan uusikin nimi ja pirssi, mutta nollapisteestä rakentamaan lähtijöille kausi tulee ihan liian aikaisin.

"Pohjalaanen S40Turbo"
Kai Repo?
Tais se sen niminen olla. Seinäjoella se oli pari vuotta sitten joukoun jatkona.
 

Zep

Well-known member
Liittynyt
13.12.2000
Viestit
4105
Sijainti
Veteli
Katoppas, voi tietää Ollikaisen siirto muille kiireitä, ellei autonvaihtoja tapahdu.
Eskelisestä paha sanoa vielä tässä vaiheessa.

FTCC:kö on nyt sitten luokan virallinen nimi?
 

Otto Hokkanen

Well-known member
Liittynyt
28.12.1998
Viestit
8542
Sijainti
Tampere
Ei Subaru Sporteilla ole mitään tekemistä LMP:n kanssa. Sports 2000 lienee parsempi vertailukohta. Sitä paitsi, kyllä niillä ajetaan edelleenkin. Kauden finaali ajetaan 18.9. Botniaringillä. Tervetuloa!
 

Böö

Well-known member
Liittynyt
21.5.2009
Viestit
972
TCR-rataluokka:
Kymmenen autoa on vielä aika vähän, jos kaikki eivät aja kaikkia kisoja. TCR-autoja on kyllä käytettynä paljon tarjolla ja tekniikka ei rakettitiedettä ole. Mutta onko se sittenkin liian kallis meidän kansalliselle tasolle?
Virallinen sivu: Wikipedia: v. 2023? :cool:
Aiheesta on ollut aiemminkin puhetta, tänään ilmestyneessä VM:ssä AKK:n Henri Karjalainen mainitsee että Rata-SM:n suunnitelmissa on tuoda TCR-rataluokka Suomeen, ei välttämättä vielä ensi vuodeksi, mutta suunnitelmissa on vuosi 2023. Luokka on herättänyt kiinnostusta, ja autoja on jo Suomessa olemassa noin kymmenen.
Suomalainen rata-autoilu on perinteisesti saanut itse sotkettua omat asiansa keskenäisesti kinaamalla. Tämän estämiseksi olisi syytä toivoa, että tulevat säännöt ovat todella tarkat.
Katselin netistä tcr autojen hintoja. Halvimmillaan näyttää saavan 50000 euroon, mutta ne on vanhempaa vuosikertaa. Uudemmat sitten tuplahintaisia. Tähän päälle sitten huolto-osia ja varsinkin rengas- ja vanne sarjoja, jos ei onnistu kaupan mukana saamaan. Moniko haluaa tuolla hinnalla lähteä mukaan vain kruisailemaan eli vähintään jokaiseen viikonloppuun pitäisi olla satsi renkaita, että pärjää. Paras pito katoaa muutaman lämpimäksi käytön jälkeen.
Rata-SM & Wikipedia: P. 30.12.2015 :sleep:
 
Viimeksi muokattu:
Ylös