Lööpitystä, uutisia, ym. sälää / SYYSKAUSI 2015

  • Viestiketjun aloittaja 72
  • Aloituspäivämäärä

Troy

Well-known member
Liittynyt
25.1.2007
Viestit
7925
Sijainti
Very Good.
Kyllä sinäkin olet minä toisen IP:n mukaan, eivätkä ne valehtele: Albert Oil, Albert Park, amiraali, hellokitty, jmt, MrMonaco. Ennätyksessä taisi olla 46 osumaa yhtenä mm Thyella.
Lueskelin Muron keskustelupalstaa asiaan liittyen ja tein havainnoin kuinka tyrmistyneitä ihmiset ovat. Itse en ole asianosainen, mutta halusin kuulla ja nähdä miltä tämä vaikuttaa. Oman tulkintani mukaan tässä on nähtävissä kuinka epäluottamus on melkoisen suuri suomalaiseen oikeuslaitokseen. Jotenkin oletusarvona on että raha voittaa. Ei oikeus tai kohtuus.

Voisin tässä nähdä ihan saman kuvion kuin muutenkin maamme oikeudenjakamisen kokemisessa. Se ei vastaa oikeudenmukaisuuden perinnettä miten ihmiset yleensä kokevat. Kaikenmaailman raiskaajat ja murhamiehet saavat yleismaailmallisesti ajateltuna päähäntaputtelua ja rangaistukset ovat lähinnä nimellisiä.

Mutta jos on kyse rahasta, niin sitten mennään toiseen äärilaitaan ja lievästä kohtelusta ei ole tietoakaan. Finnreactor keissi näytti miten maa makaa. 700 000 € korvauksia tuomittiin oikeudessa ja käytännöllisesti katsoen tuhottiin ihmisten elämät. Eihän tuollaisen korvaussumman maksamisessa ole mitään järkeä, eikä ihmisellä enää oikeutta elämään ylipäätään, sillä mitäpä se on elämää jos kaikki tulot ulosmitataan hautaan asti. Kaltereiden takaa ihmiset vapautetaan, mutta tällaisesta tuomiosta ei pääse vapaaksi koskaan.

Ainoa konsti vapautua tuollaissa tilanteessa olisi, mielestäni, vaihtaa maata ja unohtaa koko epäoikeudenmukainen paska. Jos joutuisin tuollaiseen tilanteeseen itse, niin kylläpä siinä keskari heilahtaisi että pitäkää vittu talvisotanne. Maailmaa on muutakin.
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26665
Lisää Suomi-Mersuja.

Mercedeksen GLC-katumaasturia aletaan valmistaa Uudessakaupungissa

Uusi GLC -katumaasturi on aiemman GLK:n seuraaja. Auton tuotanto käynnistyy Uudessakaupungissa vuoden 2017 ensimmäisellä neljänneksellä.

GLC:n päävalmistuspaikka on Bremenissä Saksassa, ja siellä autoa valmistetaan hihnat punaisina. Niinpä Mercedes on tarvinnut lisäkapasiteettia ja mitä ilmeisimmin A-sarjan valmistuslaatu Suomessa on tyydyttänyt Mercedestä, koska GLC:n kohdalla A-sarja saa jatkoa.

- Valmet Automotive on kokenut ja luotettava kumppani, jonka teknologinen osaaminen on maailman huippua. A-sarjaa on valmistettu Uudessakaupungissa vuodesta 2013 alkaen, ja haluamme jatkaa menestyksekästä yhteistyötämme GLC-mallin tuotannolla, valaisi Mercedes-Benzin henkilöautopuolen ostotoimesta ja toimittajalaadusta vastaava johtaja Klaus Zehender.
 

Fagerholm

Oman elämänsä Sutil
Liittynyt
19.12.2004
Viestit
39265
Sijainti
Semminki
Upean hieno homma kyllä.

Klaus Zehenderin toimenkuva kuulostaa ihan just sellaselta, että moro.
 

Sue_me

Well-known member
Liittynyt
1.8.2005
Viestit
27848
Ei tämä vissiin niin kilpailukyvytön maa olekaan.

Toki palkat pitää pudottaa nykyisestä, ei muuten työt säily.
 

Aisla

högt över molnen
Liittynyt
20.9.2011
Viestit
787
Sijainti
play//repeat
Tässä yksi IP-osoite, josta lisäkseni kirjoittanut seuraavat hahmot Forumille:
Aisla
amiraali
Böö
haju
jameson
Jarppi
kurski
mariko
Mehe Rienarsuo
Mosse
oldez
Petri L
PuoliPöhkö
rageon
Renessanssinero
retypeNick
Rip3
Saab_99_rallye
Saara
Tolerantti
Vegelius
Vellu
Zire

Se on ihan hyvä lähteä pistämään IP:n turvin tekijänoikeuspuljujen raha-anomuksia vetämään.
Pientä identiteettikriisiä pukkaa nyt kyllä.

Ai te ootte kaikki yksi ja sama hlö. No se selittääkin tiettyjä asioita.
Kuten maailmankaikkeuden ja pahvilaatikot?
 

jjv

Arschloch
Liittynyt
4.5.2005
Viestit
26665
Ei kannattane suomalaistyttöjen jatkossa hakeutua pakolaisten seuraan. Raision ja Kempeleen tytöt selvisivät raiskauksilla, Porin likka poltettiin elävältä. Kaikissa ilmeisesti joku seurustelu/kaveruussuhde taustalla. Riski lienee tuollaisissa tapauksessa selkeästi suurempi kuin kadulla kävellessä.

edit: myös tällainen on tänään lehdessä: Raiskasi naisen kahdesti ja rukoili välillä - yli kolme vuotta vankeutta
 
Viimeksi muokattu:
Ylös